"Селски" номера и пинизи

• 5 184 228
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 49 710
Да слушаш Марги Хранова на живо и да се изцепиш: "Абе, пее горе-долу..."
Подозирам, че някъде около мен е бил седнал някой Гершуин, или Рахманинов най-малко.

# 49 711
  • София
При нас (в зелена зона) имаше един такъв индивид - запазваше си място със самоделна табела, че в сградата се извършва ремонт и мястото е необходимо за целта. Разбира се същия нямаше стикер за паркиране и ползваше мястото само вечер, но му се пазеше. Съседите му сигнализираха и от ГМ му разкараха табелата. После вързваше една фабрична с верига за близкото дърво. Отрязаха му я. Предполагам, че са го ѝ глобили, защото вече не го прави.
След секцио ми се наложи кръвопреливане - не съм плащала за кръв и не са искали от роднините ми. За мен търговията с кръв е много долна работа.

# 49 712
Този със стола на зелена зона вероятно е някой местен, който има право да паркира в зоната около дома си.

# 49 713
  • София
Скрит текст:
Ж.к. Полигона, София, когото паркираш на "чуждо" място пред блока...

Олелеее! Значи аз съм от щастливците само с две чистачици. Е, как е възможно, някой да си прави труда да пренася тия ми ти клонища Sad Не знам....

# 49 714
Не мога да я разбера тая злоба. Близо до нас имаше паркирала една катастрофирала кола. Колата беше доста хубава и нова, не беше кой знае колко ударена, явно щеше да се поправи. Стоя няколко месеца. По незнайна за мен причина я бяха насипали цялата с боклук, дано не са и разсипали боята, направо я бяха ползвали за боклукчийска кофа.

# 49 715
Както съм днес не светофара, дойде някакъв да ми киха на врата, с гръмотевични кихавици, без да си слага ръка пред устата. Аз се премествам по - напред - и той се премести още - по-напред, та да ме доближи съвсем и то без да спира са киха гръмотевично АААААААПЧИХУ. И не слага уста пред ръката.  Хубаво пич, не можеш да се сдържаш, тури една ръка, пред устата, а още по-добре - дръпни се от хората, а не ги приближавай.Дръпнах се, изгледах го - никакъв ефект. Един  възрастен тип с каскет и нещо като сетренце, направо се изненадах, че не е сложил потури. Какво да ви кажа, то манталитета си го носоиш от вкъщи.

# 49 716
  • София
Тези дни една пикла в тролея обясняваше на висок глас по телефона, държейки го като филия "ми защото тук има едно джудже, ми има и такива нещастници" - по повод стоящия на изхода малък човек (лилипут или джудже, не зная каква е разликата), който нямаше как да се хване другаде.
Един човек й направи забележка и тя започна със стандартните фрази на агресивна особа с беден речник: "ми това си е моя работа, ще си говоря квото искам, ти ли ще ми кажеш, аре бегай".
Накрая аз я нарекох овца, тя мен - к*рва, изобщо заформихме културен диалог. Чак съжалих, че бях само за 1 спирка, а и синът ми беше с мен и някак не е възпитателно да учи разни думи точно от майка си  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 17:09 от Cuckoo

# 49 717
  • out of space
Куку, как не сте я ошамарили не знам. Ега ти лекето!

# 49 718
Скрит текст:
Ж.к. Полигона, София, когото паркираш на "чуждо" място пред блока...

Олелеее! Значи аз съм от щастливците само с две чистачици. Е, как е възможно, някой да си прави труда да пренася тия ми ти клонища Sad Не знам....
Има един пич който слага тези камъни, клони и бутилки по колите,в началото и аз му се чудех но с времето видях как слага само на коли които или запушват тротоар или улица и го оправдавам.Полигона беше едно поле,голо поле  15г по късно сега в 7.00ч няма къде да паркираш,същото е и с застрояването.

# 49 719
  • IT
Случи ми се веднъж, живеехме още в София и докато карам детето на градина спуках гума, добрах се до един блок и паркирах. Пеша отидохме до градината и после аз пеша до метрото. Като отидохме вечерта с едни приятеи да свалим гумата и да я занесем на гумаджия да я залепи, се оказа че някой ми е нарязал другата.

# 49 720
  • София
В София има платени зелена и синя зона. В различен диапазон са, обозначени с цветове, в синята е по-скъпо и мисля, че паркирането е разрешено за час, в зелената е по-евтино е паркираш за 2 часа. Или пък цената беше еднаква, а само времето различно, забравих каква беше последната промяна. Зелената зона е по-голям кръг около центъра, където е синя зона
Синята зона е с максимална продължителност на паркиране до два часа, цена - 2 лева на час. Зелената е с максимална продължителност на паркиране до четири часа, цена - 1 лев на час.

# 49 721
В Пловдив е най-прецакано значи. Rage

# 49 722
  • Пловдив
В Пловдив е най-прецакано значи. Rage
Свиква се Simple Smile

# 49 723

Е, аз свикнах. Работя в Капана се пак Grinning

# 49 724
В София има платени зелена и синя зона. В различен диапазон са, обозначени с цветове, в синята е по-скъпо и мисля, че паркирането е разрешено за час, в зелената е по-евтино е паркираш за 2 часа. Или пък цената беше еднаква, а само времето различно, забравих каква беше последната промяна. Зелената зона е по-голям кръг около центъра, където е синя зона
Синята зона е с максимална продължителност на паркиране до два часа, цена - 2 лева на час. Зелената е с максимална продължителност на паркиране до четири часа, цена - 1 лев на час.

на практика не гонят за часове обаче.

Общи условия

Активация на акаунт