Промоции на книги - Тема 2

• 138 465
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Няма ли начин за покупка с намаление от някоя верига книжарници? Панаира е доста далеч, както и борсата.

# 706
  • Euskal Herria
Купувам онлайн от Хеликон. Винаги има отстъпка, а и сумата за доставка е смешно малка. Колко процента е отстъпката се вижда когато започне да се пълни кошницата, всяко ново заглавие смъква от цената на останалите.  Обикновено е в рамките на 10%, освен ако няма някаква промоция.

Не знам дали ясно го обясних.  Embarassed

# 707
  • София
В ezona има постоянно 25%

# 708
  • София
 Да но за една, две книги не си струва чакането и занимавката, а и излиза същото почти

# 709
  • София
На повечето заглавия да, но напоследък има книги с по-малко намаление, както и такива, които са с по-голямо.

# 710
  • Mostly in my mind
Момичета, отчетохте ли се в Сиела. Аз пуснах още в 8 поръчката, та да не се бъгне сайта. Не знам дали се определя доставката от килограмите, но до офис на Спиди за 7 книги ми изписа 3,26. Simple Smile Ето моят избор:

Скрит текст:

Зарадвах се като видях, че Сиела са издали "Далече от безумната тълпа". Набелязала я бях на издателство Пергамент преди време още. Корицата на Сиела не ми допада само, ама да не сме дребнави Mr. Green .

# 711
  • София
Честит празник!
Ето и една промоция от Озон - 15% намаление и безплатна доставка.

Цитат
"Добрите книги имат едно общо нещо – те са по-истински, отколкото ако се бяха случили наистина." - Ърнест Хемингуей

Готов ли си за голямото книжно намаление?
Вземи любимите си книги с 15% отстъпка - от 03.03 до 06.03 включително и разбира се, с БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна.
Намери своето любимо четиво в нашата книжарница и направи своята поръчка: http://ozn.bg/15BooksPromo
*Промоцията не важи за детски книжки, учебници и книги, участващи в други актуални промоции.

# 712
  • София
Честит празник!
Ето и една промоция от Озон - 15% намаление и безплатна доставка.

Цитат
"Добрите книги имат едно общо нещо – те са по-истински, отколкото ако се бяха случили наистина." - Ърнест Хемингуей

Готов ли си за голямото книжно намаление?
Вземи любимите си книги с 15% отстъпка - от 03.03 до 06.03 включително и разбира се, с БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна.
Намери своето любимо четиво в нашата книжарница и направи своята поръчка: http://ozn.bg/15BooksPromo
*Промоцията не важи за детски книжки, учебници и книги, участващи в други актуални промоции.
Koга се очаква да пристигне доставката ако днес/утре я направиш поръчката?

# 713
  • София
Koга се очаква да пристигне доставката ако днес/утре я направиш поръчката?
Питай ги най-добре в чата, обикновено са много отзивчиви. За София знам, че работят с техни си куриери и обикновено до 2 дни доставят (работни), но пък ми се е случвало да се забави книга, която поръчвах на пре-ордер, което зависи и от издателството, не само от сайта. За страната работят със Спиди и Рапидо, но наистина не мога да кажа срок.

# 714
Момичета, отчетохте ли се в Сиела.
Дааа, още в 9 часа сутринта изпратих мъжа ми да пазарува  Mr. Green
На днешния ден предпочетохме българските автори, няма как  Simple Smile Само детската книжка е изключение.

Ето и новите ни придобивки:
"Кървави разкази" - Александър Чакъров
"Аврамови хроники" - Стефка Венчева
Виктор Пасков - Том 2, включващ  "Балада за Георг Хених" и "Германия, мръсна приказка"
"Всичко започва от детството" - Стела Даскалова
"Всяко дете е герой" - Стела Даскалова

Книгите на Стела Даскалова бяха днешната приятна изненада за мен. Не ги бях включила в списъка за пазаруване  Wink

А на детето вече чета "Приказки колкото усмивка" - Джани Родари.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 715
Aз поръчах "Аврамови хроники" на Ст. Венчева и "Докато дишам" на Г. Томов. Предполагам доставката ще закъснее, защото ще им отнеме повече време, за да обработят многото поръчки. Нямам търпение вече да ги започвам Heart Eyes

# 716
  • Mostly in my mind
Честит празник. Simple Smile
Книгите на Стела Даскалова са прекрасни. Препоръчвам ги с две ръце. ♡

# 717
И аз направих поръчка още снощи към 12 и 30 и нямаше никакви проблеми със сайта.Днес отново влизах и си работеше , явно са отстранили проблема си от миналата път с промоцията.Сега остава д аси чакаче книжките Simple Smile
Честит празник Simple Smile bouquet

# 718
  • Варна, морето, сините вълни...
И аз поръчах, чак сега...... събрах общо около 10-на книги за четене, сега само време да имам да ги прочета   Laughing

# 719
  • Майничка
За пловдивчанки - книжарничката в Капана още е на 50% от коричната цена на книгите.

Общи условия

Активация на акаунт