Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 351
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Ирина не си единствена!!! Това е и мой проблем и Цеца ми отговори положително...да видим! Каквото зависи от мен-правя  bouquet Hug Heart Eyes

# 451
В повечето случаи човек прави всичко възможно  и по най-добрия за него начин и даже някои хора изчерпват всички варианти на които са способни да реализират. И започва очакването - дали са направили достатъчно и пак отново. За едни живота е постоянна борба, за други - не/ ако има кой да се грижи за тях/. Ясновидството би трябвало да е в помощ на изтерзани и изчерпани души, на търсещи все още, на опитните и неопитните.
 Ванга - тя си отиде, но остави невероятния си ореол в България и в цял свят. Дано все още да има достойни, които да помагат на търсещите.
     Преди време една жена, моя бивша колежка се оказа, че има способността - ясно чуване - и то нивото й беше високо. Тя вече отказва да споменава тази си дарба и не се занимава. Трябваше да взема решение за това дали да се направи операция или не - въпреки че съм медицинско лице, не успях да взема сама решение - някои последствия не бяха предвидими дори от лекарите. Тя тогава ме посъветва да не се оперирам. В последствие и то след време - се оказа, че е била права. Но аз трябваше стоически да изтърпя този период, в които имаше и влошавания и подобрения.

# 452
На мен продължава да ми е интересно обаче кой на кои хора е познал в предсказанията си за бъдещето. Тук на вълни се хуква при тая и оная с очаквания, че ще познае, но колко често се оказваме с празни ръце.

Днес ще пробвам една жена, за която получих много добри отзиви, че познавала с пророчества, да видим така ли ще е.

Цеца може и да познава, но до момента нищо от това, което е казала, с изключение на едно предупреждение, не е имало изражение в реалността. Една прогноза беше март, а после я дръпна на последващото ходене до "много скоро".

А за тези, които смятат, че ако си седят така, нищо няма да стане, ето една история: казва ми врачката юни "сега работя няма да почнеш, към есента ще е и аз дим да ме няма та към морето. Имаше обаче един дребен проблем - не гледах обявите и не си пусках кандидатури. В един момент си викам, абе аз лежа на това ухо, ама като не си помогна сама, няма кой друг. Обаче а днес, а утре и един ден ми се обаждат от някаква фирма. Взели ми CV-то от ЮЯ агенция, в която съм го давала не знам кога. Поканиха ме на интервю, направиха ми оферта от септември бях на работа, че даже и на повишена позиция от всички дотогавашни. Та писано ли е, печелиш от тотото и без да пуснеш фиш.

# 453
Благодаря,дами,за съобщенията на лични Hug Аз съм си силен човек /не че ми се остави избор/,но отвреме на време си позволявам да помрънкам.
Аз съм на същото мнение като below the surface, както писах и преди -това,което е за теб ще дойде при теб въпреки твоето бездействие и това,което не ти е дадено няма да го получиш въпреки твоето действие. Това,че вярвам в сентенцията не означава,че си седя примирено Laughing,но пък си имам пример- ще бъда много обща- нещо,което не ми харесваше и не исках да се случи-нямаше изгледи,правех всичко да не стане реалност и в един момент- БАМ! случи се, ей така ,от нищото.  Е,т'ва е! и други примери си имам и наистина смятам,че съдбата не можеш да си я промениш- щом като нещата могат да се видях за 20 год напред и те се случват / личен пример/,значи си има път,който трябва да си минеш и това е,колкото и да се тръшкаш

# 454
Ясновидката си е ясновидка. Ако има дарба. Това не зависи от енергията на никой друг.
Ванга е помагала на хиляди - насочвала ги е към лекар, към билки, към кръщанета, ....
Никой, който е имал нужда от помощ не е върнала.
Колкото до живота - да, той си е в нашите ръце и всички отговори се крият в нас самите, но понякога ти трябва огледало, за да видиш някой отговор.
Да се посъветваш с ясновидец не е лошо. Лошото е, че повечето са телепати и за това ти казват миналото и не могат нищо да видят за бъдещето.
Та искам да кажа, че ако човек има дарба, той я има. Но ако я няма ....
Е, Ванга беше човек с дарба.

# 455
Здравейте,момичета и момчета ! И според мен не е хубаво да ходиш от любопитство при ясновидци,но то пък за добро или лошо се оказа,че такива нийде няма открити Thinking От моето ходене не случих ни на ясно,ни на замъглено виждане,направо си беше блъсканица в тъмното и се нагледах на ,,ясновиждащи,, лакоми очички за пари,цъкнати на някое мазно лице я с грим на отколешна труженичка,я на похотлив или сбърчотен дядка.....и всички не успяват да скрият досадата си от стоенето на изтерзания отсреща човечец с мълчаливия поглед на искащ помощ.Бързо се приключва с "това ми се дава,,. не ме питай повече,защото не знам,картите само това показват или кафето,мънистата,фасулеца,чакълчетата,иконите....Нямам думи за липсата на човешка съпричастност,милост,разбиране,любов....по принцип ние ходещите по такива забавни места сме за шаманите само ходеща банкнота,на която е кацнала муха и трябва бързо да я пропъдят с някоя скалъпена историйка,която дори няма логичен сюжет или връзка с реалните лица и събития! И аз приключих с тия орангутани,но ми е интересно новата звездичка дядо данчо колко левчета ли ще събере в долнопробната си дупка,в която приема за разпит...........лично не го посетих,но се отвратих от разказа на една моя приятелка за въпросния мазен мърляв мургавелник.И един сериозен въпрос-някой има ли инфо за Слави от Чирпан,който приемал само в събота и неделя,лекувал с билки,ясновидствал....

# 456
  • гр.Пловдив
Здравейте,момичета и момчета ! И според мен не е хубаво да ходиш от любопитство при ясновидци,но то пък за добро или лошо се оказа,че такива нийде няма открити Thinking От моето ходене не случих ни на ясно,ни на замъглено виждане,направо си беше блъсканица в тъмното и се нагледах на ,,ясновиждащи,, лакоми очички за пари,цъкнати на някое мазно лице я с грим на отколешна труженичка,я на похотлив или сбърчотен дядка.....и всички не успяват да скрият досадата си от стоенето на изтерзания отсреща човечец с мълчаливия поглед на искащ помощ.Бързо се приключва с "това ми се дава,,. не ме питай повече,защото не знам,картите само това показват или кафето,мънистата,фасулеца,чакълчетата,иконите....Нямам думи за липсата на човешка съпричастност,милост,разбиране,любов....по принцип ние ходещите по такива забавни места сме за шаманите само ходеща банкнота,на която е кацнала муха и трябва бързо да я пропъдят с някоя скалъпена историйка,която дори няма логичен сюжет или връзка с реалните лица и събития! И аз приключих с тия орангутани,но ми е интересно новата звездичка дядо данчо колко левчета ли ще събере в долнопробната си дупка,в която приема за разпит...........лично не го посетих,но се отвратих от разказа на една моя приятелка за въпросния мазен мърляв мургавелник.И един сериозен въпрос-някой има ли инфо за Слави от Чирпан,който приемал само в събота и неделя,лекувал с билки,ясновидствал....

newsm62 Joy Mr. Green това за орангутаните беше яко Peace

# 457
сибирка има много доза истина в приказките ти.Повечето смънкват нещо,колкото да им се махнеш от главата.Аз съм забелязала как гледат като оставаш пари на земята (нали там се оставяли) и ако са малко даже и чао не са ми казвали.А имаше една баба Станка в Добрич.Тя веси.Завързва те на един синджир и те клатушка,може да повърнеш,и редовната й реплика е ''Ама по кви доктори ходиш,те докторите при мен идват''.Задължително се ходи 3 пъти.Ама аз лично не съм доволна от нея.

# 458
А имаше една баба Станка в Добрич.Тя веси.Завързва те на един синджир и те клатушка.Задължително се ходи 3 пъти.

МОЛЯ?!? И има хора, които позволяват това!?!

# 459
А имаше една баба Станка в Добрич.Тя веси.Завързва те на един синджир и те клатушка.Задължително се ходи 3 пъти.

Те плащат за това!Нещо като лунапарк.

# 460

Е. Щом така искат .......

# 461
iorry Цеца ми каза на картите, че имам направена магия - обърнато венчило! Ако съм искала мъж, трябва да ми развали магията. 100лв ми иска за тази услуга  Rolling Eyes

Като цяло аз не вярвам в магии. Просто явно съм наивна и не мога да повярвам, че някой би се занимавал с такива неща или би направил на някой.

При другите, които съм била само Данка ми каза, че имам. Тя обаче 1 нещо ми каза за бъдещето и не го позна. Лили и тя ми каза, че имам някакво вмешателство, ама и на нея не вярвам.

не вярвай, просто изчисти тази гадост...

# 462

Е. Щом така искат .......
Оо не знам да кажа ли за съжаление...аз също съм ходила...връзва ти краката на един синджир ,клатушка те ,мъмри си нещо под носа и след около може би 5 мин те сваля долу... #Crazy Нахакана баба  ooooh! hahaha Носеше и се голяма слава из Добрич...

# 463
  • София
nikiki11 Искаш да кажеш да дам на Цеца 100лв за нещо, което не вярвам ... струва ми се безумно Simple Smile

Струвами се по разумно първо да ме убедят, че наистина има нещо и после да видя да се изчисти. Пък и цената не ми се струва малка ....

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 21:44 от 404NotFound

# 464
nikiki11 Искаш да кажеш да дам на Цеца 100лв за нещо, което не вярвам ... струва ми се безумно Simple Smile

Струвами се по разумно първо да ме убедят, че наистина има нещо и после да видя да се изчисти. Пък и цената не ми се струва малка ....

ааа не, не съм казвала на кой колко пари да дадеш:))) ако не ти върви и ти се провалят начинанията, понякога смешно... ами, помисли как да си помогнеш:)) от това което знам, а аз не знам много, хората които развалят такива неща се натоварват много и трябва да знаят как да се предпазят, но пък кой може да каже това стеува ли пари... не знам, по-скоро не би трябвало да се наемат да го правят на хора, които са "клиенти", а само на такива, които чувстват близки и усещат вътрешно че трябва да им помогнат...
не знам, нещо започнах да размишлявам, а то няма обяснение...
ти сама прецени имаш ли нужда от такава помощ

Общи условия

Активация на акаунт