"Селски" номера и пинизи

• 5 178 236
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 460
Сега като се споменаха бабите се сещам за още една подобна проява. В 148 (който е от Варна знае за каква гъчканица става въпрос) бях свидетелка на бой между пенсионери точно за места. Младите бяхме станали и седяха само стари хора. Качи се един дядо, не знам какво му прищрака, но тръгна да бута друг за място, а човека беше стар, с патерица. Намеси се едно момче, застана между тях. После обаче същият дядо трябваше да направи "нечовешкото" усилие да се премести малко, за да може човека с патерицата да слезе. Мрънка, мрънка, премести се. Обаче явно 10 секунди му дойдоха много тежко чакане и тръгна да псува човека, който имаше видими проблеми, беше с придружител и явно не е преливал от желание да е в това състояние. Докато си изливаше каруцарския речник не издържах и му казах, че не му отива на годините да се държи така и отнесох едно "да съм ходела да си вдигам краката, не са съм се месела на възрастните или съм искала и той да ме мине" Shocked

# 14 461
  • Варна
И с какво ще ме пързулнат, с 2лв ли Simple Smile.  Повярвай ми няма как да ми се случи! Хората около мен, ако нямат пари няма да излезнат, а ако имат- имат достатъчно за да си платят сметката + моята. С колегите пък абсурд! Заплатите ни са повече от прилични,мтака че няма място за подобен род цигании.
Ти наистина се правиш, че не разбираш.. Въпросът е принципен! 2лв, 5лв, 100лв няма значение! На повечето хора не им е приятно да ги правят на тъпи други индивиди, които се имат за тарикати! А такива като теб богати вадят и плащат жез значение кой и защо не платил!

За мен пък селски пиниз е някой като види 2лв и реши, че е голямата работа! Кикимора, ще те изненадам - има хора, които си броят стотинките всекидневно, но също им се излиза понякога! Какво предлагаш? За такива като тях дребни душици да затварят заведенията ли?? Пази Боже сляпо да прогледа!!!

# 14 462
Кикимора, ще те изненадам - има хора, които си броят стотинките всекидневно, но също им се излиза понякога! Какво предлагаш? За такива като тях дребни душици да затварят заведенията ли?? Пази Боже сляпо да прогледа!!!

Ходенето по заведения не е задължително. Отделно от това, никой никого не кара да излиза с индивиди, чиито сметки трябва да плаща, а не може да си го позволи.

Какво сляпо, какво проглеждане? Това някаква нова мода ли е, защото го забелязвам в много теми?

# 14 463
  • Варна
Кикимора, ще те изненадам - има хора, които си броят стотинките всекидневно, но също им се излиза понякога! Какво предлагаш? За такива като тях дребни душици да затварят заведенията ли?? Пази Боже сляпо да прогледа!!!

Ходенето по заведения не е задължително. Отделно от това, никой никого не кара да излиза с индивиди, чиито сметки трябва да плаща, а не може да си го позволи.

Какво сляпо, какво проглеждане? Това някаква нова мода ли е, защото го забелязвам в много теми?
Хората назад мн ясно обясниха, че става въпрос за такива хора, които НЕ СИ избрал сам. Понякога има ситуации, в които се озоваваш някъде, с някой, който не познаваш. Приятел на друг или каквото и да е. А кой и къде ще ходи със стотинките си е негова работа! Не е нужно някой друг да дава акъл какво може и къде другаде може да отиде! Всеки знае себе си и собствените си желания и не е нужно разрешение, от такива богати като кикимора, за която 20лв не са проблем! Егати въпроса... А за Пази Боже - да, много е актуално напоследък! Много хора забравят откъде тръгват и кой всъщност са!!!

# 14 464
  • Другата България
Чакай малко, понякога да,
Цитат
Приятел на друг или каквото и да е
не е нещо, което ще ти се случва постоянно. А и като веднъж се опариш, повече няма да се нахакаш със същия човек. Предполагам това не подлежи на обсъждане. Peace
Стандарта на живот и кръгът приятели са нещо, което можем да си подберем и определим сами.

# 14 465
Мери, нали това се опитвам да кажа от около 10 страници насам. Кръга от приятели си го подбирам. Колегите няма как. Въпросната случка е с колежка.

# 14 466
Колегите ми не оставят стотинка бакшиш. Много ме е срам, когато трябва да седна с тях някъде.

А, моите броят до стотинка(разбирай до 0.1 ст.) кой какво е изял и изпил и какво трябва да платят, ако сметката е обща, върха беше ваденето на калкулатор. Какъв бакшиш човеко, какви пет лева.  ooooh!

# 14 467
Мери, нали това се опитвам да кажа от около 10 страници насам. Кръга от приятели си го подбирам. Колегите няма как. Въпросната случка е с колежка.

Колегите не си ги подбираш, но можеш да избереш дали да обядваш с тях или не. Има такива, с които никога не съм го правила и не бих го направила.

ca_sky,
съвсем се обърка нещо.

# 14 468
  • Ямбол
Колкото и да е смайващо на някои хора им е трудно да събират много числа, а когато са и дроби, направо е мисия невъзможна. и понеже са свикнали с калкулаторите, ползват ги и за сметките си.

# 14 469
  • Другата България
То голяма драма настана заради "нашата" колежка. Sunglasses
Колегите ми не оставят стотинка бакшиш. Много ме е срам, когато трябва да седна с тях някъде.

А, моите броят кой какво е изял и изпил и какво трябва да платят, ако сметката е обща, върха беше ваденето на калкулатор. ooooh!
На телефоните нямат ли? Sunglasses
Аз като чета, се успокоявам, все съм мислила, че само при нас е селяния заради това, че сме дива провинция с масово бедни и безработни, ама то като че ли сме по от някоЙ граждани...

# 14 470

Колегите не си ги подбираш, но можеш да избереш дали да обядваш с тях или не.

Не. Няма как. Всички ходят на едно определено място в обедната почивка. Ме можеш да подбираш.

# 14 471
Не ги знам, беше преди време, ама такива стотинковци дето се показаха, беше тъпо. И аз си правя изчисления, ама още докато поръчвам, въпреки слабата ми математика се оправям и бакшиша включвам. ПП Само не обичам да ме прекарват. Naughty ПП Изчисленията ми са заради такива с калкултора и относно с какво разполагам самата аз. НЕ ЗА ДРУГО.

ПП Ха, в големия град какви пинтии са и селяни не е истина. Whistling ooooh!

# 14 472
Не. Няма как. Всички ходят на едно определено място в обедната почивка. Ме можеш да подбираш.

Ти може да не можеш, но аз мога и още как. Няма как да обядвам с хора, с които не искам освен ако не е бизнес обяд. Как да не можеш да подбираш?

# 14 473
  • Canada

Чек, днес си направо в десятката Simple Smile
Това за сляпото не стига, че се употребява доста често напоследък, но в много случаи и не на място.

# 14 474

Ти може да не можеш, но аз мога и още как. Няма как да обядвам с хора, с които не искам освен ако не е бизнес обяд. Как да не можеш да подбираш?

Ей така, не можеш. Офиса затваря в 12 за обедна почивка и всички излизат и отиват в ресторанта до офиса.

Общи условия

Активация на акаунт