Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Пак аз да пиша за Цеца...какво ли могат да означават трите планини?!?
А онова, което ми позна е нещо съвсем незначително...каза ми до една седмица те очаква пътуване. Аз й казах, че нямаме такива планове, но ето че се наложи и излезнахме извън София и то хем по работа, хем и за удоволствие...Пак потвърждавам, че моментното ми състояние го позна с голяма точност..явно си е пишело на лицето ми какво ми е!
Съжалявам за лошите прогнози, които ти е казала 404NotFound. Ходи ли при друга и дали ти е казала същото?
На мен ми взе 20 лв!

# 436
Пак аз да пиша за Цеца...какво ли могат да означават трите планини?!?
А онова, което ми позна е нещо съвсем незначително...каза ми до една седмица те очаква пътуване. Аз й казах, че нямаме такива планове, но ето че се наложи и излезнахме извън София и то хем по работа, хем и за удоволствие...Пак потвърждавам, че моментното ми състояние го позна с голяма точност..явно си е пишело на лицето ми какво ми е!
Съжалявам за лошите прогнози, които ти е казала 404NotFound. Ходи ли при друга и дали ти е казала същото?
На мен ми взе 20 лв!

Аз също се вкючвам за Цеца с добро отзиви. От край време я посещавам и съм много доволна. Лично мои наблюдения са, че на кафе изобщо не познава, но картите са й сила Simple Smile

# 437
Интересно,наистина как на някой всичко и почти всички му познават,на друг всички нищо не му познават Laughing Факт! За г-жа Цеца съм писала вече- ей така си ми измъкна 30 кинта и нищо не ми даде в замяна,предния ден се пробва да ми познае,но чак ми стана смешно как нищо,ама нищо не успя да улучи. Искра- голяма оптимистка-май не съм чула на някого да е казала нещо лошо.
Аз ги пробвам с въпрос за здравето- като чуят годините ми и все съм здрава/ то какво друго да се очаква/,но според мен е трудничко на човек с рак да му кажеш,че няма здравословни пробеми- нито една не е казала,че ми има нещо.Факт! Незнам как им познават на другите Laughing

щом не могат да видят ,4е имаш рак,зна4и нищо не могат.озна4ава,4е досега само си губим времето да тьрсим някой,който" познавал"
много сьжалявам за диагнозата ви,мога да ви дам адрес,ако желаете на специалисти извьн Б-я,които са помогнали ве4е на много хора-статистика,.нашите доктори освен,4е нямат знания,не искат и да се нау4ат

# 438
За миналото говорят,за да повярваме,защото много хора не вярват на такива неща.За бъдещето зависи и от самият човек,от енергията му и т.н.Малко са хората с тази и подобна дарба,но едва ли някой от тях ги има в списъка,защото истинският "ясновидец,гадател..." или там както искате го наречете едва ли  някога ще си поиска пари,или каквото му оставиш или нищо.На тях им е дадено това "нещо",за да помагат на хората или по-точно -на тези които са в беда и им е сторено нещо.Запомнете едно-да си знаеш бъдещето до някъде  не е хубаво,разберете ,че каквото и да ви казват хубаво или лошо...каквото и да правите ,това което ви е писано ще ви се случи,ако днес можете да го избегнете,утре пак ще стане така,че да се случи без вариант да ви заобиколи......доста от вас със сигурност няма да им се понрави това,което пиша,но се замислете!!!

# 439
За миналото говорят,за да повярваме,защото много хора не вярват на такива неща.

Уцелването на факти, характери,особености, обстоятелства от миналото или настоящето изобщо - и за съжаление- не означава и не гарантира, че казаното за бъдещето ще се сбъдне.

# 440
За миналото говорят,за да повярваме,защото много хора не вярват на такива неща.

Уцелването на факти, характери,особености, обстоятелства от миналото или настоящето изобщо - и за съжаление- не означава и не гарантира, че казаното за бъдещето ще се сбъдне.
Така е

# 441
  • София
МЕЛИСА, мисля че все пак Цеца ти позна за това пътуване , беше ти казала че ще имаш разправия със служебни лица , е тази тупурдия със служителите на затвора е точно това според мен , а ти сама реши че е катастрофа.
Между другото и на мен ми позна за пътуване на дъщеря ми .Каза на два пъти път и се пад , на което аз твърдях че не е така , тя е малка само няма как да пътува , но Цеца си държеше че ще пътува и да пътувахме заедно до Велико Търново.

# 442
  • бургас
За миналото говорят,за да повярваме,защото много хора не вярват на такива неща.За бъдещето зависи и от самият човек,от енергията му и т.н.Малко са хората с тази и подобна дарба,но едва ли някой от тях ги има в списъка,защото истинският "ясновидец,гадател..." или там както искате го наречете едва ли  някога ще си поиска пари,или каквото му оставиш или нищо.На тях им е дадено това "нещо",за да помагат на хората или по-точно -на тези които са в беда и им е сторено нещо.Запомнете едно-да си знаеш бъдещето до някъде  не е хубаво,разберете ,че каквото и да ви казват хубаво или лошо...каквото и да правите ,това което ви е писано ще ви се случи,ако днес можете да го избегнете,утре пак ще стане така,че да се случи без вариант да ви заобиколи......доста от вас със сигурност няма да им се понрави това,което пиша,но се замислете!!!

подкрепям мнението ти  Peace Peace Peace

# 443
  • Под Слънцето
направо съм абонирана.. Дето и да цъкна да търся квото и да е из нета, все се натъквам на разни ...

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3326608

# 444
  • София
iorry Цеца ми каза на картите, че имам направена магия - обърнато венчило! Ако съм искала мъж, трябва да ми развали магията. 100лв ми иска за тази услуга  Rolling Eyes

Като цяло аз не вярвам в магии. Просто явно съм наивна и не мога да повярвам, че някой би се занимавал с такива неща или би направил на някой.

При другите, които съм била само Данка ми каза, че имам. Тя обаче 1 нещо ми каза за бъдещето и не го позна. Лили и тя ми каза, че имам някакво вмешателство, ама и на нея не вярвам.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 22:27 от 404NotFound

# 445
От всичкото ходене, от всичките срещи и експерименти разбрах със сигурност едно нещо.

Има хора, които си имат дарби - много точни в миналото, добри в настоящето, казват неща, които няма как да каеш и на следващия и той да каже:да, така е
Това са фактите.
Но аз винаги съм мислела, както и го потвърдих след всичкото обикаляне - бъдещето или не го виждат, или нарочно казват други неща.
Миналото и настоящето са неща, които ние вече няма как да променим, а в бъдещето не трябва да се бъркаме и затова нямаме право да знаем каквото и да е.
Сещам се тук за една жена - която питаше за врачка, която да й каже кога ще започне работа по специалността си.
Попитах я тогава - какво ще ти помогне ясновидката с това?Като ти каже след една година да речем на 31.01 започваш - какво променя това?
Ще седиш със скръстени ръце и на 31.01 ще се облечеш и ще чакаш работата да почука на вратата ли?
Затова не трябва да знаем нищо, бъдещето си зависи от нас, каквото го направим, а не да чакаме че ще ни се случи еди кво и да не се развиваме, да не се борим, а само да чакаме?
Животът не е чакане.
Животът е всяка секунда, дори и в тази, която пиша това сега.
Моето ходене беше не да знам какво ме чака, а да знам дали правилно разсъждавам в посоката по която съм тръгнала.
След всичко, което ми се случи вчера - разбрах, че вече съм научила всичко, че всички отговори са ми дадени и че не трябва да знам повече нищо.Че е достатъчно и имам направленията си какво да правя и ако съм разбрала всичко правилно - нещата, за които се боря ще ми се случат.
Но аз трябва да се боря, а не да питам КОГА?И да чакам...само защото знам, че това ще стане.
За съжаление на едни и за радост на други - Цеца остава моя фаворит в тази среда.
Никой по точно не ми беше описвал нещата.
Тя каза - пътят е черен, пътуването е дълго, разправии.
Попитах - катастрофа ли?
И ако беше казала - да, катастрофа.Какво щях да направя аз според вас?
Щях да си остана у нас тресяща се от страх и да чакам дните, в които трябваше да пътувам на отиване и връщане да минат, за да променя нещата...Щях да изпусна рожденния ден  - 90 ти, на дядо ми, щях да пропусна всичко, което разбрах вчера..
И въпреки всичко - тръгнах, не съм карала по бавно и по концентирано от друг път.
Макар, че в главата ми се насаждаше мисълта - ох, дано ме спрат трима полицаи или на три пъти да ме спира полиция.И да си кажа, ето , стана и да продължа вече преминала препяствието спокойно.
Не ме спряха нито веднъж, нито на отиване, нито в хаоса напред назад път от едно село към друго, нито към самото ми връщане към София.
Не катастрофирах.Нямах инфарктни систуации на пътя с откачени шофьори, изпреварвайки в насрещаната лента срещу мен.Не станах свидетел на катастрофи.
Но вчера аз разбрах защо тя каза - черен път.В най - истинския смисъл на черен.
И разбрах, че Вселената, Господ или каквото и да е най - накрая изкрещя срещу мен:Достатъчно, стига толкова, знаеш всичко.Не трябва да знаеш повече, останалото зависи от теб.
Цяла нощ до 8,30 сутринта водих разговор с един човек в скайп.И най - накрая разбрах, че всъщност всички отговори са седели винаги в мен и пред мен.Че те не са ми дадени от врачките, а са ми давани директно от човека, за който ходех , питах и разпитвах.
Че той е дал отговор на всеки един мой въпрос, но понеже аз явно съм бавноразвиваща - трябваше да мина през врачките, сълзите, несигурността, съмененията за да разбера, че нещата са точно такива, каквито аз в себе си винаги съм знаела че са.
Никога повече няма да ровя в бъдещето и няма да искам отговори от чужди хора.
В едно съм сигурна, че всичко което искам е на път да се случи много скоро.
И само от мен зависи как ще изиграя картите си, за да го постигна.
С моите карти, а не с тези на врачките.

Поздрави  Hug

# 446
Браво Мелиса! Харесва ми това, което си написала, но се замислих за ходенето и по-точно защо аз го правя...ами нерешителна съм и очаквам чудеса, но си права-трябва сами да действаме...трудно е! Понякога не се вижда изход от положението и затова търсим светлина-била тя и несигурна...Успех на всички!

# 447
Mellisa   bouquet!

# 448
Браво Мелиса радвам се за теб че най после разбра това за което ходеше при врачки.дано при теб нещата да се развият както искаш и да бъдеш много много щастлива .Успех.

# 449
Мелиса Hug
визираш мен по въпроса в работата!Много неща не знаеш!Три пъти се явявам на конкурси,уж аз ги печеля и слагат други хора!Даже на единия конкурс сложиха човек дето изобщо не си беше подал документите в срок и не се яви изобщо на конкурса!Хора със средно образование работят в общината ,като счетоводители има и  други  които от къщите ги викат и им дават не каква да е работа!Или ако имаш вуйчо владика -ще учиш за поп!Това е максимата в малките градове!Има и още ,но не ми се пише! Но не съм от хората дето ще стоят и чакат работата в къщи!Но просто за момента не виждам надежда на хоризонта и за това се отчаях! Sad

Общи условия

Активация на акаунт