Пазаруване от Aliexpress.com 23

• 54 089
  • 835
  •   1
Отговори
# 345
  • София

http://s.click.aliexpress.com/e/FZ3EVf2 този екип в сиво, харесва ми, материята не е лоша и дойде бързо

Отговаря ли си на размера или е умален?

# 346
Darina 777- В картата има доста пари, и е валидна до 2017г., ще се обърна към банката за повече информация. Иначе не е MasterCard, a Visa..аз съм се объркала. Може това да е причината, въпреки че от моята става Simple Smile
iii- http://www.aliexpress.com/item/fashion-casual-pointed-toe-women- … Q/1097429281.html аз си поръчах червените, номер 36, в понеделник са при мен. Съквартирантката ми вече ги е видяла, каза че са страхотни. Ако искаш ще кача снимка в понеделник Simple Smile

# 347
  • Бургас

http://s.click.aliexpress.com/e/FZ3EVf2 този екип в сиво, харесва ми, материята не е лоша и дойде бързо

Отговаря ли си на размера или е умален?

и аз за размерите... и ако може реална снимка... сивото така наситено ли е?

Цък

# 348
  • Ямбол
geryaleksandrova привет,мини през 1-ви пост
Поля Желязковапиши им
Мария Порожанова можеш
Darina777 на FEEDBACK като натиснеш има дата на откриване, данни не можеш да видиш,ако е купувач, моля не пиши последователни постове, а редактирай предишен.
hipi е пък от всички ли си разочарована, ние за години пазаруване май,нямаме толкова негативизъм,дали твоите очаквания не са завишени, все пак са китайски стоки на ниски цени,често продавани и в Моловете.
mimata14какъв е срока за изпращане, свързала ли си се с продавача да попиташ за наличие, добър ли му е рейтинга?
Мика*ела какъв надпис? вероятно временно е закрит,понякога за нарушения ги наказват с временно ограничен достъп,но това не пречи да си пращат артикулите.
Vili_R на комплекта продавача си е дал срок 15 дни шипване,минали са само 2-3 ,споко.
stelico при отваряне на диспут има поле за прикачване
Белисима само получени потвърждаваш, за споразумението,ако е в твоя полза след 7-10 дни са в картата
silvi_7878 всякак карта има такъ код,намира се на гърба на картата , за банката питаш дали става за онлайн банкиране
petinka.petinkaако причината не е липса на пари,то вероятно е блокирана от Алито с цел защита и се изисква да си дадеш данни по лична карта и виза,
Rashowaкупоните са за периода на играда,ако са придобити,и са си за лична употреба,не са универсални
iiiмоля без последователни постове,можеш да редактираш 1 и да добавиш
Мъжка мама мисля,че се ескалира

# 349
Здравейте, срещали ли сте го този артикул при друг продавач?   http://www.aliexpress.com/item/Smart-bluetooth-watch-phone-ultra … e/1720559104.html

# 350
Само на мен ли не ми отразява точките ,когато играя  newsm78
Ставам разногледа с тази игра,но виждам,че целя бомбичките и ми дава точки,но както бяха седем събрани и изведнъж станаха нула,после пак събрах една -две и иизведнъж отново нула,а внимавам да не цъкам върху бомбата,която взима 10 точки.

Извинявай но би трябвало да е ясно,че бомбичките НЕ трябва да се удрят,защото ти взимат по 10 точки.Има 3 паралелни игри и ако си пуснете личните линкове и играете достатъчно може да си вземете доста купони за намаление  Peace

# 351
Момичета, които ползвате дебитни карти за пазаруване от Алито, искам да ви попитам някой пазарувал ли е с Виза Електрон на ДСК Банк. Не знам дали става за такъв тип пазаруване. А и не намирам къде е този трицифрен код по нея, който се записва най-отдолу при плащане. newsm78
Въобще какво трябва да питам в банката - каква карта ми трябва, в случай, че не става, за да мога да пазарувам от Алиекспрес и от други подобни сайтове.  bouquet

три цифрения код е на гърба на картата,за да нямаш проблем с картата трябва да е кредитна,можеш да си изкараш от ДСК виртуална карта тя е със номер на кредитна  Peace

# 352
  • На плажа
Само на мен ли не ми отразява точките ,когато играя  newsm78
Ставам разногледа с тази игра,но виждам,че целя бомбичките и ми дава точки,но както бяха седем събрани и изведнъж станаха нула,после пак събрах една -две и иизведнъж отново нула,а внимавам да не цъкам върху бомбата,която взима 10 точки.

Извинявай но би трябвало да е ясно,че бомбичките НЕ трябва да се удрят,защото ти взимат по 10 точки.Има 3 паралелни игри и ако си пуснете личните линкове и играете достатъчно може да си вземете доста купони за намаление  Peace
Извинен сте...аз така или иначе НЕ ги цъкам  Mr. Green

# 353
Момичета, които ползвате дебитни карти за пазаруване от Алито, искам да ви попитам някой пазарувал ли е с Виза Електрон на ДСК Банк. Не знам дали става за такъв тип пазаруване. А и не намирам къде е този трицифрен код по нея, който се записва най-отдолу при плащане. newsm78
Въобще какво трябва да питам в банката - каква карта ми трябва, в случай, че не става, за да мога да пазарувам от Алиекспрес и от други подобни сайтове.  bouquet

три цифрения код е на гърба на картата,за да нямаш проблем с картата трябва да е кредитна,можеш да си изкараш от ДСК виртуална карта тя е със номер на кредитна  Peace

Здравей, искам да те питам изгодна ли е тази виртуална карта. Има ли такси по подръжката и годишни. Въобще кой е най-изгодния вариант за да извършвам покупки от такива сайтове. Благодаря за отговора.  bouquet

# 354
  • Бургас
Здравейте,
от няколко дни се чудя за две блузки и бих искала да ви помоля за информация ако някой ги е поръчвал:
http://www.aliexpress.com/item/Spring-Summer-New-Fashion-Women-L … e/1506480489.html
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Fashion-Women-s-Star-Printed- … L/1224089980.html

# 355
Здравей, искам да те питам изгодна ли е тази виртуална карта. Има ли такси по подръжката и годишни. Въобще кой е най-изгодния вариант за да извършвам покупки от такива сайтове. Благодаря за отговора.  bouquet

Извинявай че се намесвам,но виртуалната карта на ДСК е една от 2-те карти в Бг,с които има най-много проблеми при плащания онлайн.Ако смяташ да я ползваш често за поръчки онлайн по-добре си спести нервите , и ако не ти е проблем си изкарай карта от друга банка-лично аз ползвам ПИБ.  Peace

Поздрав за всички - това изпълнение винаги оправя настроението.
http://vube.com/derekcate/ry2lh6tA3T?t=s
Хубав ден на всички  newsm68

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 09:18 от WaltherP99

# 356
  • Beyond the stars
Здравей, искам да те питам изгодна ли е тази виртуална карта. Има ли такси по подръжката и годишни. Въобще кой е най-изгодния вариант за да извършвам покупки от такива сайтове. Благодаря за отговора.  bouquet

Извинявай че се намесвам,но виртуалната карта на ДСК е една от 2-те карти в Бг,с които има най-много проблеми при плащания онлайн.Ако смяташ да я ползваш често за поръчки онлайн по-добре си спести нервите , и ако не ти е проблем си изкарай карта от друга банка-лично аз ползвам ПИБ.  Peace

Поздрав за всички - това изпълнение винаги оправя настроението.
http://vube.com/derekcate/ry2lh6tA3T?t=s
Хубав ден на всички  newsm68
Аз плащам само с такава и никога не съм имала проблем.  Дори paypal account ми е пак с нея PeaceТакса няма и ми е много удобна.

# 357
  • Бургас
Аз ползвам виртуална Виза на ДСК повече от 3 години.
Скрит текст:
Много съм доволна. Пазарувам и доста английски on-line магазини /Tesco, Asda, M&Co, M&M, M&S, BHS, Matalan, Mothercare..../
 Ако нямаш, си пускаш ДСК директ и по всяко време си следиш движението по всички карти и сметки в ДСК. По всяко едно време можеш да си прехвърляш / зареждаш картата с необходимата сума. Като "-" мога да отбележа дългия период за възстановяване на блокираните суми - 45 дни. Но в този случай препращам на банката писмото за отказ на дадена поръчка и им пиша да отблокират съответната сума.

# 358
Ако някой се аргументира логично , за какво му е виртуална карта , ще го призная.
в он лайн тарифата на банката виждате при плащане  с картата и при превалутиране има ли нещо допълнително като такси и това е .

# 359
  • Бургас

От години се разплащам само с виртуална карта на ДСК и никога не съм имала проблеми с нито един електронен магазин. В пейпал също съм я регистрирала. Много добър вариант е комбинацията с ДСК директ, плащаш всичко,следиш движения, зареждаш виртуалната карта с точната сума, която ти е необходима за покупката.

Общи условия

Активация на акаунт