Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 33 008
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
за теглото на количките само мога да кажа, че когато дара беше малка бутахме всеки ден количките с една приятелка. моята количка тежеше 11 кг., нейната - 17 кг. на бутане и на външен вид количката й беше страхотна, много скъпа, пъти по-скъпа от моята, но какъв зор сме виждали по подлези и тротоари с нея не мога да ви опиша, а как я качвахме до втория етаж като ми идваше на гости няма да ви описвам Simple Smile просто истината е, че тези колички са направени за западна европа, къде не ти се налага да я вдигаш, за тук са крайно неудобни!

между другото днес е прекрасен ден за съобщаване на благата вест, все пак е Благовещение  Simple Smile

# 421
Свет, радвай се че не си качила, защото после не се знае  newsm78
Аз въпреки че съм дунда, ми личи, корема ми е леко твърд и надут и като си облека връхна дреха и си личи съвсем  Grinning

Цвети, права си, намерила съм и аз за какво да се жаля  Laughing. Както казваш - следващите месеци може да си наваксам пропуснатото  newsm78. Може би бях с нагласата, че в края на трети месец трябва да имам вече някакво коремче и като съобщавам на близки и приятели няма да ме гледат супер учудено, все едно се бъзикам с тях.  #Crazy

# 422
  • София
Цвети, когато нямаш дете, космите наистина не са много, обаче при наличие на лазещо бебе, космите изведнъж стават зверско количество (в нашите майчини очи). казвам ти виждах всеки косъм  Mr. Green
Кучетата помнят много. Първото ни куче роди и гледахме малките няколко месеца. като ги продадохме и ходехме на гости да си ги виждаме, всичките до едно се напикаваха от щастие като ни видеха.
Мама жаба, ти пък си съвсем спец в бутането  Laughing Брутално е по нашите тротоари (където ги има, де). ММ понеже е зле с кръста, като ходехме по магазините всички ни гледаха много безумно, щото имаше едно Фантастико, което нямаше рампа, а беше надолу поне 20-тина стълби и то много стръмни, аз нося количка и бебе, а той торби с покупки  Mr. Green Кво си викат, горката женица  ooooh! Но му влизам в положение, понеже знам, че наистина го боли. А и сецне ли се, няма работа, а няма ли работа - няма пари. Та носех, какво да правя. Той винаги е настоявал за смяна на ролите точно в този магазин, но така или иначе той нямаше голям опит в захвата като мен  Mr. Green
Kama4e, реакциите на хората са много странни. До сега само една комшийка не ми честити, всички други много се зарадваха. Вече доста хора знаят, а и аз не мога да го крия. Имам си една приятелка сляпа циганка, но прекрасен човек, та по телефона ме позна, че съм бременна. Ако щеш ми вярвай седях безмълвна, хем я познавам и знам, че гледа на боб и има такива способности, но за това се изумих.  Mr. Green Тя също много се зарадва за мен, приятелки сме от деца.
Днес има ужасен вятър, то чак неприятно ми беше навън.  Confused
Елч, да, наистина е прекрасен ден за новината. Моята бивша хазяйка има имен ден. Страхотен човек. Винаги е била много точна с нас като наемодател и въобще като човек. Ще й се обадя да й честитя и ще й кажа хубавата новина. Винаги ми е казвала да не оставаме с едно детенце. Много ще се зарадва.

# 423
matsutka голям тренинг имам  Grinning Наистина е много, ама много трудно да се бута количка в България. А най, ама най се изнервях, когато малкия още го бутах, двете каки са се хванали за количката и се опитвам да мина по някой тротоар, а отгоре някой решил да си паркира колата. Как се очаква да мина с количка и с две деца? Не стига, че плочките са една нагоре, една надолу, а и място няма.. Полудявах.

# 424
  • София
Да, много гнусно. Идело ми е да драсна с някой ключ.  Twisted Evil А пък да се разхождаш спокойно с някоя друга майка забрави. То една дума не можеш да си кажеш от приказки от рода :"хайде мини ти първа, аз ще заобиколя" и т.н. А пък като завали дъжд положението става още по-цветущо и съвсем няма от къде да се мине от локви. Искаш да злезнеш от тротоара, но няма от къде, щото всичко е в дълбоки локви.  Crazy

# 425
Kama4e, реакциите на хората са много странни. До сега само една комшийка не ми честити, всички други много се зарадваха. Вече доста хора знаят, а и аз не мога да го крия. Имам си една приятелка сляпа циганка, но прекрасен човек, та по телефона ме позна, че съм бременна. Ако щеш ми вярвай седях безмълвна, хем я познавам и знам, че гледа на боб и има такива способности, но за това се изумих.  Mr. Green Тя също много се зарадва за мен, приятелки сме от деца.
момичета не се сърдете на реакциите на хората, когато им кажете че сте бременни. Да ви споделя, когато детето ми беше на 2,5 г. една съседка която имаше дете на същата възраст ми каза, че е бременна и аз не само, че не и честитих, ами просто я изгледах като попарена.Бях втрещена. Причината беше, че моето дете беше много проблемно, изключително буйно, инатливо и злоядо, чувствах се неспособен родител, какво и да му кажех ми отговаряше с не искам ма, мисля че ма беше съкратено от мамо или поне се надявам. Та понеже аз не можех да се справя с моето дете и някоя жена като ми кажеше, че е бременна и просто се ужасявах, ама буквално и просто не намирах никаква радост в това да си родител. Сега вече детето ми е по-разумно и му се радвам, просто преди ми беше трудно и за това реагирах така. Казвам това да извините хората не е от злоба, може би всеки си е преживял някак си нещата и за това реагира по не особено адекватен за околните начин.

# 426
  • София
Моята комшийка наистина че изгледа като попарена. Явно наистина е било заради това, щото децата ни в момента са на една възраст. Ама моето също е диво и аз от време на време имам кризи, че съм некадърна майка, защото не мога да се справя с някои неща.

# 427
ПОМОЩ..... сега пък ме нападна някаква гадна кашлица. Отидох в аптеката за СТОДАЛ, нали е хомеопатичен, там ми казаха, че съдържал етанол и неможаха да ми предложат нищо друго  smile3506...скоростно започнах да пия мурсалски чай и да дъвча лимони, ама гадната кашлица не намалява....Давайте съвет какво да пия, поне да намалее

# 428
Тигърче, аз кашлицата сега я лекувах с ряпа. Купуваш си черна ряпа, измиваш я, изрязваш дупето и издълбаваш малко кладенче. Пълниш го с мед, за предпочитане захаросан. изчакваш да започне да отделя сокче и щом се посъбере с една лъжичка го изпиваш, може и със сламка Wink

# 429
Е аз имах няква слаба кашлица и си взех Стодал,   защото е хомеопатичен, а личната ми каза, че мога да приемам хомеопатични и ме втрещи сега Shocked . А и то май няма сироп без етанол в него  newsm78

# 430
Megi , благодаря ти ! Този цяр съм го правила на сина ми и го бях забравила. Хем имам ряпа в къщи....ама пълна отврат е това бе  Sick уф, ама ще го гълтам какво да се прави.
Цвети , и аз се втрещих, щото си мислех, че като е хомеопатичен и няма проблем....ама много ме ядосаха тези в аптеката бе...то много малко имало вътре, ама не било препоръчително за бременни бля бля. Като ще ида в друга аптека и от там ще си взема ама ха
И тази моята докторка пък и тя никва не вдига, ще се пробвам на личния да звъня сега ..

# 431
Аз си харесах количка  Joy
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=17175&cat=66

Ама още колко ще гледам, а и на тази единствено цветовете не ми харесват  newsm78 Ето няма две убавини на едно място  hahaha

# 432
  • В царството на мечтите
Момичета имам голям проблем  newsm78
Втора бременност съм сега. През първата никакви признаци на бременност. Така, че сега все едно ми е първа. Вечерно време като се прибера от работа ми е отмаляло, гадно нищо не ми се яде на сила ям някаква салата и кисело мляко. Когато съм на работа много рядко ми става лошо почти нищо ми няма. Там задължително ям на обед някаква супа или таратор или салата много рядко манджа. Единствено сутрин като стана съм гладна и ям тогава хляб или по точно си правя някакъв сандвич.
Искам да кажа, че не се пазя да не напълнея, но просто не ми се яде.
И цялата мъка ми е че вчера бях на консултация и ми казаха, че съм качила цели 5кг.  Било от неправилно хранене, да съм ядяла здравословно  newsm78

# 433
boonboon , не се притеснявай и аз съм така. Първия месец ама нищичко не слагах в устата освен, плодове, ядки и салати, просто друго не ми се ядеше и накрая за 1 месец 3кг. В чудо се видях, но до там спряха нещата, сега съм 14 г.с. и съм пак толкова отгоре, дрехите си ми стават още, включително дънките...само дето като седна и разкопчавам копчето, че ми притиска мижавото коремче Simple Smile

# 434
  • София
Тигричке, чaй от мaщеркa . Peace Сухa дрaзнещa кaшлицa ли е? Aко е тaкaвa, свaренa Кокa Колa се пие, но сaмо зa облекчение. Не лекувa, но нaмaлявa пристъпите нa кaшляне. Нa сухaтa кaшлицa пристъпите сa ужaсно зaдушaвaщи. Товa с колaтa зa спешни случaи.
Цвети, количкaтa е супер. Единствено не кефят кологрaмите. С единия кош 13кг, с другия 14. Товa нямa вдигaне, aко ти се нaложи някъде, a със сигурност ще ти се нaложи. Прекaлено е тежкa. Но кaто се имa предвид, че ще бутaме зимъскa е добре, зaщото е с големи гуми и вероятно ще дрaпa по-добре нa снегa. Моятa с нормaлни гуми хич я нямaше по снеговете. Но повярвaй ми зa количкa 14кг, бебето 3кг (в нaчaлото, след 3 месецa бебето може и дa е към 7кг), бaгaж, смятaй колко ще тежи. И aко сaмaтa количкa не е мaневренa, достa ще се озориш. То си е и въпрос нa нaглaсa, де. Личното ми мнение зa количкaтa е, че трябвa дa е лекa.

Общи условия

Активация на акаунт