Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 33 041
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Лорели е новото име на Бертони. И аз така знам  Peace Демек - Бертони  Mr. Green Аз съм имала една количка на бертони, но лятна. Не ми беше удобна.

# 391
Привет от мен   bouquet ,

Честит празник и честит имен ден на всички именици, ако имаме такива тук   bouquet

Цвети, ама вие целият род сте бременни май  Joy . Ще бъде голям купон като всички родите горе-долу по едно и също време. Супер ти е БХС-то  Hug

Елч, страхотни новини от прегледа  Hug . Много гадно, че така те мотаят с този боничен, дано по-бързо ти го изплатят  Praynig .

megi_zdr, това,че момиченцата се водят по-послучни не е винаги така. Аз съм живият пример за тава  Embarassed . Майка ми като ми разправя какви щуротии съм вършела и лошо ми става  Crazy . Освен това, съм си играла само с момчета, а момичетата не съм ги харесвала, защото били "тъпи", "обличали се в розово като трите прасенца от пиказката" и "не обичали да си играят с колички и на стрелички"  Joy Освен всичко, съм се и биела доста  Rolling Eyes Сега майка ми ми казва "абе май е по-добре да е момче, че те са по-кротки"  hahaha , ама то зависи от гледната точка и базата за сравнение  Joy . Между другото, и аз заключих веднъж майка си на терасата, но лошото е , че това беше преди 3-4 години  Rolling Eyes , беше по невнимание  hahaha . Лошото беше, че излензах навън след това и тя седяла 5 часа на студа (беше януари месец). Тя като цяло не беше учудена от постъпката ми  newsm78 , но както казах, жената доста е видяла от мен  Embarassed .

kama4e, това, което описваш, звучи точно като прещипан нерв  Sad . Дано не се повтаря повече  Praynig . Сърцето ми се сви докато четях какъв ад си изживяла с дъщеря ти. Радвам се, че всичко е приключило добре  Hug . Колкото за безотговорните доктори..... за съжаление е пълно с такива  Confused . Дано никой не попада на такива доктори, че е много страшно...
Скрит текст:
Колкото до аутизма на детето на твоята приятелка, ами според някакво американско проучване, броят на заболелите от аутизъм расте стремглаво в последните 10 години, именно заради ваксините. Не заради точно определена ваксина, а заради съдържанието на живак във всички ваксини. Живакът може да се усвои от организма само по кръвен път (т.е. като ти го инжектират). Веднъж попаднал в кръвта, няма как да се изхрърли или преработи. Аутистите стават все повече заради увеличаване броя на ваксините, а също така, се наблюдава и при неваксинирани деца. Причината там е, че живакът се натрупва и натрупва във всяко следващо поколение. Т.е. баба ми е ваксинирана, майка ми също, така че , още преди и аз да бъда ваксинирана, вече имам натрупано количеств живак в кръвта. Отплеснах се, съжалявам Confused , но наистина темата ме вълнува

matsutka, много съжалявам за кученцето ви Sad , но поне сте му прекъснали мъките  Hug . Много  е готин малкият разбойник  Crazy
А за "Версачето", и аз си пазарувам честичко от там. С доста бременни дрешки се обзаведох тия дни точно от там и съм много доволна. То само по тези магазини можеш да намериш в днешно време дрехи от хубави и качествени материи, и по-специално, такива от естествен памук.

Espa, след коя точно ваксина се появиха проблемите на Сами?

Juleto, ама много сте готини с малката  Hug . Аз също ще се радвам, ако дадеш ,алко повече инфо от мъжа ти, относно отлагането на ваксините

Хубав ден, момичета   bouquet

# 392
eli_t, колко е стойността на ТСХ при теб?

1.3

От това, което изчетох, късната фетална е най-добре да се прави в 21-22 г.с.

# 393
Мерси, matsutka. И аз така мислех, щото гледам нещата са почти нови, а и дали ще е минала през децата на три приятелки една дрешка или през Мания - все ми е тая. Даже дрехите за бременни са направо новички като се има предвид колко малко се носят. Аз Хумана май нямам наблизо, но Мании в Младост дал Бог. Като съм си в Добрич и от Мъпет Маг се снабдявам.

# 394
Здравейте момичета отдавна не съм писала до днес чаках резултати от БХС 2 за съжаление резултата е по лош от първия 1от 80 риск за Даун.Ще се прави амниоцентеза.Много ми е притесненено.Моля момичета който са минали по този път да споделят как е минала процедурата.Аз съм от Варна и реших да я правя тук в Майчин дом при д-р Б.Яков.

# 395
  • ГО
Яна/Жана, съжалявам! Не се тревожи, не е страшна амниоцентезата, а в почти всички случаи, всичко е ок с бебето.
Стискам палци и при теб да е така!!!  Hug

# 396
# 397
яна, още не сме минали през амниото. бену ще открие сезона на 31.3, после е аляска, после съм аз. твоята за кога е?
сигурно си писала, но само бхс ли е причината да я правиш?

# 398
 Jana, съжалявам, че и ти трябва да минеш през това, но искрено вярвам, че за теб, както и за Бену, Аляска и Елч това ще е само едно изпитание на нервите и вашите бебчета са ок.  Hug

# 399
Ехааааа, пак сте се разбъбрили днес  Hug Аз пък днес от скитане, чак сега се паркирах на дивана и едвам смогнах да ви изчета  newsm53
Espa , аз пия по едно нес кафе сутрин, ама доста силничко с мляко, но понякога и следобед ми се припива и си пийвам де. И всъщност ми е странно кое пък му е толкова вредно на кафето в смисъл, ако пием по 1-2 на ден newsm78. Има ли запознати с какво е вредно за бебо????
Камъче ,съжалявам за неприятната болежка. На мен също ми се е случвало, само че преди бременноста, комбинирано с задушаване. При мен беше на нервна почва и с мента глог и валериан закрепях положението. Ама сега в тази ситуация ако ме споходи същото просто не знам какво ще е решението. А как да избегнем нервите с тези бушуващи хормони не ми го побира умът  newsm78 . Както и да е дано да си добре сега и занапред и да не изпадаш в подобен ужас пак  newsm17  И  не им се връзвай на лекарите, че ще става по зле с гръбнака, може пък да не се стига до услужнения, бива ли така предварително да те стресират  newsm09 . Аз също имам страшни проблеми с кръста и гърба, но не го мисля много много, мисля си, че малкото човече ще ми дава енергия и сила  smile3503
Мама жаба , много ми хареса количката ти изглежда ми стабилна и удобна  smile3521. Ох, не ми се мисли като дойде ред до избирането какво ме чака .....
megi_zdr , и аз имам котка, турска ангора. Много си я обичам, сега не ми пречи, ама после с бебчо уф незнам. Вие на какво мнение сте момичета за съжителството бебе, домашен лябимец  newsm78
matsutka , Juleto , големи сладури си имате  smile3501 . Juleto , страхотна прилика с детенце  smile3521
Сестра ми е спец в т.нар. магазини Версаче, страхотни неща си купува от там. Аз обаче съм като некакъв кон с капаци нищо не мога да си открия от там  smile3516 , ММ и той има по набито око от мен, последния път такова яко велурено сако забих благодарение на него от такъв магазин, а иначе аз 3-4 пъти минах покрай него и не го забелязах ...
И за финал малко да се посмеете, ще ви покажа бебешката количка на моя син от преди 20 г. /барабар с него вътре, да го видите какъв ми беше сладурчо/
file:///C:/Users/krasi/Desktop/IMGP8856.JPG

# 400
Пфффф Jana1 стискам палци на теб и на другите момичета. Много се надявам на здрави и пухкави бебета.  newsm30

# 401
Моята ще бъде на 2.04.да само БХС е причината.Ходих за второ мнение на ФМ и там уж всичко е наред бебето си отговаря по размер на седмицата в която съм.Незнам на кой доктор да вярвам вече и кой е повече специалист.

# 402
  • гр.Варна
jana 1, и аз съм от Варна,но реших да я направя в София.Такова ми е вътрешното усещане за нещата+ще посетя и софийски лекар за ФМ:) Определено вярвам,че там има по-сериозни специалисти,отколкото тук:)Ти в коя седмица си?
Елче,да те коригирам:)Бену е утре,аз съм в понеделник:)

# 403
Бре, май хич ме няма като хакер  newsm78 , що стана , че немога да кача снимка тука. Я ме открехнете, моля  Praynig

# 404
Добър ден и от мен Simple Smile

Рали, аз съм при Начев, и на всеки 30 дни, ще ги следим хормоните. Ти от кой град си? И ако си от София, при кой лекар? Според мен, по-добре сменяй лекаря или потърси друго мнение.

Wickedly
, Като разбрах, че ще сме трите бременни се зарадвах, че детенцето ми няма да расте самичко, защото ние с братовчедките ми сме на една и съща възраст, почти, няма голяма разлика между нас и ни е било много весело и винаги сме се търсили Simple Smile Другите ми първи братовчеди са доста по големи от мен, батко е с 14 години по-голям, а кака с 10 години, и голямата разлика си казва думата, аз съм си играла на кукли, а те са ходили по дискотеки  Sunglasses Само сестра ми ме е яд, че и тя не е с нас, ама какво да се прави, зет ми се дърпа, много е странен в това отношение и ме ядосва за това  #Cussing out Племенника ми ще си остане самичък или ще му направят брат или сестра, като стане на 20  Joy Сестра ми иска, ама тая гад, не ще. Даже като се шегуваме с него, че сега и сестра ми е бременна и той така се ококорва  Shocked, и такъв поглед ни хвърля, че ....
Абе, те си знаят, да са живи здрави, па ще поживеем и ще видим  Grinning

Яна или Жана (не знам, как точно) Стискам палци всичко да е наред  Praynig

Относно, лорели или старото бертони, кумата е с такава количка и е много доволна. Аз все още не знам каква, и май след като се роди бебо, тогава ще си избирам. Но определено, аз ще си я избера, не моя мъж, с отвратителния си вкус  Crossing Arms

А относно магазините "Версаче"  Joy моя мъж много ги тачи и ме е снабдил за мен с две якета спортни. Едното е чистак бърсак ново, за ски и е много готино и с готин цвят, оранжево, отдалеч се виждам  hahaha Другото е за пролетта и също е много готино, абе каквото е купил от тоя магазин всичко е хубаво, ама като влезне и се рови с часове, а аз не обичам такива магазини, точно за това, не обичам да ровя  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт