"Селски" номера и пинизи

• 5 178 223
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 340
Днес се наложи да паркирам на една улица без забрана за паркиране, пред жилищна кооперация /не пред гараж, нито пред входната врата, / и случайно едно чиче -собственикът беше там, любезно го попитах има ли нещо против да спрем за половин час и ще пречим ли. Чичакът каза - пред нас не може, а съседът е ловджия е стреля без предупреждение, така че си преценете пред тях дали може  Joy

# 14 341
Ооо, аз имам още по-високо ниво на тарикатлъци със сметката.
Събирахме се компания от 5-6 човека (понякога повече), оправяме накрая сметката и всеки оставя уж по малко отгоре. Има да плаща примерно 2,40, оставя 2,50. И накрая тръгваме да си ходим - липсват пари.  По принцип винаги броим сметката накрая, един път пропуснахме, та една сервитьорка се наложи да ни догонва. Laughing
На няколко пъти се случи това, накрая май надушихме две момичета, че го правят тоя номер. Известно време не излизахме с тях, после пак почнахме и вече сметките бяха точни.

А за тези дето си прибират бакшиша, обикновено като кажат "Аз имам едри." се вмъквам тактично с "Ок, тя сметката от другите е точна, даже има някакви отгоре, виж колко са, да ги оставим на момичето." Съответно рядко минава номера да си прибере бакшиша. Ама е много неприятно като трябва да излезеш с такива познати на кафе.  Rolling Eyes

# 14 342
Ама вие за сметки от 2.40 ли се карате Simple Smile. Ако сметката ни е под 20лв никога няма да се циганим да я делим! Ще плати който може, а следващия път следващия!
Направо ме изумявате с дребнавостта си.

# 14 343
  • София
Случката с цветята ме подсети. Миналата седмица една баба наджапа в градинката пред общината и откъсна една роза. Седях на пейка в съседство. Погледнах я, позачудих се и реших да си замълча. Все пак, нищо страшно не е станало, откъснала си една роза жената. Обаче бабката продължи към съседния храст и започна да кърши цветове и от там. Явно беше решила хубав букет да си направи. Тук вече не се стърпях и ѝ казах: "Това, което правите изобщо не е хубаво и не ви подобава нито на възрастта, нито на възпитанието!", а тя, придоби един такъв безпомощен и объркан вид и ме попита: "А да знаете улица ХУZ къде се намира?".... Явно беше влязла в розите за да се ориентира за адреса  Tired Twisted Evil

# 14 344
Някой по назад беше се възмутил на някакъв българин, който живее в чужбина... Ами погледнете за какви случаи пишете и се замислете дали аджеба не е прав човека. Това което описвате е просто немислимо да се случи в някоя цивилизована държава, но явно че при нас са си съвсем в реда на нещата!

# 14 345
  • София
Да бе, те западняците са ангели, върха на цивилизоваността, айде моля ти се. Достатъчно съм обикаляла из Европата и съм се нагледала на всякакви изпълнения  Stop

Като почнете така да плюете сънародниците си и да се превъзнасяте по другите ми става и смешно, и тъжно.

# 14 346
Да бе, те западняците са ангели, върха на цивилизоваността, айде моля ти се. Достатъчно съм обикаляла из Европата и съм се нагледала на всякакви изпълнения  Stop

Като почнете така да плюете сънародниците си и да се превъзнасяте по другите ми става и смешно, и тъжно.
+1.

# 14 347

Тъжна е темата, която е само плюене по сънародници, така че къде го видя това превъзнасяне.
Аз също съм пътувала, учила и все още пътуваща из Европа ... Ами още никой не ми е хвърлял буркан с лютеница, или пък да не ми дават да паркирам на улицата и то на позволено за паркиране място... Wink.

# 14 348
  • Страната на приказките
Ама вие за сметки от 2.40 ли се карате Simple Smile. Ако сметката ни е под 20лв никога няма да се циганим да я делим! Ще плати който може, а следващия път следващия!
Направо ме изумявате с дребнавостта си.
Зависи. Ако все ти си тази, която "може" и следващия път пак и така няколко пъти, това няма ли да те подразни? Хора всякакви.

# 14 349
И ако аз платя два пъти две кафета, направо ще фалирам! 

# 14 350
А всеки ден да плащаш нечий обяд, защото "нямали дребни", и с това ли си ОК? Пък много сте ларж, бе.

# 14 351
Нормално е всеки сам да решава какво ще прави с парите си. За един четири кафета може да са нищо, за друг може да са парите за желана книга. Или за един час извънкласно занимание на детето. Или за нещо друго...

# 14 352
  • Ямбол
Аз пък не искам друг да ми плаща кафето или яденето. Демонстрации не обичам.

# 14 353
А всеки ден да плащаш нечий обяд, защото "нямали дребни", и с това ли си ОК? Пък много сте ларж, бе.
Нямам такива хора в обкръжението си, а вие само потвърждавате тезата, на оня който живеел в чужбина! Не знам колко страници се навъртяха, но ако един чужденец ги прочете ще си каже баси и скапания народ!

# 14 354
Аз пък не искам друг да ми плаща кафето или яденето. Демонстрации не обичам.

Е, стига де! Никога не приемаш друг да плати по какъвто и да е повод?

Общи условия

Активация на акаунт