Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?

До колкото разбирам много от резултатите от 1-во БХС се ползват и при сметките за 2-то (поне що се отнася за синдорма на Даун). Затова ми е интересно как е възожна такава разлика
За да ви ориентирам и нухалната транслусенция при мен е с много добри показатели е 0,77мм.
. В Шейново също е така, носят ги на 3 часа и на 6 през ноща, нахранени, естесвено не искат да сучат, а през останалото време ги слушаш как реват и се мъчиш да разпознаеш твоето по глас
После, що майките се отказват от кърменето и бебето не искало да суче!?!?
Днес приятелката с която се видях, такива ми ги наговори за втора градска, че ми се изправи косата, и все пак пак е готова да ражда там. Говоря, като отношение на персонала, чак като са видели, че положението отива към раждане, са почнали да се грижат за нея, през останалото време са я увиквали
Извинете
За кърменето съм доволна от там. Хубави съвети даваха, насърчаваха кърменето. Идваха да ни наглеждат и да дават насоки. Във всяка стая си имаше кантарче да мериш бебчето колко яде. Въобще в това отношение също съм доволна. Даже един път аз щастлива, че малкия изял цееееели 17гр, идва сестрата и ме пита колко е изял, аз с гордост отговарям 17гр
и тя ооооооо малко е, трябва 25
вярвам, че всичко ще е наред. Къщичката е на плажа с борова горичка и ливадка отпред, а точно пред ливадката е плажа. Има сянка, така, че ще си почивам сигурно през по - голямата част от времето под нея