Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
Демек - Бертони
,
. Ще бъде голям купон като всички родите горе-долу по едно и също време. Супер ти е БХС-то 
.
. Освен това, съм си играла само с момчета, а момичетата не съм ги харесвала, защото били "тъпи", "обличали се в розово като трите прасенца от пиказката" и "не обичали да си играят с колички и на стрелички"
, ама то зависи от гледната точка и базата за сравнение
, но както казах, жената доста е видяла от мен
. Дано не се повтаря повече
И не им се връзвай на лекарите, че ще става по зле с гръбнака, може пък да не се стига до услужнения, бива ли така предварително да те стресират
. Аз също имам страшни проблеми с кръста и гърба, но не го мисля много много, мисля си, че малкото човече ще ми дава енергия и сила 
. Ох, не ми се мисли като дойде ред до избирането какво ме чака .....
. Juleto
, ММ и той има по набито око от мен, последния път такова яко велурено сако забих благодарение на него от такъв магазин, а иначе аз 3-4 пъти минах покрай него и не го забелязах ...

Само сестра ми ме е яд, че и тя не е с нас, ама какво да се прави, зет ми се дърпа, много е странен в това отношение и ме ядосва за това
Племенника ми ще си остане самичък или ще му направят брат или сестра, като стане на 20