"Селски" номера и пинизи

• 5 177 602
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 050
А да сложиш снимка на детето си, което е на гърне, също ми се струва неуместна.

Аз се чудя въобще какво има да му се увековечава на един такъв момент...

# 16 051
А да сложиш снимка на детето си, което е на гърне, също ми се струва неуместна.

Аз се чудя въобще какво има да му се увековечава на един такъв момент...
И аз това се чудя, но има хора, които редовно качват такива снимки. Не една, а през няколко месеца пак се появява същата поза.

# 16 052
Ама, моля ви се, сега с морските почивки се нагледах на чисто голи деца, разклечени на пясъка  Sick Страшна гордост

# 16 053
ее на мен пък ми е ужасно противно да видя 0-6 годишно хлапе с бански на море.
Моята гледна точка е следната:
1. Независимо от годините, мокрите бански са вредни за тялото.
2. едно хлапе-момиченце, на което му се четат ребрата - му лепнали горнище на бански!
3. защо подяволите смятате ,че ако родителите не са сложили бански на момченце - това означава че се фукат със семейните бижута!
За побликуването във фейсбук - да, съгласна. Аз лично на детето си никога няма да побликувам снимка, облечено или не.
Може би моето съзнание е 'извратено', отгледана съм от хипари. Аз линчо цял живот съм си припкала гола по плажа. Чак на 11год сложих долнище. Като станах тинейджър почнах да се 'притеснявам' повече. Но на 18г пак захвърлих банските - само по прашки по централните плажове, иначе аз и компанията ми си караме натюр на по-усамотените локации.

# 16 054
Не ме интересуват "достойнствата" на детето, гениталиите на плажа не ми харесват без значение за деца или възрастни. Има си съответните плажове, там - голи.

# 16 055
До 11г. без долнище?! Това на нудистки плаж ли? Щото, ако е на редови не го намирам за нормално и безопасно, най- вече за детето.
И второ по- опасни от мокрите бански, които не знам защо реши, че не могат да се сменят със сухи след влизане в морето, са Еширихия Коли, които лесно могат да се пипнат от седене на пясъка по голо дупе.
Лекуват се много трудно и правят големи бели, това от опит.

# 16 056
не съм казвала, че 'няма нищо по-опасно" от седеното с мокър бански.
Аз с моята физика и сега си приличам на хлапе - така че - да, на 11 си бях без бански.
Изказах си моето мнение. За мен е противно да гледам хлапе на 3-4 години с цял бански, примерно.
Нямам намерение да споря с когото и да било. Всеки си има неговите възгледи.

# 16 057
не съм казвала, че 'няма нищо по-опасно" от седеното с мокър бански.
Аз с моята физика и сега си приличам на хлапе - така че - да, на 11 си бях без бански.
Изказах си моето мнение. За мен е противно да гледам хлапе на 3-4 години с цял бански, примерно.
Нямам намерение да споря с когото и да било. Всеки си има неговите възгледи.

Shocked

# 16 058
Интересно ми е какво противно виждаш в дете с бански? Crazy

# 16 059
  • София
Не е хипарско, разбираш ли. И едно такова спиращо волността от най-ранна възраст, разбираш ли..... Laughing

# 16 060
ее как, не дай боже мненията да не съвпаднат Simple Smile

# 16 061
  • София
Добре е нормите на поведение да съвпадат, все пак сме социално общество. За мненията изобщо не е задължително.

# 16 062
Аз напоследък виждам доста развити деца. Преди 10-20 години може и да не са имали нужда от горнище повечето 7-8-годишни момиченца, но в днешно време доста от тях имат.

# 16 063
  • около Варна
Аз пък не мога да разбера как може да наречеш дете "гнусно".
Моята дъщеря много държи да е с горница, от суета  Laughing, тази година взе да се крие и като се преоблича на плажа. Синът ми още няма такива предразсъдъци и се събува по голо дупе, когато сменя банския, явно е много гнусен погледнато отстрани.

# 16 064
Глупости, криворазбраните социални порядки на майки, които и бебетата си ще облекат с дрехи за възрастни само и само да не им се видят дупетата. ooooh!

ПП Истината е, че момчетата и мъжете в болшинството си нямат предразсъдък относно голотата си, колкото и да им е налагана тя(от майки или баби) Laughing Wink.

Общи условия

Активация на акаунт