СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца,те са нашите слънца!

• 87 881
  • 684
  •   1
Отговори
# 480
Различно е при нас с ваксините, трябва да погледна.
Да, след такова нещо с афти в устата, че отгоре при нас стана и бактериална инфекция, като се сетя как изглеждаше сина ми. Нас ни и мота педиатърката докато му даде адекватно лечение. Колко време не искаше да яде, като се сетя.

# 481
Преди два дена бяхме в клиниката да оправим зъбите под обща упойка. Мина много по-добре отколкото очаквах. Оправиха всички зъби наведнъж. След като се събуди малко го болеше устата и искаше да пие вода и да хапва, но ни бяха казали да изчакаме 1-2ч. Малко беше отпаднал, но 3-4ч по-късно вече беше добре и от нищо не се оплакваше.
Вечерта по навик като миехме зъбите не даваше на болното зъбче, защото го боли, но се сети че са оправени и даде да го измием. И каза на баща си че ако има болно зъбче иска пак там да го заведем.
Вчера празнувахме рожден ден с оправени зъбки и съм много щастлива, че всичко мина вече. Притеснявах се от упойката, но повече се притеснявах че има възпаление в зъбчето, което е близо до мозъка, лимфите, гърлото, ухото и дробчето. Надявам се да не ни се налага повече.

# 482
  • София
Преди два дена бяхме в клиниката да оправим зъбите под обща упойка. Мина много по-добре отколкото очаквах. Оправиха всички зъби наведнъж. След като се събуди малко го болеше устата и искаше да пие вода и да хапва, но ни бяха казали да изчакаме 1-2ч. Малко беше отпаднал, но 3-4ч по-късно вече беше добре и от нищо не се оплакваше.
Вечерта по навик като миехме зъбите не даваше на болното зъбче, защото го боли, но се сети че са оправени и даде да го измием. И каза на баща си че ако има болно зъбче иска пак там да го заведем.
Вчера празнувахме рожден ден с оправени зъбки и съм много щастлива, че всичко мина вече. Притеснявах се от упойката, но повече се притеснявах че има възпаление в зъбчето, което е близо до мозъка, лимфите, гърлото, ухото и дробчето. Надявам се да не ни се налага повече.

Диана, къде му оправиха зъбечтата с пълна упойка? И упойката каква е - някакъв газ или инжекция...не ми е ясно точно.

# 483
Клиниката се казва Еодент. Първо му сложиха маска и му пуснаха газ и заспа, след това трябва да са му инжектирали обща упойката. Накараха ни да излезем след като заспа.

# 484
  • София
Клиниката се казва Еодент. Първо му сложиха маска и му пуснаха газ и заспа, след това трябва да са му инжектирали обща упойката. Накараха ни да излезем след като заспа.

Благодаря много.
И аз ходя там, но би ли ми казала при кой зъблекар бяхте. Препоръчаха ми една жена преди време, но тя май излезе по майчинство и би ми била полезна твоята информация.

# 485
Д-р Бельовска ни прави зъбите. Бяха ми дали контакти на Камелия Генчева, но когато ние можехме да отидем тя беше почивка и ни записа в графика при Бельовска. Не съм търсила предварително информация за тях, даже и след това не съм сещала да търся. Последната зъболерка при която водихме Влади ни даде контактите.

# 486
  • София
Д-р Бельовска ни прави зъбите. Бяха ми дали контакти на Камелия Генчева, но когато ние можехме да отидем тя беше почивка и ни записа в графика при Бельовска. Не съм търсила предварително информация за тях, даже и след това не съм сещала да търся. Последната зъболерка при която водихме Влади ни даде контактите.

Много благодаря.
Аз от Генчева не съм доволна. Не успя да се справи с Матея, дори без да иска я поуплаши малко повече от нужното. Хубаво е да имам тази информация обаче, ако се наложи.
Дано Матея даде някой ден да й се оправят зъбите или поне да не създават проблеми, докато решат да паднат. После за постоянните ще мислим.
Хубав ден на всички от мен!

# 487
  • София

А би ли ми казала колко зъбчета оправиха и на каква цена. Благодаря Simple Smile

# 488
5 зъбчета и не са ни искали никакви пари. Искаха синята книжка и го записаха към тяхната клиника. Направиха му и рентгенова снимка преди да оправят зъбчетата. Казаха ми по телефона, че няма, че няма да ни струва нищо, но пак  се изнанадах, че за ренгена и зъбите над 2 не ни взеха нищо. Понеже нищо не ни казаха само дойдоха първо зъболекарката да ни обясни какво е оправила и колко време да не яде, после анестезиолога ни обясни какво можем да очакваме и колко време не трябва да пие вода и да яде. Преди да си тръгнем минах да попитам на регистратурата колко трябва да платим и казаха нищо, защото преди нас видях други да плащат там.

# 489
  • София
5 зъбчета и не са ни искали никакви пари. Искаха синята книжка и го записаха към тяхната клиника. Направиха му и рентгенова снимка преди да оправят зъбчетата. Казаха ми по телефона, че няма, че няма да ни струва нищо, но пак  се изнанадах, че за ренгена и зъбите над 2 не ни взеха нищо. Понеже нищо не ни казаха само дойдоха първо зъболекарката да ни обясни какво е оправила и колко време да не яде, после анестезиолога ни обясни какво можем да очакваме и колко време не трябва да пие вода и да яде. Преди да си тръгнем минах да попитам на регистратурата колко трябва да платим и казаха нищо, защото преди нас видях други да плащат там.

Е вече съм супер изненадана. На нас дори със синята книжка на детето и само за преглед пак ми взеха пари в същата клиника.
Много благодаря за информацията пак и извинявай, че така разпитвам, но ми се иска да съм възможно най-подготвена като реша да предприема тази крачка.

# 490
И ние се изненадахме. Ако имаш други въпроси пиши, като знам аз как исках да намеря повече информация преди да отидем, ще се радвам ако мога да помогна поне с информация на други.
На вас колко ви взеха за преглед?

# 491
  • София
И ние се изненадахме. Ако имаш други въпроси пиши, като знам аз как исках да намеря повече информация преди да отидем, ще се радвам ако мога да помогна поне с информация на други.
На вас колко ви взеха за преглед?

То беше като доплащане и не помня точно, но между 20-30 лв.

# 492
Майчета, да ви помоля за някакво предложение или насока...
Нашата любима госпожа се пенсионира, та решихме да я поканим на тържеството за християнското семейство и да и подарим нещо. Но какво да е то?
Сумата е 100 лв. Има предложения за колаж с децата от групата в рамка или върху стенен часовник. В същото време не съм я виждала да носи бижута, злато, сребро. С часовника и колажа на него идеята ми допада и с някакво пожелание - да не следи стрелките, защото не отмерват времето, а броят усмивки на децата около нея. Но въпроса е, че нямаме много общи снимки на групата, всъщност само една и тя е с дядо Коледа от мината година.
Всички много я обичаме, затова искаме да е нещо хубаво, стойностно. Много сърдечен човек е, мисля че всичко би я зарадвало, но поне да знаехме какво харесва, какво обича........
На мен лично много ми е мъчно, на Николай още повече....гледаше децата като свои. Всеки път се разплаква като види някое дете от групичката. Следват прегръдки, целувки, абе златна е! Много съжалявам, че не можа да изкара децата до края, в смисъл да завършат 4-та група.
Ще се радвам да споделите идеи!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 10:21 от velizarka_8

# 493
  • Пловдив
Минавам само, да се запиша, че доста време не съм влизала във форума и изгубих следите...
Дидко расте и дивее за двама, а сестра му - поне за 10*2 Mr. Green

Да чукна на дърво - и двамата са здрави Simple Smile

За зъболекари гледам говорите - бяхме миналия месец на профилактичен преглед - за щастие всичко е наред, нямат кариеси. Нашият зъболекар препоръчва да водим Деян с нас, когато оправя нашите зъби, (което ми напомня, че единствения ми останал мъдрец го о0чаква лечение Whistling), за да може да свиква с идеята и когато един ден се наложи, да прави и неговите зъбки, да няма страх.

Галя, идеята за колажа е страхотна Simple Smile

По въпроса с училищата - и ме ме тресе треска... В квартала има 4 или 5 Grinning В близос до нас са 3, но едното отпада категорично.
За другите две са ми колебанията - в едното ходи на плуване и като че ли клоня натам, но имаме време още да мислим Simple Smile

# 494
  • София
Мъниче, ти Дидо от 6 ли ще го пускаш на у-ще? Или просто проучваш още отсега Simple Smile

При Лора беше супер 'лесно' с избора. От тия дето се водят по-читави - 3 броя общо, само в едно имаше шанс. Там дават точки за многодетни и тя точно с тези точки влезе.
За Сами е ясно - ще е при кака си, понеже ще има предимство за брат/сестра в училището. Освен ако не сменят критериите за прием след 2 години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт