Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 530
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Минавам само да ви кажа, че съм тотално изтрещяла през последните пет дни.
Телефона на госпожа Любка вече ми е изтрит от набираните, не го запаметих.
Не мога да ви помогна.

# 286
Не мога да ви помогна.

жалко

# 287
А тази Невена на кого какво е познала  Laughing Аз разпитвам ама засега без резултат
Ей, не четете като хората. Лее куршум и казва разни неща. 

Разбрах че казва разни неща ама те всички казват нищо - питам до колко си доволна от прогнози за бъдещето Hug

Аз ходих заради куршума, принципно съм доволна. Нещата, които видя са така, но нали знаете за бъдещето.......те това ми го казаха десет врачки досега, но още не се случва. newsm78

# 288
  • София
Нужен ми е човек , можещ да се свърже с отвъдното .Предпочитам в района на Сливен или околността .

# 289
Никой друг ли не знае координати на Любка /бул. България/? Не мога да повярвам, че само едно момиче е било при нея и е изтрило номера... Хайде! Помагайте!

# 290
Здравейте от мен!

Искам да ви попитам дали някой е ползвал услугите на този сайт vrachka.com ??? Има ли доволни от някой от гледачките там и познавал ли им е нещо ??? Peace

# 291
Аз ходих при дядо Данчо в с.Ягодово(на 5 км от Пловдив) и мога да кажа ,че съм доволна.Още като влезнах и знаеше какво ще го попитам....

# 292
Аз ходих при дядо Данчо в с.Ягодово(на 5 км от Пловдив) и мога да кажа ,че съм доволна.Още като влезнах и знаеше какво ще го попитам....

За този дядо Данчо в с.Ягодово съм чувала хубави неща. Ако някой от София реши да отиде тези дни и има кола, свиркайте да ходим заедно - поне от бензин да спестим / аз съм за, но си продадох колата /.
не зная дали ми се вижда имейла - ina_vasileva@abv.bg

# 293
Колко е възрастен този дядо Данчо и колко  пари взима?Кога и как приема?Предварително ли трябва да се запишеш?

# 294
Не мога да ви помогна.

Преди 20 години ходих при една астроложка в Зона Б5, София. Наговори ми ги едни - ще се разведа, ще си сменя професията, още няколко висши ще завърша, ще .....
Отричах всичко, което казваше или я гледах странно и мълчах ....
Беше ми направила страхотен хороскоп. Говореше не за планети и техните домове, а съвсем реални и важни ежедневни неща. Не повярвах на нищо. Не запазх дълго хороскопа, а нейният телефон го затрих. Но запомних всичко, което каза. Никъде не стреши Simple Smile
Това беше единствения човек, който ми говореше основно за бъдещето и живота и ми позна.
Сега имам тефтер. Седи си на бюрото и вътре всичко е записано ... освен нейното име е телефон ...

# 295
Не помня точно кои дни приема,в събота съм сигурна,че аз тогава ходих,а в неделя и понеделник не приема.Може би е около 60 години,не знам.Колкото пари му оставиш,толкова,ако имаш нещо направено ти казва и прави нещо си ,за да не ходиш пак.Познава,,,,даже ми каза и къде живея,а той просто няма от къде да знае.Каза ми и точно за това ,което бях отишла ..Човек само трябва да вярва в тези неща,когато отива ори такъв човек.....

# 296
Момичета, моля ви, може ли някакви координати на изпробвани ясновидци в Бургас или някъде наблизо около Бургас? Изчетох почти всички теми досега  Laughing Но не намерих конкретен човек. Освен тези, които са посочени в анкетата. Има по 2-3 мнения за тях, но са по-скоро отрицателни. Малко помощ за тези, които не сме от София  Praynig

# 297
Така или иначе пак съм изтрещяла и ще правя нов тур, една госпожа от Банкя и Цеца от Надежда вчера ми разказаха играта просто...А аз самата се държа като луда от няколко дни насам...
Така, че който иска да ходим при дядо ви Данчо - да се организираме и да заминаваме,
мога най - рано в неделя, защото в четвъртък пътувам за Попово и се връщам в събота...
Ще разчистя след малко кутията, че е блокаж...

С кола съм, мога да събера четери човека при мен.
И без това няма да е лошо да се видим, а ако им и други около Половдив - направо и тях да минем да преслушаме.

Tired

# 298
Така или иначе пак съм изтрещяла и ще правя нов тур, една госпожа от Банкя и Цеца от Надежда вчера ми разказаха играта просто...А аз самата се държа като луда от няколко дни насам...
Така, че който иска да ходим при дядо ви Данчо - да се организираме и да заминаваме,
мога най - рано в неделя, защото в четвъртък пътувам за Попово и се връщам в събота...
Ще разчистя след малко кутията, че е блокаж...

С кола съм, мога да събера четери човека при мен.
И без това няма да е лошо да се видим, а ако им и други около Половдив - направо и тях да минем да преслушаме.

Tired

Еххх Мелиса, как така ти разказали играта Цеца и някаква от Банкя- да не би да има някакви нови промени при теб  #Crazy newsm78
В Попово, ако ходиш при някой ходжа оттам питай ме да ти кажа, аз онзи ден се върнах оттам - по селата около е пълно, ама трябва да се внимава с тях Naughty

# 299
ОХ не искам ходжи, но давай инфо къде кой кво...

Иначе и двете в рамките на два часа ми казаха едно и също, което не може да ми побере главата.
А всъщност е отговор на недекватното ми поведение напоследък...

Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт