Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 33 311
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Хихи, Юлее, много сте готини.    bouquet  Heart Eyes Сега ли се щракнахте?

# 376
  • ГО
Маци, питай го и за нашето  Joy Joy Joy
Искам вече да купувам разни нещица. Онзи ден влизаме в един магазин и за нула време държах няколко закачалки  с розови бодита и гащеризончета. Моят мъж ме погледна с такова недоумение, хахахах, вика, как ще ги купиш, като не знаеш какво е  hahaha
Добре, че беше той да ме спре, че...
Юле, много сте сладки и двете!!!  Hug

# 377
  • София
Аз пък днес сутринта подхванах темата за количката и го питах какво мисли по въпроса, да ползваме старата, за да й поръчвам покривалцето, или да вземем нова, която ще е що годе снегопроходима, щото все пак това бебче ще е зимно. Алек си е февруарче и хванахме първите месеци пролетта и лятото. И той нали винаги ми се връзва и започна да мъдри  hahaha

# 378
  • София
matsutka, какви сме подли женитеее....  Crazy Laughing

Тая сутрин се щракнахме с малката, да. Отдавна не се бяхме щракали двете и днес се събудих с мисълта: "-Ей сега ще си направим едно selfie, няма да оставаме по- назад от холивудските звезди, я!"  Joy

Отказвам да разглеждам бебешки дрешки! Слаб ми е ангела...  Crazy Макар, че...онзи ден се зарових в Mothercare.uk да търся шаферски рокли за Лу и... Не, не...нищо няма да купувам!  ooooh!

# 379
  • София
И ние, ако не се щракнем самички, няма кой. Вечно сме самички, ММ се прибира късно, когато малкото вече спи (той си ляга в 7ч). Навън също само него снимам, мен няма кой. Всичките ми снимки са на детето  Mr. Green Аз в момента си снимам само корема и си правя папка в компа. Нямам такъв ентусиазъм като предния път, ама си викам сега няма да е честно, с Алек си снимах коремчето нон стоп, сега и това мъниче няма да го пренебрегвам.   bouquet
Аз да ви кажа редовно пазарувам от "Версачето" така съм си кръстила магазините втора ръка  Mr. Green ) Адски готини чисто нови дрешки има там. За Алек разни анцузи за игра навън му взимам редовно. Но си трябва ровене. Човек попада на супер находки.  Peace

# 380
Много силно се нуждая от мнение,тъй като мак утре съм на док.Смятате ли,че е възможен следния резултат Тсх-1.152 при реф 0.38-4.31 и фт4-10.26 при реф 10.6-21.0 нали трябва да са обратно пропорционални....нз какво става,мн се притесних

# 381
рали, на мен начев ми каза, че цялата бременност ще се следя на 30 дни.

йоана, и при мен бяха подобни резултатите - фт4 на долната граница, а тсх 1,8, но начев каза, че се гледа тсх, а при теб то е супер. фт4 се очаква да е ниско, нали затова пием хапчета.

# 382
Рали, въпреки че д-р Начев изрази мнение, че май въобще не е трябвало да започна Л-тироксин и нямам нужда от него, ми каза всеки месец да си пускам ТСХ и ФТ4 и ако ТХС е мръднало да ходя при него.
Juleto, часовете за доц. Томова за април се записваха още края на февруари... Ти нали беше доволна от д-р Стратиева? А малката Лу е приказна  Heart Eyes
Йоана, и аз бях със сходни резултати. ФТ4 се гледа само ако е високо ТСХ, а ако е около нашата стойност, няма проблем, че ФТ4 е близо до долната граница.

# 383
Juleto - големи сладурки сте, пък и си приличате.

Да се отчета и аз, днеска на консултацията си изкрънках един видеозон. Буболечката расте, денси си, пълен кеф. Докито каза, че ще прецени дали да ме праща на късен скрининг след като ме огледа в 19-20 седмица. Тя си прави анатомичния преглед, че има 4-D. От специален преглед за спина бифида в 15 седмица според нея няма нужда - да сме си ходили в 16-та.

matsutka - и аз съм фен на "Версачето", дрехите за бременни са ми оттам (и не само). Засега малко се притеснявам за бебешки неща (не че са втора употреба, щото така или иначе ще ползваме втора и трета ръка дрешки на приятели), а дали се изпират добре химикалите от химическото. Имаш ли наблюдения по въпроса?

# 384
  • София
Juleto, часовете за доц. Томова за април се записваха още края на февруари... Ти нали беше доволна от д-р Стратиева? А малката Лу е приказна  Heart Eyes

Да, хареса ми д-р Стратиева. Но доц.Томова ни е най на сърце, отдавна бяхме решили, че за феталната в 20 г.с. ще сме си при нея. Знам, че е натоварено, но никога не е бил такъв наплив.  Tired
Вместиха ме при д-р Стратиева, но все пак ще се обаждам и в центъра на доц.Томова, може някой да се откаже.  Mr. Green

# 385
  • София
Никакви проблеми не съм имала с химикалите. На първото пране още миришат на моя прах за пране. А и зависи от какъв магазин се взимат. Има някои наистина смърдят потресаващо.  Crazy Малкият нито ми се е обривал, нито сме имали други проблеми с дрехите втора ръка.
Много хора са против това нещо, още повече пък за новородено. Нямам такива скрупули. Такива нещица си намирам, че и чисто новички. Особено пък за новородени, ми те не са обличани, знаете как е, по 1-2 пъти и умаляват бързичко. Доста по-качествени са от тези в тукашните магазини. То са чувалчета, ританки, одеалца, бодинца, шапчици. Има да се заринеш.
да не говоря какви смешни пари давам за една торба дрехи.  Peace

# 386
  • София
Сподели откъде пазаруваш най- често, ако не е тайна? Имам нужда от дрешки за бременни, определено...

# 387
  • София
Humana и Mania

# 388
eli_t, колко е стойността на ТСХ при теб? Аз ще ги следя всеки месец въпреки, че тоз моя лекар каза да отида чак в 8 м.  Simple Smile.

Да ви попитам аз всъщност коя седмица е най-подходяща за фетална анатомия аз съм 14 г.с?

И още един  Simple Smile, някой има ли мнение за колички Lorelli? Лелеее аз съм толкова неразбираща как ще си купя колички незнам. Бихте ли ме ориентирали за марки?

# 389
  • ГО
Ами, ако не се лъжа Лорели са новото име на Бертони. Аз не препоръчвам, нооооо всеки си решава сам. Може пък да са повишили качеството, знам ли  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт