Промоции на книги - Тема 2

• 138 469
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
За мен най-интересната промоция в момента е тази на Colibri:
http://www.colibri.bg/promos/amarcord/

До 23 март всички заглавия от поредицата АМАРКОРД се предлагат на цена, редуцирана с 30 %.

# 16
Благодаря ви за отговорите! Благодаря и за другия сайт, който публикувахте с 25-те % отстъпка! Simple Smile Иначе и на мен ми зарежда леко бавно, но не знам на какво ли се дължи...

А понеже съм отскоро запален читател, бихте ли ми казали за Международния ден на книгата и Панаира какви промоции що-годе пускат по принцип? Ще съм благодарна. Simple Smile

# 17
  • София
А понеже съм отскоро запален читател, бихте ли ми казали за Международния ден на книгата и Панаира какви промоции що-годе пускат по принцип? Ще съм благодарна. Simple Smile

Зависи от издателствата. Най-често отстъпката е -20%. За Панаира говоря...
Има и много кошове с книги от минали години на по 5лв. , в които могат да се намерят доста интересни находки  Grinning Но силните дни да ровене в тях са първите / първия ден  Laughing
Има и издателства, които не правят никакви отстъпки или символични /няма да споменавам имена  Laughing /

# 18
  • София
Да анонсирам, за който не е разбрал  Wink
От играта във фейсбук само днес може да си поръчате новия трилър на Вал Макдермид с 50% намаление от Ciela.com  Wink

https://www.facebook.com/329128817111388/photos/a.35690854100008 … ype=1&theater

# 19
  • София
Предстояща промоция в Хеликон:

Пшеницата доста се коментираше из темите и форума като цяло.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 12:41 от Вени***

# 20
Току що ми пристигнаха книгите поръчани в е-зона, може да им е бавен сайта наистина, но за сметка на това са коректни.

# 21
  • Пловдив
А аз да похваля sokrat.bg. В понеделник направих поръчката и в сряда всичко по опис беше при мен. Чудесно обслужване, с удоволствие бих се възползвала от следващи такива промоции.

Сега ще прегледам и заната, да видим ще си харесам ли и там нещо.

# 22
Аз искам да похваля e-zona.bg с това, че откликват и добавят заглавия, които липсват! Така ми намериха 4 книги. Така че, ако търсите някакво заглавие, а не го виждате, просто им пишете и направо ще ви пратят линк. Ако е в работно време са винаги онлайн, ако не, ще отговорят на пощата. Аз съм отбелязала 48 ч. доставка, защото не брзам книгите, макар че доставката ще ми е безплатна.. Надявам се само сайтът им да заработи по-добре с времето и дано има често такива хубави намаления! Peace

# 23
Сиси , благодаря ти , че споделяш отзиви за Е- зона , аз също съм си харесала 3-4 книги и смятам до неделя да пусна поръчка , само още се двоумя кои в крайна сметка да купя , наистина им е хубаво намалението  Wink

# 24
На мен ми пристигна книжката от Сиела с промоцията от сряда - Вал Макдърмид - Изгорени мостове на 50%. Много красива  Heart Eyes Laughing Само ме е яд, че доставката им излиза около 3лв, половината от 50те процента  Laughing Хайде малко по-малко са ама.. Grinning

А в Хеликон цели 6 книги ли са намалени само?  Shocked

# 25

http://enthusiast.bg/bg/v/enthusiast-stava-na-4-godini-10709.html

Merry., аз от на намаленията на Ciela предпочитам да се възползвам на място, иначе наистина не си заслужава, особено, ако е само за една книга..

# 26
Абе и аз така, ама пък тия на 50% от сряда са само за онлайн поръчки, доколкото знам. Много глупаво, ама все трябва да печелят от някъде Simple Smile А и това ми е за първи път.

# 27
  • София
В "Хеликон" имат промоция - "Добра година" на половин цена - 7 лв. и "Пърфюмът" на Зюскинд на 6.92 лв.

# 28
  • Пловдив
В "Хеликон" имат промоция - "Добра година" на половин цена - 7 лв. и "Пърфюмът" на Зюскинд на 6.92 лв.

Това мисля, че е при наличие на чип.

# 29
  • Плевен
http://bookstore.enthusiast.bg/category/4/children-s-books-50.html
Намаление на детските книжки на издателство Ентусиаст.

Общи условия

Активация на акаунт