"Селски" номера и пинизи

• 5 180 849
  • 49 908
  •   2
Отговори
# 4 920
Циндил-Пиндил, естествено, че ще се обадя за рожден ден на дете, или на някой от тях.
Но сигурно и от това излиза, че очаквам почерпка. Simple Smile
В случая е важно отношението...не дали ще изпия едно кафе за чужда сметка.
Малко го разбраха обаче.

# 4 921
Е, добре, вие ако ставате от масата как по-точно ще поканите новопристигналите да седнат?

Това си е типична ситуация за разминавания в очакванията за значимостта ти за другия.

# 4 922
Е, добре, вие ако ставате от масата как по-точно ще поканите новопристигналите да седнат?

Това си е типична ситуация за разминавания в очакванията за значимостта ти за другия.

Ставаха другото семейство, техните братовчеди.

Няма нужда повече от обяснения...не мисля че е разминаване в очаквания за значимост, или нещо от сорта.
А малко елементарно възпитание.
Едно е да попиташ "искате ли да седнете да пием по кафе?", друго е "къде отивате, че да дойдем и ние?"
При положение, че както тук се твърди....на тези хора не сме им приятни...за какъв дявол тогава ще идват след 5минути да седнат на пейката при нас и децата да играят?
Леко не ми се връзват нещата.

# 4 923
  • София
Циндил-Пиндил, естествено, че ще се обадя за рожден ден на дете, или на някой от тях.
Но сигурно и от това излиза, че очаквам почерпка. Simple Smile
В случая е важно отношението...не дали ще изпия едно кафе за чужда сметка.
Малко го разбраха обаче.
Ти ги познаваш тези хора. Ако винаги са били такива, явно не са възпитани. Може пари сега да нямат или да не сте им интересни. Различни варианти. И преди май за тях си писала, не знам дали е същата случка или различни. Явно обаче нещата между вас не вървят. Най - добре се отдръпни леко, не ги пресирай и остави те да организират срещите ви.

# 4 924
Ама ти, какво се обясняваш. Прави сте си били.
За мен неканенето, няма значение къде в случаите, които коментирахме, си е признак на темерутщина, сори!

# 4 925
Аз пък разбирам и подкрепям Maryse. Редно е близки хора да се отнасят с уважение един към друг и когато едните проявяват внимание, отсрещната страна да отговаря със същото. Не съм съгласна аз да се старая да ги зарадвам, а те да ми се държат като катили насреща. И да не вземете сега да ми обяснявате колко съм дребнава Simple Smile Такава съм! Дребнава и далеч не така възвишена духом като повечето тук. По тази причина такивата "приятели" занапред ще държа на разстояние.

# 4 926
За детски РД в клуб предварително се заявяват местата, а родителите
оставят децата и след определеното време ги взимат. Оставането на родитили е
по предварителна уговорка и желание, но и за това са тези клубове с аниматори и
забавление .Съвсем правилно е да попиташ с кой ще дойде детето, защото съм присъствала
на РД с 8 деца и толкова възрастни в клуб, а за родителителите не е само кафе. Всичко е въпрос
на договорка и лично усещане.
Също бих се почувствала пренебрегната, както и бих променила поведението си спрямо кумците.

# 4 927
Тези хора просто не ви уважават. Аз лично бих се отдалечила, поздрави само по телефона и толкоз.

# 4 928
Циндил-Пиндил, то всяка година има такива случки с тях, та не е еднократно или отскоро. Simple Smile
Отдръпнали сме се достатъчно с мъжа ми, но ако не се обадим 1-2месеца както писах....следват сръдни и цупене по телефона от тяхна страна.
Ни така, ни иначе не е...

Красива Белла, точно за това ставаше въпрос. .

# 4 929
  • София
Аз пък разбирам и подкрепям Maryse. Редно е близки хора да се отнасят с уважение един към друг и когато едните проявяват внимание, отсрещната страна да отговаря със същото. Не съм съгласна аз да се старая да ги зарадвам, а те да ми се държат като катили насреща. И да не вземете сега да ми обяснявате колко съм дребнава Simple Smile Такава съм! Дребнава и далеч не така възвишена духом като повечето тук. По тази причина такивата "приятели" занапред ще държа на разстояние.

+1

# 4 930
  • София
А защо се притесняваш, ако ти се сърдят? Имам една приятелка, която всеки път ми играе този театър. Не сме си звъняли месец примерно и когато се чуем се почва - аууу, как се сети, ама как така? настоява 10 мин по чия вина не сме си виждали и т.н. Много ме изморява, всеки път, когато искам да й се обадя знам какво ще последва и честно казано ме отказва. Нямам нерви за губене с такива постановки, а е ясно, че можем и една без друга, та така.

# 4 931
Аз пък разбирам и подкрепям Maryse. Редно е близки хора да се отнасят с уважение един към друг и ...
По тази причина такивата "приятели" занапред ще държа на разстояние.

Напълно съгласна  newsm10
Особено за това в червеното  Sunglasses

# 4 932
  • София
А защо се притесняваш, ако ти се сърдят? Имам една приятелка, която всеки път ми играе този театър. Не сме си звъняли месец примерно и когато се чуем се почва - аууу, как се сети, ама как така? настоява 10 мин по чия вина не сме си виждали и т.н. Много ме изморява, всеки път, когато искам да й се обадя знам какво ще последва и честно казано ме отказва. Нямам нерви за губене с такива постановки, а е ясно, че можем и една без друга, та така.
То кой ли го е нямал този театър? Wink

# 4 933
  • София
Циндил-Пиндил, то всяка година има такива случки с тях, та не е еднократно или отскоро. Simple Smile
Отдръпнали сме се достатъчно с мъжа ми, но ако не се обадим 1-2месеца както писах....следват сръдни и цупене по телефона от тяхна страна.
Ни така, ни иначе не е...

Красива Белла, точно за това ставаше въпрос. .

Другият път им кажете под вид на шега - Ехо, не сте ли чували, че пред кум вода се не гази? Обадете се вие, така е редно!
Или им плъзнете по повода - Две деца ми е кръстил три прасета ми е изял (по повод, че даже и по едно кафе не са ви почерпили) Wink

Напълно разбирам в каква кофти ситуация сте попаднали. То не става въпрос за почерпката или за нещо подобно. Ама да висиш в неловкост до масата барабар с децата и да не знаеш къде да се денеш ooooh! Ужасно, ужасно!

# 4 934
Е, дянали са се някъде на пейките, точно където е и мястото на кумовете, появили се с подарък. Страхотно посрещане, няма що.

Общи условия

Активация на акаунт