СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца,те са нашите слънца!

• 87 881
  • 684
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
оооо, на 7 ще тръгва, но обичам, да съм подготвена Mr. Green
Малката наесен ще е на градина (в тази на Дидко, естествено), та проучвам от миналата година, в коя от двете възможни групи да я запишем hahaha Същата работа е и с училищата Simple Smile Сведох избора до 2, сега остава да избера в кое от тях и после - в кой точно клас Whistling

# 496
На Ники й се клати зъб. Мислех, че е рано, но я водихме на зъболекар и потвърдиха, че ще се сменя с постоянен. При вас как е?

# 497
  • Варна
Ние имаме вече два сменени. Долните резци. Дани беше много щастлив, че феята на зъбките го е посетила.  Laughing

# 498
  • Пловдив
и Дидко в петък каза, че му се клати зъбчето, докато не се уверих сама, не вярвах - все си мислех, че е рано...
И при него долните два резеца се клатят.
Ще идем тази седмица до зъболекаря, да ги погледне

# 499
  • София
Горе-долу към 5-тата година се започва.
Сами още не е сменял зъб.
Лора по-предната Коледа - на 5.5 някъде - расте ми зъб. Двата долни резеца тръгнали, а млечните не се клатят. Ходихме на лекар да ги вадят. После - голям застой. Тази пролет - 4 почти по едно и също време смени. И сега в училище беше паднал още 1.

Ева мн.трудно вади нейните зъби.  Не стига че е крива, ми и се разболява.
Едни долни резци чакам (има 6 зъба) от септември. Засилват се лигите, тръгват сополи, може и Т/повръщане да има, и още не са пробили тия зъби.
Не ми се мисли с другите как ще е.
Лора много трудно изкара кучешките. Сами беше мрънкащ, но някак по-поносимо. Ева ги бие и двамата засега.

# 500
При нас още няма клатещи се зъби. Иначе като правихме зъбите му лятото, направиха снимка и там се видяха постоянните отгоре, които са се заредили да сменят млечните.
Да се похваля, миналия месец на 1.11 родих момиченце - Тамира. Баткото малко помага за бебето, по-голямата полза е че вече е голям и самостоятелен и мога да се зе занимавам с бебето.

# 501
Честито!Много да те радват и двамата! Хубава разлика, определено ще ти е по-лесно така.

# 502
  • София
Да се похваля, миналия месец на 1.11 родих момиченце - Тамира. Баткото малко помага за бебето, по-голямата полза е че вече е голям и самостоятелен и мога да се зе занимавам с бебето.
Simple Smile Живи и здрави.

То ся хубавото е, че и да ревне бебето, не може да се изниже от леглото.
Малкото като се размърда - е те тогава става интересно.
Ева вече успя да надраска тетрадка на кака си. Драмите и трагедиите в Народния театър пасти да ядат.

# 503
Така е, интересното ни очаква, сега е още лесно.

# 504
  • Пловдив
Днес водихме Дидко при зъболекаря - изпреварва смяната на зъбкитре с около 2 години Whistling
И аз така си мислех - че смяната започва в 1 клас... Поне такива са ми спомените Simple Smile

Той е супер горд от факта, че му се клатят двете зъбчета Simple Smile "Чичо доктор" му казал, да яде ябълки и моркови и да чака феята на зъбките hahaha В градината явно се хвалят един на друг, защото е супер горд от факта, че на него му се клатят 2! зъбчета Joy

Получихме една картичка Heart Eyes Благодаря Simple Smile
нашите днес ги започнахме - той помагаше наравно с мен за заготовките hahaha
Скрит текст:
Ще направя всичко възможно, в неделя да ги пусна и в понеделник да тръгнат, за да може за Коледа да са при вас Hug

# 505
diana.pd, честита бебка! Много да ви радва, а баткото да помага!
мъниче, явно си споделят едно на друго в градинката, защото Ники е много тъжен, че не му се клати още зъбче. Постоянно ме кара да проверявам дали пък вече не се е разклатило някое и като му кажа, че няма става един унил .....голям проблем, как може да не му се клати зъб  Grinning

# 506
Искам специално да благодаря за картичките! Те успяха да внесат огромно Коледно настроение вкъщи, а Ивчо беше на седмото небе от щастие! Уви, тази година нямах никакъв шанс да подготвя някакви картички, защото с ти деца си е екшън и време нямам за нищо, но за 1ви март ще се реванширам!

Пожелавам на всички големи и малки деца Весели Празници и да сте много много здрави! Прикачвам снимка да видите какви сме "убави" Simple Smile Simple Smile

# 507
  • София
Мъниче, благодаря за картичката и пожеланията Simple Smile
Аз почнах да правя и Лора обра всичко за коледния базар в училището.

на всички желая много здраве през новата година.

# 508
  • Пловдив
Честита нова година момичета Hug
Много усмивки и положителни емоции!

На Дидко снощи му падна първото зъбче - нямаше такава радост Simple Smile Сутринта като тръгнах за работа, му оставих паричка до възглавницата - баща му преди малко ми се обади и ми каза каква радост е била Simple Smile

# 509
  • Пловдив
За Много Години, момичета Simple Smile!!! Наминах да ви поздравя и да се включа, че ще се забравим от това забързано ежедневие Confused Желая на всички, малки и големи здрава и успешна година!
aissa80, прекрасни сте! Сигурна съм, че у вас е много, много весело и сте безкройно щастливи! Мярнах във фейсбук и снимката на която сте с братовчедките ви-тризначетата. Там сте уникални Simple Smile
Живи и здрави всички!!!
diana.pd, честито бебче! Здраво и щастливо да расте!
Относно зъбчетата, Криси смени вече долните два резеца и си има нови израстнали на тяхно място. Първото падна самичко, второто ходихме на зъболекар да го дръпне, защото постоянният се беше показал отзад. А когато и падна първото зъбче, Александър се разрева, защо на него не му се клати. Потуших сълзите с идеята, че при близнаците, когато падне зъбче на единия, феята носи паричка и на двамата Simple Smile
Това накратко Simple Smile Ходим на градинка, дивем и растем Simple Smile
Поздрави на всички  wavey

Общи условия

Активация на акаунт