Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
Кога си при Стратиева? Аз съм на 29 април.
Пък и вкъщи бях много послушна. Ех, похвалих си се 
В коя седмица ли сега?
. Сега като отида в Пловдив за феталната анатомия ще питам доки, но ще си ги пускам всеки месец ако трябва ще отида при друг лекар. Иначе съм с проблеми от 6 години имах възли в началото, но ги стопихме с Л-тироксин за тези години не съм го спирала въобще, защото в момента, в който спра хапчетата ТСХ става над 4-5.
Браво!
Сутрин, вместо да оправя детето и да закуся и да пия кафе, първото нещо беше да пяскам прахосмукачка и да минавам с мопа заради милионите косми и мърсотия. Кучето след всяко излизане му се мият лапите и, ако хвана с метлата да мета, пак събирам 1 тон пясък. Отвратително е. За къща ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ, но апартамент с бебе
Поне аз понесох нещата много трагично. Идеше ми да се гръмна. Все пак малчовците от 9 месеца до поне 3-4-5 години си играят на земята. На Алек понякога съм му вадела косми от устата.
стига да не излизат извън нормите
И когато сестра ми забременя зет ми и майка ми казаха, че бебе и куче е абсурд
Аз, татко и сестра ми се натъжихме много, ама като няма къде да ходим и го дадохме на една колежка на вуйчо ми
Същия ден когато майка го закара на ЕлинПпелин, при баба и дядо, той като чели усещаше и само се умилкваше в нас, толкова ми беше тъжно и тогава бях след нощна и преди да заспя съм плакала два часа
Страхотно куче беше
След това сестра ми и майка ми го бяха видели след година и половина и той не ги беше забравил и майка каза че се е радвал страшно много, душицата
Нищо че бях много кльощаво дете, имах си бузки и само ми ги щипеше
И са ме тормозили много, батко ми даже го има на една снимка как ме щипе, а аз се опитвам да си скрия бузката