Промоции на книги - Тема 2

• 138 521
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • на североизток от Рая
А откъде е снимката? Понеже и аз гледах днес,  но нито в сайта, нито във фейсбук са го обявили. newsm78

Много ме зарадва това!

Във фейса е обявено, преди минути видях. Блажев обяви, че очаква посетители.  Wink

# 691
  • Mostly in my mind
ето тук гледам аз https://www.facebook.com/CIELAcom-329128817111388/?ref=ts&fref=ts

иначе браво. сега остава и да си харесаме нещо  Laughing

# 692
  • София
Във фейсбук пуснаха инфо, и аз го видях  Peace.

# 693
Дано сега повлекат крак и се включат и другите издателства Wink

# 694
Дано сега повлекат крак и се включат и другите издателства Wink
Дано, но се съмнявам.. Те вече няколко години повличат крак, но никой не ги е последвал..

# 695
  • Mostly in my mind
Не повличат бе да му се не види... Laughing

# 696
  • София
Ех, недейте, че ще ги откажем съвсем  Grinning. Дайте да споменем и нещо добро. Миналата година за Дена на будителите се включиха повече издателства, не беше само Сиела. Надявам се да го направят пак.

# 697
Тъкмо се чудех кога беше Simple Smile почти всички издателства имаха промоции  Heart Eyes

# 698
  • Euskal Herria
Предполагам, че всички тези промоции се отнасят само за хартиените издания. Повече бих се радвала, ако можех да купя електронни.

# 699
  • София
Здравейте  bouquet.
Дали има безплатна доставка Сиела над определена сума? На сайта не видях да пише нещо подобно  newsm78.

# 700
Здравейте! bouquetА набелязахте ли си книги от Сиела? 50% си е направо страхотно... И аз се надявам на подобна инициатива и от други издателства Simple Smile

# 701
Здравейте  bouquet.
Дали има безплатна доставка Сиела над определена сума? На сайта не видях да пише нещо подобно  newsm78.

Не, Сиела нямат безплатна доставка. Цената на доставката е  в зависимост от теглото на пратката.

# 702
"През най-женския месец ИК „Кръгозор“ са подготвили комплимент към дамите. Под надслов „Усещане за жена“ 9 от най-привлекателните им дамски романа са на промоционална цена от 7,99 лв. Истории, наситени с емоции, романтика, хумор и малко магия.
От 1 до 31 март 2016 г. може да закупите от книжарници Хеликон всяко едно от деветте заглавия от списъка на цена 7.99 лв."

# 703
Ето кои са книгите от промоцията на Кръгозор  Peace

# 704
Сиси, ще ми бъде интересно да прочета какви детски заглавия си набелязала за малкото си дете, ако си планирала от Сиела за 3-ти.

Общи условия

Активация на акаунт