Имаме стая за почивка, в която имаме микровълнова, кафе машина, хладилници, кана за гореща вода и почти всички си носим храна ... имай в предвид че не всички сме европейци и мирише на каква ли не кухня

О, ние си имахме също отделна кухня. Не ми е селско носенето на храна от вкъщи. Дори наскоро в големите жеги, с колегите си правихме салати в офиса, защото навън не се дишаше. Селското беше, че си носиш супер миризлива храна и я топлиш, без дори да затвориш вратата на кухнята, като знаеш, че чакаш важни клиенти. Разбирам да нямаше хора, да бяхме сами. Тогава да прави каквото иска, ама малко не се ли срамуваш от клиентите си. А то миришеше не на хубава печена риба, а на стара риба. Миризмата беше като на гниещи водорасли

Всеки ден си носеше ядене и осмърдяваше всичко. Ами затвори вратата на кухнята, стопли си яденето, хапни си и след това проветри. На всичкото отгоре, тъй като бях единствена служителка, се налагаше и да мия след нея - плотовете, микровълновата, бурканите, чиниите и кафе машината. Освен това го играех и чистачка, защото като постъпвах на работа ми обясни, че видиш ли току-що чистачката напуснала и ще се редуваме в почистването докато намери нова. 2 години така и не намери друга чистачка, нито хвана мопа веднъж, а такива калища мъкнеше постоянно в офиса, а уж се движеше с кола.
.
. Де да знам.
.Това с телефоните е дразнещо и за двете стани. На мен ми се е случвало да искам да си купя нещо,а отсреща върви 5 мин.разговор по телефона.Естествено ще изчакам(може да е важно),но демонстративно да ми се случва няколко пъти на едно и също място от един и същи човек
.Вече не ходя там
.