Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?

в 12г.с. седмица съм и съм с термин за 30.09.2014, от Русе съм.
Здравето му е по-важно. 

. Питам, защото моите са PAPP-A - 0.39; Free-bCG-0.56
иначе рискът за Даун ми беше 1:16000, а останалите- 1:100000. АГ-то погледна резултатите, но нищо не каза за тия хормони. Аз резултата си го взех on-line, така че, не съм правила консултация с генетик. Стискам палци за амниоцентезата, ама да знаеш, вече съм 100% сигурна, че резултатът ще е добър 

Размина се с малкото зло и изпишка камъчето още вечерта, но все пак беше доста неприятно- аз на работа, през половин час на телефона, при него докато подейства обезболяващото, докато му излязат изследванията... 
( Дано всичко е наред и се оправя по-бързо...Аз още не съм усетила девойката,егати безчувственото същество ще дойда. Относно спането, установих, че като лягам по-късно спя една идея по-добре. Макар че, то спане ли е като не е по-корем...Задължително към 6ч се будя. Може да си спретнем сутрешен чат