Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 363
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,аз миналата седмица ходих при Любка.Тя не е типична ясновидка,по-скоро нумерология и малко на кафе и малко на ръка.Повече обръща внимание на изчисленията.Аз мога да кажа че съм доволна,но не казва неща от сорта на букви,конкретни случки и събития и тн. PeaceНа мен като ми видя чашата от кафе и ми каза само две-три изречения,сигурно съм я погледнала странно и ми обясни че имам някаква външна намеса и в тези случаи не се виждали много символи и разни фигури както при хората които са чисти newsm78

# 421
Здравейте,аз миналата седмица ходих при Любка.Тя не е типична ясновидка,по-скоро нумерология и малко на кафе и малко на ръка.Повече обръща внимание на изчисленията.Аз мога да кажа че съм доволна,но не казва неща от сорта на букви,конкретни случки и събития и тн. PeaceНа мен като ми видя чашата от кафе и ми каза само две-три изречения,сигурно съм я погледнала странно и ми обясни че имам някаква външна намеса и в тези случаи не се виждали много символи и разни фигури както при хората които са чисти newsm78

Прави ли някакви прогнози занапред или акцентира на характеристиките и тенденциите според датите и числата?

Би ли споделила, ако имаш желание колко време ти отдели и колко пари ѝ остави?

# 422
Мисля да се запътя към Краса от Бяла Слатина,но като гледам май ще стане след празниците.Ще пиша като реша да тръгвам ако иска някой да се включва PeaceХодихме при дадо Данчо от Ягодово,отвън чакаше една млада жена,която по-принцип е от Враца,но живее в Пловдив и тя каза за тази въпросната Краса,че гледа на кафе и много познава...таа мисля да се обадя и ще пиша Peace

# 423
Любка на мен ми отдели около 1ч.,оставих и 20лв.,но по скоро акцентира на числата и датите HugКаза ми каква може да съм била в предишния си живот или с какво съм се занимавала и защо ми се случват всичките тези неща...като крайна ако мога да се изразя така прогноза имам два варианта:или да се откажа да се боря,или да изтърпя и да чакам newsm78

# 424
Любка на мен ми отдели около 1ч.,оставих и 20лв.,но по скоро акцентира на числата и датите HugКаза ми каква може да съм била в предишния си живот или с какво съм се занимавала и защо ми се случват всичките тези неща...като крайна ако мога да се изразя така прогноза имам два варианта:или да се откажа да се боря,или да изтърпя и да чакам newsm78

Благодаря за споделената информация!

# 425
Запис и благодарност  на всички който споделят тук и с това  помагат на всички четящи този форум.Благодаря ви от сърце.  bouquet Hug

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 22:49 от veronika70

# 426
Може ли малко повече инфо за Данчо от Ягодово познаваемост прогнози и т.н. че ми предстои пътуване до Пловдив та да го посетял

# 427
  • гр.Пловдив
Казаха вече,че нищо не познава дядката,хич не се разкарвай Peace

# 428
Раян, ми а де.. Вече ме избива подигравателно. То кон да я ритне някоя по може да й се привиди.

А бе тва вземането на номер с 0900 било безплатно...   newsm78

E, да не пропускаме ( не че е и възможно) култовият случай Николета, която добива дарбата си  след като бива прасната челно в главата от татко си...все забравям с тухла или щанга-въпреки че няма кабеларка ,в чийто ефир тя да не е разказвала изключително сладкодумно механизма на трудовата злополука+ през 6 месеца при Венетка).Не е ритник от кон или друг впрегатен добитък, но пак не е лошо !

Относно  популярните преди тел.импулсни врачки, лично се убедих в думите на една форумка, работеща към мобилен оператор, че на тези номера мн.често отговарят силно практични лели, които никога не са  ритани от кон и не са изпадали в кома....и освен" врачуването ", за капак и според нуждите на клиента, предлагат и еротични ( според разбиранията си) разговори.

Изобщо..Горда Стара планина!

Раян пак ни разсмя newsm62 Joy Joy

Смях, смях и съвсем истина.

# 429
Момичета,
в един от предишните постове писах, че повечето от ясновидците, преживели някакво събитие, всъщност са обсебени. Информацията идва от съществото /духа/, който ги е обсебил , от неговото ниво на развитие и от отрицателната енергия / проклятие, магия, уроки ... / на съмия "ясновидец".
Ако се замислите, ще установите, че на всички тях им се случва я катастрофа, я кома, я побой ...
Това са все неща, които се случват на хора с магии или друго отрицателно вмешателство. Какво може да ти каже човек с магия, която не е изчистена. Ще ти каже това, което на него му се е случило и му е направено.
Така например въпросния дядо Данчо от пловдивско казва на всички, че им е сипано нещо в питие и те са го изпили и им е напръскан дома.
Моля, който е ходил да сподели дали е така Simple Smile
От хората от списъка единствения човек с деца, жена и т.н. е Ангел от Надежда. Но изглежда, че той познава на хора без отрицателна намеса. А и намесата в повечето случай се прави така, че да не се вижда.
Не зная какъв е изхода, но все трябва да има. Щом от човек е направено, от човек и може да се развали. Но такъв, който може през последните 7 години не открих. Но и разбрах, че да се чака не е изход - напротив, трябва да се търси начин Simple Smile

# 430
Може ли малко повече инфо за Данчо от Ягодово познаваемост прогнози и т.н. че ми предстои пътуване до Пловдив та да го посетял
Ако някога нещо е правил - сега не може Wink

# 431

От хората от списъка единствения човек с деца, жена и т.н. е Ангел от Надежда.

Това никак не е истина.Много са семейни, с живи наследници и по възходяща, и по низходяща линия.Огромната част от тях врачуват в къщите си, сред съпрузите, челядта си,изхранвана с този бизнес,  козите си и т.н.
Друг е въпросът е, че  тези, които не са най-обикновени шарлатани, а действително получават информация  по някакъв канал, тази информация идва от напълно неясно място и субект и може да няма нищо общо с истината.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 19:45 от ryannn

# 432
Момичета,
 на всички тях им се случва я катастрофа, я кома, я побой ...
Това са все неща, които се случват на хора с магии или друго отрицателно вмешателство. Какво може да ти каже човек с магия, която не е изчистена. Ще ти каже това, което на него му се е случило и му е направено.

От хората от списъка единствения човек с деца, жена и т.н. е Ангел от Надежда.

Изобщо не съм съгласна. От списъка има много хора със семейства и аз лично съм срещала ясновидци, които просто си го могат, без да претендират, че нещо им е отприщило дарбата.

Да се твърди пък, че побой, кома и катастрофа се случва единствено на хора с магии е меко казано средновековно твърдение.

Друг е въпроса, че горният списък е пълен с хора, които са прекалено далеч от реалните способности на ясновидците.

medica, има ли отзив, че познава Любка, че до мен не достигна такъв?
Да, Melissa беше при Любка.

Нека уточня: има ли отзив, че Любка познава за бъдещето, т.е. някой може ли да се похвали, че е отишъл и това, което е казала, се е е сбъднало?

# 433
Здравейте, може ли някакви координати на Краса от Бяла Слатина. Как може да я намерим
Тук имаше един телефон публикуван но не отговаря на него
Ако имате друг пишете Praynig

# 434
  • Под Слънцето
Мале, изгледах го тоз ментаж при Венета от снощи.. Ми.. кажи на хората имената на растенията бре.. Ръчички,  вика.. Ала -бала.. Растението си има латинско ботаническо  и народно име.. Расте покрай реки..

Общи условия

Активация на акаунт