Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 9

• 47 639
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Павломир - на моя приятелка сина

# 16
Димилиян

# 17
Павломир...  hahaha Димилиян  ми звучи като древно римско име още като са били войните... Shocked

# 18
  • София
Благодаря за новата темичка  Hug

Мен ме впечатли Ахинора. От "Големите надежди" очаквам още добри идеи за имена  Peace Дотук Едит ми е странно име, но пък ми хареса Ивея  Peace

# 19
  • Бургас
Клелия, Анна-Грейс, Аргир, Благост (момиче), Вокил, Гардения, Камея, Лада-София, Велиса, Даряна, Лозена, Илейн Анхела, Инана, Орлиана, Гълъб, Видол, Звездица, Сонислав, Филип-Димитър, Пиер, Сивен, Фиона, Найдена, Микеле, Касия, Дорита, Стивиан, Елора, Маите-Нивиес, Юана, Лорна - имена на деца

# 20
  • София
Фердинанд Катъров - Много приятен човек на висока позиция, във фирма първенец в бранша.

# 21
  • София
И още едно познато дете - Ивона Еванджела - с българско презиме и фамилия е детето.

# 22
  • София
И още едно познато дете - Ивона Еванджела - с българско презиме и фамилия е детето.
Синът ми има съученичка с това име Mr. Green

# 23
  • София
Ами може и да е същата. То това Еванджела дойде от тогавашния ни шеф, който се казваше Еванджелос, който не беше българин. Simple Smile

# 24
  • София
Ами може и да е същата. То това Еванджела дойде от тогавашния ни шеф, който се казваше Еванджелос, който не беше българин. Simple Smile

К. Л. - това ли са първите букви на презимето и фамилията?

# 25
  • София
Мда, същите. С К. Л. бяхме колеги. Колко е малък света. Simple Smile

К. Л. - това ли са първите букви на презимето и фамилията?

# 26
  • София
 Mr. Green

# 27
  • София
Браво! Къде се намерихте  Mr. Green

# 28
  • София
Браво! Къде се намерихте  Mr. Green
Хехе, ето защо е важно да кръстиш детето си "уникално". Ако беше просто Ивона как ли щеше да разберем, че имаме обща позната.  Mr. Green

# 29
Рафаело, дете на позната. И още Аполон и Атила, имена на големи мъже.

Общи условия

Активация на акаунт