Но, като се прибирах от работа в петък, поглеждам го и виждам че се е надул от едната страна, като от зъб. Питам го Влади да не си се ударил, не е. Веднага тръгнахме към зъболекар, но нашия има бележка че е в отпуск. Свързах се с друг за следващия ден да отидем, и каза, че има абцес. Опита да отвори за да изтече каквото се е събрало, но той реве и като чуе машинката започва да дърпа на зъболекарката ръката и машинката или си върти главата. Говорихме му, обяснихме, тя е много внимателна и работи с деца, спокойно му обясни за машинките, за зъбчето, какво трябва да направи и той уж разбира, но като чуе машинката и край. Сега пием антибиотик и ще запазвам час в клиника с обща упойка да оправят зъба.
Да ви кажа, чувствам се ужасно, че не се сетих по-рано, че е зъб, че не мога да направя нищо и че трябва да водя детето на упойка. Много ми е притеснено и като го гледам така надут и няма какво друго да направя.
На някое друго дете правили ли са зъбите с такава упойка?
Бързам да кажа, че на нас не са ни правили още нищо с обща упойка, обаче Матея има едни огромни кариеси, които скоро трябва да се оправят.
За съжаление тя има адски страх също от машинките и по никакъв начин не дава да й се докоснат зъбите.
Моята зъболекарка каза, че общата упойка при нас е единствения вариант, но аз умирам от страх и все отлгам.
В твоя случай май няма друг вариант. И не се притеснявай, че не си се сетила. Всички сме първо хора и грешим. Знам, че се чувстваш зле заради детенцето и болката му, случва ми се постоянно, но важното е, че вече се знае какво е и всичко ще се оправи.
Пиши после какво е станало.