"Селски" номера и пинизи

• 5 184 909
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 195
Aludra *, наистина ли мислиш, че си толкова специална и си първата, на която ѝ е направена забележка!?
Ще се самоцитирам:
Споделих кое ми е селско, защото такава е темата, иначе подобни поправки съм чела не само тук.
Aludra *, никого не съм визирала конкретно, отдавна ми е направило впечатление, защото това за което пиша е масова практика и няма никакво значение по какъв начин е направена забележката.

tier, не, не правя.
Нищо не искам, придържам се към темата.

# 6 196
Три страници за правопис, кой кого поправил, кой как реагирал и на кой къде му е проблема със запетайките.
А после Лиляна била учителката и разводнявала темите....

Случката в градския транспорт е възмутителна.  Sick Maryse, ти защо тактично не им спря устрема към другата врата с мила молба някой да ти помогне с количката? Допускам, че поне на един щеше да му стане неудобно и да помогне и на теб и на жената.

# 6 197
Да,селско е че 4ма здрави и прави хора не са помогнали на старицата с проходилката,но е малко безотговорно да тръгнеш по градския транспорт с проходилка и да очакваш,че ще се намери кой да ти помогне да се качиш/слезеш.Такива хора трябва да им се осигурява придружител от държавата безплатно според мен,но не тук и не сега за жалост

Не беше старица, но това няма никакво значение.
Беше млада жена, която имаше някакъв проблем и беше със специално средство за придвижване.
Безотговорно не бих могла да определям дали е, или не.
Аз не го смятам за такова.

ZinaSt, за съжаление държах количката, нямаше как да я оставя и да хукна да гоня тези около нас.
А и те виждаха много добре ситуацията, но предпочетоха да си слязат необезпокоявани от другата врата.

# 6 198
Aludra *, наистина ли мислиш, че си толкова специална и си първата, на която ѝ е направена забележка!?
Ще се самоцитирам:
Споделих кое ми е селско, защото такава е темата, иначе подобни поправки съм чела не само тук.
Aludra *, никого не съм визирала конкретно, отдавна ми е направило впечатление, защото това за което пиша е масова практика и няма никакво значение по какъв начин е направена забележката.

Специална съм, разбира се.

Останалите, извинявайте за отклонението.

В пълен автобус единствено шофьорът дойде и ми помогна да сваля количката. Оказа се, че е по-широка, а рейсът стар и трябваше да я сглобявам и разглобявам, за да я кача и да я сваля.

Помните ли асансьора в метрото, на който инвалидна количка можеше да се качи, но в никакъв случай не можеше да слезе? Всичко се прави за замазване на очи.

# 6 199
Ще се самоцитирам:

tier, не, не правя.

И аз се придържам към темата ... адски ми е селско, когато всяка тема след не знам си коя страница, преминава в уроци по правопис ....

# 6 200

tier, не, не правя.

И аз се придържам към темата ... адски ми е селско, когато всяка тема след не знам си коя страница, преминава в уроци по правопис ....
Това надмина очакванията ми.  Mr. Green

# 6 201
  • Ямбол
Аз мисля, че Aludra реагира напълно адекватно на вметката ми. Нито ми се нахвърли защо я поправям, нито се измъкна по друг начин. Самоиронията и хумора ѝ ми допаднаха.
Не така обаче реагира Мирама, когато я засякох, че в различните теми има различни становища и в едните се възмущава на неща, които самата тя върши. Интересно ми е, какво би казал психолог, за това че забелязвам такива противоречия и имам нахалството да ги говоря в очите на хората.

Що се отнася до случката в автобуса, където някой е имал нужда от помощ - не всеки може да вдига тежко, дори и да изглежда здрав и прав. Бебе с лятна количка може и да вдигна, но ако е някоя масивна или пък възрастен, слизам от другата врата и изобщо не ми дреме дали някой ще ме помисли за селянка.

# 6 202

tier, не, не правя.

Това надмина очакванията ми.  Mr. Green

Нямаш какво да кажеш или не намираш достатъчно грешки, за да се изявиш с познанията си по български Simple Smile

# 6 203
Аз мисля, че Aludra реагира напълно адекватно на вметката ми. Нито ми се нахвърли защо я поправям, нито се измъкна по друг начин. Самоиронията и хумора ѝ ми допаднаха.

Да, и на мен това ми хареса Peace затова й казах да престане да се извинява, всеки греши.

# 6 204
Лиляна, количката на жената тежеше не повече от 3-4кг. и дори на вид можеше да се прецени, че е лека.
Аз за детската количка помощ нито очаквам, нито искам. Оправям си се сама.
Колкото до другото, още първия път ти казах, че за теб всичко е черно и бяло изглежда. Какво си открила и на какво ми правиш забележка е твоя лична работа. Проблема е, че не ме интересува мнението ти, а теб лично това те дразни.

# 6 205
Не, tier, "възхищавам" се от начина ти на мислене и споделеното по темата от теб, демек кое ти е селско. Mr. Green

Не ставаше въпрос за Aludra!
Тя си реагира с нужното чувство за черен хумор. Поста ми беше по принцип, но тя някак си реши, че поста ми е насочен към нея.

# 6 206
  • Ямбол
Лиляна, количката на жената тежеше не повече от 3-4кг. и дори на вид можеше да се прецени, че е лека.
....
Пропусна да кажеш, че хората в автобуса са се изнизали като задници.
3-4 кг ако искам ще ги вдигна. Това в Ямбол го вършат кондукторите или шофьорите на ГТ.

# 6 207
Аз за детската количка помощ нито очаквам, нито искам. Оправям си се сама.
Колкото до другото, още първия път ти казах, че за теб всичко е черно и бяло изглежда. Какво си открила и на какво ми правиш забележка е твоя лична работа. Проблема е, че не ме интересува мнението ти, а теб лично това те дразни.

Аз също не бих помогнала ако трябва да вдигам нещо тежко  Peace и когато примерно мъкна голям куфар, не разчитам на това някой да ми помага.  Peace

# 6 208
Лиляна, каквото съм искала да кажа, съм го написала. Не си ти тази, която ще ми слага думи в устата.
А за теб съм убедена, че не би вдигнала нищо чуждо...

tier, т.е. искаш да ми обясниш, че от 4ма човека всичките се оказаха с проблеми също? и не можеха да вдигнат нищо от порядъка на 3-4кг? Но пък мъкнеха без проблем собствените си торби от пазара. Simple Smile

Ако ти не можеш, ще попиташ съседа до теб, той друг и т.н. Все някои ще има, който да може.
Гнило ни е обществото и това е. Но тук всички са голяма работа.

# 6 209
  • Ямбол
А, ето че се появиха и торби от пазара, които да подсилят разказа, на който намерихме слаба част.

Общи условия

Активация на акаунт