Не знаех, че е така сериозно положението. Дано не се потвърдят притесненията ви, или вече окончателно са го диагностицирали? Силно ви прегръщам и целувки на моята приятелка Катето. 

Добре се справя тя. За една година доста понавакса от връстниците й по отношение на езика и най-вече математиката. Тази година (тя се води втори клас) взимат доста сложни неща, които по спомени в Бг, са доста по-късно: събиране и изваждане на 3цифрени числа, умножение, деление и дроби. Пълна лудост
Като обяснява след училище какво що, по някой път не може да намери думата на български, щото не се е сблъсквала с нея досега, а ние пък не я знаем на английски и почваме с уточняващите въпроси до посиняване

През септември ще пътувам надалече и ще се върна на 14-ти вечерта, малко ми е притеснено дали нашият тати ще се справи с децата, че и да напазарува за първокласника след родителската, която за съжаление ще пропусна. 
Дано докторът е познал, че лошо му се пише 
(И аз не съм я чела едно време, други неща ми харесваше да чета и затова не я напъвам много. Важно е желанието и то да се поддържа в годините. Сега и киндъла ми взе и се мотивира)
Дано да е познал и всичко да е наред 
Е, пак че се сетих, че май от една година не съм купувала пантофи и старите ще са й умалели (ако изобщо ги открием), та утре ще ходим за пантофи. И при лекарката ако успеем да отидем за здравно профилактичната карта.
! Тихичко честито
През цялата ми бременност и аз се съмнявах, че може да са се объркали четиримата доктори, които ми казаха, че е момиче Препоръчани теми