Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
просто истината е, че тези колички са направени за западна европа, къде не ти се налага да я вдигаш, за тук са крайно неудобни!
Но му влизам в положение, понеже знам, че наистина го боли. А и сецне ли се, няма работа, а няма ли работа - няма пари. Та носех, какво да правя. Той винаги е настоявал за смяна на ролите точно в този магазин, но така или иначе той нямаше голям опит в захвата като мен
...скоростно започнах да пия мурсалски чай и да дъвча лимони, ама гадната кашлица не намалява....Давайте съвет какво да пия, поне да намалее
уф, ама ще го гълтам какво да се прави.
Сухa дрaзнещa кaшлицa ли е? Aко е тaкaвa, свaренa Кокa Колa се пие, но сaмо зa облекчение. Не лекувa, но нaмaлявa пристъпите нa кaшляне. Нa сухaтa кaшлицa пристъпите сa ужaсно зaдушaвaщи. Товa с колaтa зa спешни случaи.