СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца,те са нашите слънца!

• 87 878
  • 684
  •   1
Отговори
# 510
За много години момичета  Hug Hug Hug

# 511
  • София
За много години на всички, да са ни живи и здрави всички дечица и много много щастливи.
Направо ви изгубих следите, но като гледам при всички, както и при нас е едно такова забързано и все нямаш време за някои определени неща...поне аз.
За зъбчетата...при нас много бързо и изведнъж се развиха нещата. Единият долен среден резец се разклати изведнъж, но не много и когато вече се клатеше много се оказа, че точно зад него вече наполовина е порастнало новото зъбче. Сега се клати и другия резец до него, а новото зъбче почти си е застанало на мястото и изглежда новите зъбки ще са по-големи от млечните. Дано са здрави обаче, че при нас се стига до нервна криза само като се спомене зъболекаря.
Матея беше адски щастлива, че зъбчето й е паднало и вече е порастнала, но понякога пък хич не й се иска да е голяма и все иска да й говоря както съм й говорила като е била съвсем малко бебче.
Та такива неща и при нас.

# 512
  • София
За много години и от нас момичета ! Много искам и аз да благодаря за всички картички и подаръчета ! Много ви благодаря  ! Донесохте ни голяма радост Simple Smile ! Обещавам за първи парт да се реванширам Simple Smile !

Момичета ,имам лек проблем с малкия и ми е интересно как бихте ме посъветвали да действам.Крум се оказа голям цицоман  Laughing , предпочита кърмата и суче по цели нощи . Вече е на 11 месеца и ми идва в повече.Искам да го отуча от нощното кърмене ,ама как ?!Някой да има опит в подобна ситуация Simple Smile ?

# 513
Гери, не съм имала такъв проблем и с двамата, но във Фейсбука съм чкен на една група - За дългото кърмене. Там има много жени, които се включват и дават много съвети. При толкова много членове има най-различен опит. Опитах да копирам линк към групата тук, но не успях.

# 514
  • София
Знам я тази група Simple Smile .Мерси за съвета ,ще пробвам за съвет и там .

# 515
  • Пловдив
Привет, пускам си и тук въпроса, защото наистина искам да събера колкото си може повече мнения...

Сериозно се замисляме да вземем на Дидко, www.myki.watch, защото става все по самостоятелен.
Чудим се с баща му - сигурността, която дава часовника в днешното време е огромен плюс, но така неограничаваме ли свободата му?!?
Събирам всякакви мнения - "за" или "против", за да може да вземем информирано решение...
Благодаря на всички, които ще изкажат мнение!

# 516
  • на североизток
Не мисля, че го ограничаваш! Напротив - даваш му свобода, но и вземаш мерки за безопасността му. Въпроса е как ще се ползва и доколко детето ще знае, че е контролирано и дали ще се чувства следено или по-скоро сигурно. Ако се обясни добре, че му имате доверие, но въпреки това се притеснявате мисля, че ще разбере.
С две думи гласувам ЗА Peace

# 517
  • София
Не мисля, че го ограничаваш! Напротив - даваш му свобода, но и вземаш мерки за безопасността му. Въпроса е как ще се ползва и доколко детето ще знае, че е контролирано и дали ще се чувства следено или по-скоро сигурно. Ако се обясни добре, че му имате доверие, но въпреки това се притеснявате мисля, че ще разбере.
С две думи гласувам ЗА Peace
Абсолютно по същия начин мисля !
Не знаех за тези часовници ,заинтригуваха ме доста .

# 518
  • София
Аз също съм абсолютно "за" такъв часовник. Според мен не го ограничаваш изобщо. На тази възраст, а и занапред, нещо такова е много добро решение за притесненията ни и въпросите, които имаме за децата си по всяко време на деня. А имате ли информация каква е цената му?

# 519
Доста спокойна бих се чувствала ако моето дете е с такъв часовник, но в предвид цената чудя се каква е разликата ако е с телефон с андроид вместо часовник. Но на нас евентуално ще ни трябва след две години, когато тръгне в първи клас, едва ли цените ще са същите и на двете а може да има и други неща на пазара.

# 520
  • Пловдив
цената е 80лв Simple Smile

За телефон мисля, че е още малък - колкото по-късно, толкова по-добре

# 521
  • София
цената е 80лв Simple Smile

За телефон мисля, че е още малък - колкото по-късно, толкова по-добре

Струва ми се разумно за тази цена.
Матея има телефон, мой стар. Не го носи на вън, но от време на време снима и си гледа клипчетата от бебешките й години.

# 522
  • Варна
Аз не бих се възползвала от подобна джаджа. Идеята ми е, че би могла да даде фалшива сигурност на детето и да си позволи по-големи и/или опасни рискове. А и мисля, че трябва да ги научим да мислят с главите си, да се пазят сами, да знаят, че всяка постъпка има последствия и т.н. А не да разчита, че непрекъснато ще има някой на линия да го спасява.

# 523
Цената е 80лв но има месечна такса 10лв. Затова си мислех че е по добре телефон ще трябва вече за да може да ни търси а знам че има опция да проверяваш с гугъл нещо си къде се намира, което няма да припокрива на 100% часовника но ще е доста близо.

# 524
  • Щастлива мама на 3 слънца
Направо взимам 2 . Като проходи номер 3 и на него.
Моите са много щурави.

Общи условия

Активация на акаунт