СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца,те са нашите слънца!

• 87 868
  • 684
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви за подкрепата момичета. Да имам си Антония,а тя е едно малко копие на баща си. Виждам в нея него. Тя е едно чудесно дете. Говорим си за него като големи. Разглеждаме снимки, разказвам и. Празнотата е огромна наистина, но детето ми дава стимул за живот.

# 556
Съжалявам и аз. Човек не намира думи за такава загуба. Дано бъдещето да ви се усмихне!

# 557
Приеми и мойте най - искрени съболезнования. Да ти е живо и здраво детето и да се подкрепяте, защото няма да ви е лесно. Ако имаш нужда от каквато и да е помощ пиши, колкото можем ще те подкрепим.

# 558
Благодаря ви сърдечно. За сега се справяме. Не мога да се оплача от бабите и дядовците, колкото могат и те помагат. Страховете ми са относно възпитанието и най-вече това, че никога няма да разбере какво е истинско семейство. Няма да има реална представа за взаимоотношенията в семейството и това каква е ролята на мъжа и бащата като цяло. Ще се опитам да и дам всичко от което има нужда. Дано успея. Само времето ще покаже.

# 559
  • Пловдив
Геринцето, приеми искрените ми съболезнования!
Да загубиш обичан човек никога не е лесно... Колкото и време да минава, болката не изчезва.
Да е жива и здрава Антония и нека чрез нея, любимия ти живее! Дори не мога да си представя какво е Sad

Насреща съм, ако мога да ви помогна с нещо, независимо какво!

# 560
  • София
gerinceto ,приеми и моите съболезнования.Дори и не мога да си представя да преживееш одобна загуба толкова млада и с малко дете Sad .Относно възпитанието и без баща децата могат да отраснат като стойностни хора  Peace .Съпругът ми е расъл без баща ,не е същото ,но той почти не е присъствал в живота му ,не е имал пример за здраво и щастливо семейство ,но сега е прекрасен съпруг и баща и по никакъв начин това не повлиява на семейството ни  Peace .
П.П. и все пак още си млада и не знаеш какво ти крой живота  Wink .

# 561
Благодаря ви  Hug

# 562
  • Щастлива мама на 3 слънца
съжалявам миличка. силно гуш

# 563
  • В царството на мечтите
Как хубаво ми стана като видях как се е раздвижела групата.

# 564
Здравейте маминки  Hug  Как сте? Как се справяте с горещините? Ние след градина сме си в къщи, докато се разхлади малко и после излизаме навън.
Как ще прекарате лятото, къде сте планирали да почивате?
Тази година ще водя Антония на Черноморец, дори вече си запазих места. Две поредни години я водих на Равда, тази реших да променя. Търся места с по-нормални цени.
Приятен ден на всички.

# 565
  • Пловдив
Жегата морим с водни пистолети hahaha
Аквалендът е до нас, та и там бягаме от горещините. Когато пък имам е възможност, гледаме да се качим и на вилата в балкана.

За поредна година на море сме в Сарафово - що годе спокойно местенце Simple Smile За догодина вече, мисля да отскочим до Гърция или Турция - порасна и малката вече hahaha

# 566
  • В царството на мечтите
Ние жегата морим в къщи на климатик и излизане вечер.
Почивка на Черноморец.

# 567
Привет и от нас.
 Гери, само напред, нямаш право до си слаба сега. Имаш и моята подадена ръка.  Hug
Ние всяка година ходим на Равда, и тази бяхме. Много весело си прекарахме, Диди не излезе от морето  Joy
Сега в жегите, бях 3 седмици в отпуска и се гледахме и приготвяхме РД- то
От 7 септември тръгваме , да видим как, че така си свикна с мене, бедна ми е фантазията, какво ме чака  Rolling Eyes
Хубава вечер

# 568
  • София
Наистина не знаеш какво ти е писано...
Предната седмица мъжът го удари ток. Яко го е разтресло. Добре че  един колега, който шпакловаше в детската, е бил там да го дръпне. Нямаше изгаряния, но не можеше да движи ръцете.
Вече се поосвести де. То и аз покрай него се поуспокоих.
И понеже не беше в кондиция, аз карах до Плевен за да видим децата този уикенд. Те са там при баба си. Това ми беше първото извънградско шофиране. Добре мина, мъжът се държа прилично и не ми вика докато карах. Което е постижение. Тук в Сф все успява за изръмжи за нещо, което много ме напряга.

Малките ще са на ясло-градина от 7.09. А каката май ще постои още малко при баба си. Уж е навита да остане там и бабата да я доведе на 12 или 13 септември. Ще видим дали ще стане така или ще тормози баща си на работата му.

Тази неделя ще кръстим Ева. Надявам се да успея да намеря дрешки за нея тази седмица. Че все отлагах и покрай историята с тока от предната седмица не ми остана време да търся.

# 569
Момичета, готвя се за рожден ден, а вие? Ще взимаме ново колело. Каква марка и размер бихте взели? Много ми препоръчват Драг. Никчето е към 116 см.
V_spasova, браво за шофирането!

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 16:29 от Giada

Общи условия

Активация на акаунт