Един (глупав) въпрос

• 1 999
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте. Simple Smile Историята ми на кратко е такава на 4 този месец ( 2 дни след като ми свърши)с приятеля ми правихме секс без да се пазим. Той не свърши в мен и бях спокойна . Но от няколко дни се чувствам много зле. Изведнъж започва да ми се вие свят (обикновено след закуска), веднага , след което следва повръщане. Първо не се притеснявах, но от около 3 дни имам и ужасни болки в кръста, а краката ми са.... ъххх все едно имам бухтички вместо крака.   #Crazy  До тък добре, мислех си , че някакъв пролетен грип, обаче случайно поаднах на една статия, в която пишеше, че мога да забременея, дори ако не е свършил в мен, понеже течността, която се отделяла преди еякулация, също съдържала сперматозоиди. Та в крайна сметка искам да попитам, чували ли сте дали има нещо вярно в това, и ако да възмжно ли е да забременея преди овулацията ( все пак не ми се вярва два дни след цикъл да съм в овулация). Благодаря предварително и звинявайте за глупавия въпрос  Embarassed

# 1
Здравей,от личен опит ти казвам че е възможно,имам 3 бремености и всички са по този начин Simple Smile,изчакай 7-10 дена и си направи тест.

# 2
Изцяло е вярно това, да. Неслучайно лекарите никак не препоръчват прекъснатия полов акт като надеждно средство за предпазване от бременност.

# 3
Добре де, защо първо не се пообразовате малко преди да започнете да правите секс? Сега в ерата на интернет с помощта на чичко Гугъл е толкова лесно това.
1. Да, в течността отделяща се преди мъжа да свърши има сперматозоиди.
2. Напълно е възможно 2 дни след цикъл да си в овулация, взависимост от това с каква продължителност ти е менструацията.
3. А знаеш ли, че сперматозоидите не умират веднага? Живеят до 72 часа в твоето тяло! И че вероятността за забременяване е няколко дни преди овулацията, в деня на самата овулация и един ден след нея?

# 4
Добре де, защо първо не се пообразовате малко преди да започнете да правите секс? Сега в ерата на интернет с помощта на чичко Гугъл е толкова лесно това.
1. Да, в течността отделяща се преди мъжа да свърши има сперматозоиди.
2. Напълно е възможно 2 дни след цикъл да си в овулация, взависимост от това с каква продължителност ти е менструацията.
3. А знаеш ли, че сперматозоидите не умират веднага? Живеят до 72 часа в твоето тяло! И че вероятността за забременяване е няколко дни преди овулацията, в деня на самата овулация и един ден след нея?

letenbriz благодаря за отговора , истината е, че толкова неща съм изчела в нета, че не знам на кое съм склонна да вярвам и на кое не, затова предпочитам да изглеждам като пълна глупачка, и да ми се обяснява като на малоумна от хора с опит, все пак няма нищо по-хубаво да прочетеш нещо от човек с опит, вместо да разчиташ на писаниците в нета Simple Smile

# 5
  • Бургас
Привет!
Както вече са ти обяснили, напълно възможно е да настъпи бременност при описаните от теб обстоятелства. Но не е задължително. На мен ми се струва още рано за всички тези симптоми на бременност, които описваш. Нямаш друг избор освен да изчакаш за тест и дано резултатът му те удовлетворява!

# 6
raika благодаря за отговора. И според мен е много рано за симптоми, чела съм, че започват към 5-7 г.с. обаче при мене са факт. Не казвам, че са конкретно симптоми на бременност, но след като прочетох онова нещо в нета, филма при мен е пълен. Имам още 3 дена до следващия цикъл, който се надявам да не дойде и да има  EFP, ако пък не следващия месец се хващаме на работа  luvbed

# 7
  • Beyond the stars
Напълно възможно е  Peace Но симпомите в момента според мен са на чисто психологична основа  Wink

# 8
  • София
Както са ти писали - възможно е, да. НО за мен е малко рано за тези симптоми, които описваш 10 дни след акта.

# 9
  • София - Варна
Според мен е строго индивидуално дали ще има симпотми или не дори и 10 дни след акта. Аз изпитах първите симптоми точно около 10 дни след акта, 4,5 дни преди датата на предполагаемата менструация; даже и ареолите на гърдите ми се увеличиха значително още тогава. Така че може би е възможно това да са симптоми, при все че повечето лекари и статии твърдят обратното - не знам и аз.

# 10
Айде, айде.
Пипнала си някакъв грип и се шашкаш сега, че симптомите ти съвпадат с бременност.
Не, че не е възможно - сперматозоиди се отделят и преди еякулацията, това е факт.
Но, не бързай с прибързаните изводи - изследвай се и за едното (грипа), и за другото.
Деца, не търсете под вола теле. Знам, че сте млади (и глупави), но правете безопасен секс, да не си блъскате главата после Peace

ПП: Съдя за годините ти по годината, която си упоменала в ник-а си.. Ако си по-голяма, моля да ме извиниш.

# 11
  • София
raika благодаря за отговора. И според мен е много рано за симптоми, чела съм, че започват към 5-7 г.с. обаче при мене са факт. Не казвам, че са конкретно симптоми на бременност, но след като прочетох онова нещо в нета, филма при мен е пълен. Имам още 3 дена до следващия цикъл, който се надявам да не дойде и да има  EFP, ако пък не следващия месец се хващаме на работа  luvbed

Сега, последно, искаш ли да си бременна или не искаш?

Ако искаш, защо прекъсвате полов акт, когато и да е по време на цикъла?
А ако не искаш, защо ще се залавяте за работа?
 newsm78

# 12

Сега, последно, искаш ли да си бременна или не искаш?

Ако искаш, защо прекъсвате полов акт, когато и да е по време на цикъла?
А ако не искаш, защо ще се залавяте за работа?
 newsm78

Оххх въпроса е сложен Искам го супер много, приятелят ми също, проблема е, че от финансова гледна точка не можем да си го позволим, но си мисля, че ако чакаме подходящия "идеален" момент той никога няма да дойде и ще си останем баба и дядо с бръчки и без деца,  а относно годините ми на 25 съм , просто ползвам регистрация направена от сестра ми  hahaha

# 13
Е, не се притеснявайте, то колко пари да трябват на едно дете, пък и все някой ще се намери да ви издържа.

# 14
Не съм съгласна... Трябва да се прояви отговорност... Кой ще ги издържа? Трябва да мислят как да хранят детето си, как да го образоват...

Общи условия

Активация на акаунт