Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 9

• 47 674
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • ту тук, ту там
В едно бебешко списание срещнах две много странни имена:
Берия (щях да падна, като го видях) - момиченце, българче;
Мелу - момиченце, българче.

На мен ми звучат като турски имена. С ударение на последната сричка/гласна - БериЯ, МелУ. Може да са със смесен произход.

# 691
Божена

# 692
Аз познавам една Божена - полякиня е.

Люсия.

# 693
  • София
Доста интересна тема. Не можах да изчета всичко, но имам няколко предложения.
Тианна - момиче
Тилия - момиче
Фарфуй(момченце на 4г от площадката)
Алвадор (пак от площадката)ю

# 694
  • ту тук, ту там
Фарфуй(момченце на 4г от площадката)

Не може да е истина!  Shocked

# 695
  • София
Истина. Имат 11 деца. Всички са с подобни имена, но не ги зная на всички.

# 696
  • София
Истина. Имат 11 деца. Всички са с подобни имена, но не ги зная на всички.
Shocked А стига бе!  Laughing Възлага ти се форумска мисия - да проучиш и доведеш до знанието ни останалите имена  Simple Smile

# 697
  • София
Ще се постарая. Мисля, че най-големия, който е на около 22-23 се казва Христофор.
Малко са българските семейства, които са с толкова деца. Хубавото, е че се грижат едно за друго. Големите, които работят вече няма как.

# 698
Фарфуй е от детското "Пиф и Еркюл" Simple Smile може да са фенове  Grinning

# 699
И аз се заинтригувах от братчетата и сестричетата на Фарфуй. Сигурно не е лесно да измислиш имена за 11 деца, ама чак пък толкова...

# 700
С приятелка обсъждахме имена, включително и някои от споменаните тук. Тя предположи, че Фарфуй може да е прякор.  Simple Smile

# 701
  • Варна
И аз се заинтригувах от братчетата и сестричетата на Фарфуй. Сигурно не е лесно да измислиш имена за 11 деца, ама чак пък толкова...

Това ми напомни на една статия в Уикипедия, за един US пастор и съпругата му, който имат около 19-20 деца, като на всичките (включая и родителите) имената им започват с буквата "J"  Laughing Хората са си решили проблема само с една страница от именника Simple Smile

# 702
  • София
О, да, има поредица за тях по TLC. Само майката е Мишел, другите начело с таткото са с имена с J. 17 деца са, очакваха 18-тото, най-вероятно вече и то се е родило, а може и още да има. Бащата беше казал, че не помнят всички имена на децата си  Thinking

# 703
  • София
Фарфуй не е прякор. Поинтересувах се как се казва, защото чувах, че майка му (Венера се казва) му вика Фури. Тогава я попитах как се казва. Реакцията ми се надявам да не беше много видна, защото всичко е мен се "сбръчка" от учудване.  Laughing Laughing

# 704
  • Бургас
Мдааааааа, аз бих предположила, че е Адолф с това "галено име"  Shocked
И да не е чист спам! Родослав

Общи условия

Активация на акаунт