Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 363
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • Под Слънцето
И както казват мойте хора от Дупница " видели сте се у приключение "....

# 406
  • плевен
Намерих ти една лелка в книгата "Феномените на Б-я" .. Спорни са на някои от  описаните персони титлите, ма опитай Гери -Плевен  0886 072 211 0896 025 500

Нещо повече има ли като информация за тази жена.От Плевен съм и ми стана интересно newsm78

# 407
  • Под Слънцето
ми.. стандартното - кома , ала бала. от малка ги разбирала нещата,та чак плашела

# 408
  • плевен
ми.. стандартното - кома , ала бала. от малка ги разбирала нещата,та чак плашела

А има ли нещо адрес,имейл или само посочените телефони?

# 409
  • Под Слънцето
това е. само 2 номера.  други имат и мейл.. но тази само това е платила да публикуват явно

# 410
  • плевен
това е. само 2 номера.  други имат и мейл.. но тази само това е платила да публикуват явно

Благодаря ти.Ако събера смелост ще звънна Blush

# 411

За какво изобщо й е била комата в такъв случай, лол...
Как пък веднъж не стана от кариес.
Макар че, в момента в който го написах се сетих, че една ми каза , като я интервюирах как я е сполетяла " дарбата", че станало като й опадали зъбите.Събираше пари за нови.Не отне много време.Впрочем, това съвсем наистина.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 01:34 от ryannn

# 412
  • Под Слънцето
Раян, ми а де.. Вече ме избива подигравателно. То кон да я ритне някоя по може да й се привиди.

А бе тва вземането на номер с 0900 било безплатно...   newsm78

# 413
Раян, ми а де.. Вече ме избива подигравателно. То кон да я ритне някоя по може да й се привиди.

А бе тва вземането на номер с 0900 било безплатно...   newsm78

E, да не пропускаме ( не че е и възможно) култовият случай Николета, която добива дарбата си  след като бива прасната челно в главата от татко си...все забравям с тухла или щанга-въпреки че няма кабеларка ,в чийто ефир тя да не е разказвала изключително сладкодумно механизма на трудовата злополука+ през 6 месеца при Венетка).Не е ритник от кон или друг впрегатен добитък, но пак не е лошо !

Относно  популярните преди тел.импулсни врачки, лично се убедих в думите на една форумка, работеща към мобилен оператор, че на тези номера мн.често отговарят силно практични лели, които никога не са  ритани от кон и не са изпадали в кома....и освен" врачуването ", за капак и според нуждите на клиента, предлагат и еротични ( според разбиранията си) разговори.

Изобщо..Горда Стара планина!

# 414

[/quote]

E, да не пропускаме ( не че е и възможно) култовият случай Николета, която добива дарбата си  след като бива прасната челно в главата от татко си...все забравям с тухла или щанга-въпреки че няма кабеларка ,в чийто ефир тя да не е разказвала изключително сладкодумно механизма на трудовата злополука+ през 6 месеца при Венетка).Не е ритник от кон или друг впрегатен добитък, но пак не е лошо !

[/quote]

Ооооооо, да ! И гледахте ли я тази сутрин по BTV?  ooooh! И се чудя, след видяното, ще има ли хора пак да хукнат към нея? Сигурно ще има.....
P.S.  И сигурно от удара е красноречието и специфичния изказ

# 415
  • гр.Пловдив

А бе тва вземането на номер с 0900 било безплатно...   newsm78

Относно  популярните преди тел.импулсни врачки, лично се убедих в думите на една форумка, работеща към мобилен оператор, че на тези номера мн.често отговарят силно практични лели, които никога не са  ритани от кон и не са изпадали в кома....и освен" врачуването ", за капак и според нуждите на клиента, предлагат и еротични ( според разбиранията си) разговори.

Изобщо..Горда Стара планина!

Раян пак ни разсмя newsm62 Joy Joy

# 416
Явно Цеца и Божка не познават при всеки или просто не са достатъчно добри. За Любка отзивите не са много, но имаше добри думи. Simple Smile

# 417
medica, има ли отзив, че познава Любка, че до мен не достигна такъв?

# 418
Някой друг освен Мелиса, ходи ли при Любка- да сподели първоначалните си впечатления?

# 419
medica, има ли отзив, че познава Любка, че до мен не достигна такъв?
Да, Melissa беше при Любка.

Общи условия

Активация на акаунт