"Селски" номера и пинизи

• 5 184 004
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 050
Пиле, отиди да си сипеш една студена бира, че днес слънцето беше силничко и май те е хванало.
Иначе смятам, че родителите ти са поспестили малко от възпитанието ти. За жалост.
Не й обръщайте внимание. И тя като оня, търсещия адвокат....търсят среда за хейта си

# 7 051
  • Оптимист по принуда

Просто май не е бил добре човекът.

# 7 052
Все по-често започнаха да стават! И това е млад човек, с толкова неприязън и омраза, чак настръхвам от ужас!

# 7 053
Ощетила съм градския сигурно с милион - от 14 годишна се возя ,сега съм на 24.Случвало се е да се кача в 8 различни транспорта за един ден и да не дам и стотинка.И ми е гот! Един път и аз да го нач*кам на системата,не само тя на мен !
Да ти кажа, май ти е простено. След като майката-природа те е ощетила теб, имаш право да си го изкараш на някой  Grinning

Мецане, спри се, ставаш смешен  ooooh!

Смешни сте вие с Милитана. Това, че се е намерила още една невежа освен нея и ставате две, не ви прави компетентни:)

Като е платила Общината нови автобуси - от линка, това се казва финансиране, което вие не знаете какво значи:) СКГТ трябва да изпълни определени условия срещу това или трябва да върне парите. Понеже са на загуба и са некадърни, принципала ги финансира, т.е. всички ние плащаме, включително и тези, които не ползваме адски транспорт.

Аз с вас двете диалог повече няма да водя. Пляскайте си глупостите, всеки, който разбира нещичко, ще ви се смее.

# 7 054
Пиле, отиди да си сипеш една студена бира, че днес слънцето беше силничко и май те е хванало.
Иначе смятам, че родителите ти са поспестили малко от възпитанието ти. За жалост.

Спестеното от възпитание е довело до спестяване от бюджета  Wink

# 7 055
Просто няма достатъчно средства момичето и си пести, откъдето може. Хейтът идва от това.

# 7 056
И аз мисля така...и не само той. Жегата влияе зле и на някои потребители. Не са си пили хапчетата явно.

# 7 057
И аз като студентка нямах много средства, но пестях от други неща, които касаят само мен. Няма оправдание за тарикатлъка.

# 7 058
  • Ямбол
Не я карай да пие още бира, не виждаш ли, че е прекалила. По-добре да си поспи малко и да изтрезнее.

# 7 059

Аз с вас двете диалог повече няма да водя. Пляскайте си глупостите, всеки, който разбира нещичко, ще ви се смее.
То като гледам ти май с всички водиш монолог, не диалог  Laughing

Моля ти се, той имаше супер компетентно мнение и относно кърменето преди време. Не зная колко деца е откърмил, обаче много категоричен беше и тогава. Експерт!
Стана ми любопитно  Whistling Ако и лактацията му е толкова силна страна като икономиката, равен няма да има  #Crazy

# 7 060

То като гледам ти май с всички водиш монолог, не диалог  Laughing

Моля ти се, той имаше супер компетентно мнение и относно кърменето преди време. Не зная колко деца е откърмил, обаче много категоричен беше и тогава. Експерт!
Стана ми любопитно  Whistling Ако и лактацията му е толкова силна страна като икономиката, равен няма да има  #Crazy
Joy Joy Joy Карай да върви, той и други бисери има, ама не ми се занимава сега да ги описвам. Класик е просто! Важното е, че знае таблицата за умножение!

# 7 061
Ощетила съм градския сигурно с милион - от 14 годишна се возя ,сега съм на 24.Случвало се е да се кача в 8 различни транспорта за един ден и да не дам и стотинка.И ми е гот! Един път и аз да го нач*кам на системата,не само тя на мен !

Добре де, разбрахме за мисленето ти по отношение ползването на ГТ. Спри да ни разясняваш какъв точно оргазмен кеф изпитваш от всичко това! Усещай се кога трябва да прекратиш!

# 7 062
Аз отдавна спрях,вие продължавате да дълбаете по този въпрос

# 7 063
  • София
Много е простичко - отварят се вратите само на шофьора, плаща се при него, той ти поглежда картата. Това е. Не е голяма философия. Ще има опашка, но какво от това,поне гратисчии няма да има.

Не само гратисчии,ами и ромите драстично ще намалеят в ГТ.Тях никой не ги проверява,много странно...

# 7 064
Не смеят като са на групи.

Общи условия

Активация на акаунт