"Селски" номера и пинизи

• 5 177 156
  • 49 908
  •   2
Отговори
# 14 595
... действието се развива в края на работния ден на майната си.''Дамата '' оставя ключа и си тръгва,ти оставаш както е обичайно да си доработиш това онова и си тръгваш час-два по късно .Изненадан неприятно,но без алтернативен транспорт.На път минаваш да я почистят.

На следващия ден връчваш на "дамата" сметката пред повече хора и много ясно ѝ обясняваш защо искаш именно тя да я плати.

Обикновено сметките на служебните коли се покриват от работодателя. гадното е, че човекът трябва да си загуби от свободното време да я изчисти. Може да направи въпрос и да я насоли, но пак няма да му е спестено времето до автомивката. И аз се дразня супер много, като намеря кочина в колата и резервоара почти празен. Бързам за среща и нямам време да се занимавам, но като съм приключила, нищо не ми пречи да я завда на почистване и да я заредя.

# 14 596
Тя може затова да я е оставила непочистена - понеже на нея не биха ѝ признали почистването на служебна кола, която не ѝ е "заведена" на нейно име.

# 14 597
  • София
Тя може затова да я е оставила непочистена - понеже на нея не биха ѝ признали почистването на служебна кола, която не ѝ е "заведена" на нейно име.

Да не я е цапала тогава. Най-малкото, което е могла да направи, е да си събере боклуците преди да я върне.
Най-много мразех, когато и аз имах персонална служебна кола, да се наложи да я дам за ползване на някого.

# 14 598

Не знам, при нас колите си вървят с картите и който я ползва може да плати и гориво и почистване с карта.

# 14 599
А не може ли да си вземе празните опаковки и да ги хвърли, да не яде пъпеш (или семките му, не ми стана ясно - те ядливи ли са?) в колата, да не плеска с мазни ръце и миризливи кърпички наоколо, а ако се случи да олее с нещо седалката - не е ясно с какво, вероятно и това е можело да се избегне - поне да се извини, предложи някаква компенсация, или изобщо, да направи нещо, вместо да се изниже по терлици? В случай, че толкова държи да не се овътря със сметка, която иначе се плаща служебно и която не може да мине като служебен разход от свое име.

# 14 600
Най-нормалното нещо би било да върне колата във вида в който я е взела. Явно, обаче не и идва на ума, че не е редно да размята кърпички, опаковки и семки. Селска проява си е.

# 14 601
  • Варна
Аз пък не мога да разбера тя тази кола, за да се свърши работа ли се взема или да се ползва за закусвалня? Аз на детето си не давам да яде в колата (освен в спешни случаи), какво остава друг... Че и чак пъпеши?!

# 14 602
Всичко ,което не е лично ,а чуждо или се споделя с някого стая,бюро,кола защо не легло  според мен би трябвало да има някакво съобразяване newsm78.
Отделно ,че явно има пропаст межди хигиенните норми на отделните хора.Чета тук във форума как се поддържат жените,какви са естети,домакини ,дами и все гледам да съм в крак.Ако видя нещо добро гледам да го усвоя и приложа,но в реалния живот сякаш тези работещи върху развитието си  хора са имагенерни. ShockedПросто не съществуват или живеят само тук във форума.
Съпруга ми контактува с повече хора и от години твърди ,че нещата са трагични и върват към влошаване. Rolling Eyes

# 14 603
  • Варна
Представям си какво се случва с тази, когато отиде на излет или в парка ooooh!

# 14 604
  • Варна
Селски изцепки, които мен супер много ме вбесяват:

Каране в лява (или дясна), защото е празна и съответно при светване на зеленото за направо минаване пред първата кола за направо #2gunfire Всеки път първото, което ми минава през главата е да снимам. И второто след това, че в Бг никой няма да ми обърне внимание на снимката и ще си остане само за мен.

При каране с максимална допустима скорост изпреварване от дясно, бибиткатне и всичко по реда. Като срещна такива не помръдвам. Много искам да можеха да се оплачат, че карам в ограничения Mr. Green Друг е въпроса, че в големите градове, на главни булеварди е нормално ограничението да е поне 70, но след като не е..

Пешеходци, които ползват пешеходната пътека за разговори по телефона или с приятел?! Shocked Би трябвало да има санкции, както за шофьори, които не спират на нея, така и за пешеходци, които я ползват за седянка!

И върха в класациите ми - да се свири и изпреварва с мръсна газ учебна кола?! Това вече яко ме изкарва от нерви!!!

За жалост всичко това ми се е случвало единствено в България! Поради горе изброените причини - беззаконие и безнаказаност...

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 17:50 от ca_sky

# 14 605
Изпишкването на малко дете в храстите вече го минахме преди няколко страници, но защо, да му се не види, мамите продължават да се дупят с отрочетата си в храстите точно до новата-новеничка екотоалетна?! Стои си екотоалетната сам-самотна, а около нея оцвъкано с употребени по предназначение салфетки и ароматни "творения". Sick

# 14 606
Чудя се дали темата с продавачките не е по-подходяща, но това, което ми се случи днес, си е селски пиниз от всякъде.
Влизам в магазин "Аванти". Пазарувам си там, отивам на касата, плащам и когато поглеждам - някои от артикулите - на цена, която не ме устройва.
Искам да ги върна - не можело, нямали сторно.
Простотия, та дрънка.

# 14 607
Медхен, не съм пазарувала в "Аванти", но едва на касата ли се разбира цената на артикулите? Няма ли възможност това да стане преди плащане?

# 14 608
Нямаше как, тъй като мониторът при отчитане на цените, е обърнат към продавачката и не се вижда от клиента.

# 14 609
Ясно. А етикети не слагат ли? Честно казано, не бих купила нещо, ако мога да науча цената му само постфактум. Peace

Общи условия

Активация на акаунт