"Селски" номера и пинизи

• 5 177 092
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 5 190
  • Mediterraneo
..., хващайки кроасана и опитвайки се да го набута отново в хартиената ми торбичка...

В тази ситуация, колкото и селско да е, първо бих казала къде да си навре мръсния кроасан касиерката, а после щях да обърна специално внимание на родителката, оставила детето да се разхожда по лентата с покупките!

# 5 191
  • HH
Касита може да ме е напекло слънцето, но не разбрах : кроасанът е паднал върху касиерката, защото тя е видяла дете на друга клиентка върху лентата ли ?

Мен преди няколко дни, пак така на каса в Лидл, но не в Бг, ме изуми една майка, която буташе празна количка. Бях виждала много колчки, но такава за пръв път виждам, ако трябва да я опиша беше като дълга около два метра и много широка. Жената я вкара на две колела в магазина, че не влизаше през вратата. Количката и беше празна, за сметка на това 3 деца около 7-8 годишни лудееха в магазина. След като стигна края на първата алея от рафтове(не знам как иначе да се изразя) вдигна скандал на една служителка, защото не можеше да завие. След 2 минути имаше втори скандал и така. На касата премина всички граници, след като се разкрещя, че щом не може да и мине количката са длъжни да извикат персонал, който да и вдигне чудовището високо и да го пренесат. Въпроса ми е, тази майка има ли акъл въобще, защо го бута това нещо, при положение, че има три здрави големи деца? Или просто иска да привлича внимание... Такива сеири обикновено ги спретват други чужденци, може би защото се чувстват дискриминирани, но тази си беше германка от където и да я погледнеш.

# 5 192

Купувам на децата кроасани от топлата витрина на Пикадили. Касиерката при вземането на пакета от лентата, на която се нареждат стоките, изтърси единия върху нея, лентата. Таман да кажа, че няма проблем- ще го платя, ако и да нямах намерения нито аз да го консумирам, камо ли да го дам на децата и едно детско краче, обуто в кално сандалче, поне 27-ми номер стъпи върху него. Аз, преди да добия този вид  #Cussing out , явно съм изглеждала така  Shocked, защото касиерката ме попита добре ли съм, хващайки кроасана и опитвайки се да го набута отново в хартиената ми торбичка, докато едно весело момченце тропкаше хорце между кутията сладолед, хляба и бирата на майка си, качено, детето върху въртящата се лента, на която се нареждат покупките.

# 5 193
  • HH
Сега вече разбрах  Embarassed Благодаря  Hug

# 5 194
Касиерката трябваше да накара майката  на танцуващото да плати кроасана и да го изяде.

# 5 195
Касиерката трябваше да накара майката  на танцуващото да плати кроасана и да го изяде.

Joy

# 5 196
Интересното беше, че касиерката не видя проблем- нито в настъпения кроасан / а вярвайте ми личеше си подметката на сандала/, нито в това, че детето тропа по лентата.
А аз пък постъпих още по-селски- не си платих. Зарязах всичко на касата.

# 5 197
И аз така бих постъпила.

# 5 198
Интересното беше, че касиерката не видя проблем- нито в настъпения кроасан / а вярвайте ми личеше си подметката на сандала/, нито в това, че детето тропа по лентата.
А аз пък постъпих още по-селски- не си платих. Зарязах всичко на касата.

А как се е качило това дете на лентата? Може ли да се качи самичко, без чужда помощ?
И аз бих зарязала всичко.

# 5 199
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 Описаната ситуация от Касита не е изключение, като цяло в магазин, заведение (сладкарници, кафета, ресторанти ) продавачи/сервитьори не смеят да кажат нищо на Негово Величество "Клиента" и в един момент свободата стана свободия...
 Аз пък си имам случка от Лидъл, пред входа на магазина ,ама буквално, паркира едно Пежо 306, слиза една дама със синковец на около 10 години, и тръгват да влиза в магазина, охраната тича " Ама госпожо, не може да спирате тук" , дамата изумена "Откога ?!?"...

# 5 200
Касита, твоята постъпка не е селска, а нормална Peace Аз бих постъпила още по-селски, като на въпросната майка щах да и направя скандал до небесата и тоя кроасан щях да и го навра в г*за, а и касиерката нямаше да остане неуважена.
Да зарежа покупките и да не платя е най-малкото, което бих направила #Cussing out

# 5 201
Описаната ситуация от Касита не е изключение, като цяло в магазин, заведение (сладкарници, кафета, ресторанти ) продавачи/сервитьори не смеят да кажат нищо на Негово Величество "Клиента" и в един момент свободата стана свободия...
 Аз пък си имам случка от Лидъл, пред входа на магазина ,ама буквално, паркира едно Пежо 306, слиза една дама със синковец на около 10 години, и тръгват да влиза в магазина, охраната тича " Ама госпожо, не може да спирате тук" , дамата изумена "Откога ?!?"...

Аз правя забележки. Или вербално, или натискам клаксона. Много се дразня! Няколко пъти ми се случи да чакам колата пред мен да завие, а тя се оказва спряна точно на завоя, в непосредствена близост до входа на магазина! Мъжът ми ми е казал, че ако живеех в Щатите, досега да съм жертва на road rage. Не съм особено нервна, но много се дразня на такива селски хитреци! Не могат да направят две стъпки да паркират на паркинга, спират пред входа на магазина.

# 5 202
  • София
Касита, твоята постъпка не е селска, а нормална Peace Аз бих постъпила още по-селски, като на въпросната майка щах да и направя скандал до небесата и тоя кроасан щях да и го навра в г*за, а и касиерката нямаше да остане неуважена.
Да зарежа покупките и да не платя е най-малкото, което бих направила #Cussing out

Съгласна съм, че не е редна ситуацията, обаче масово напоследък хората са зверски изнервени. Аз ако имах време щях да отида си взема друг кроасан, ако не - щях да кажа, че не искам да го взема. Какви скандали, какви г.зове, какви уважения, бе хора? Пазете си нервите.

# 5 203
 violenzaa, акцентът в случая, мисля, слагам върху детето, средно около петгодишно, качено право върху движещата се лента, на която се поставят покупките. То върху нея настъпи кроасана. Последният не е паднал на земята, да речеш, инцидент е, случва се. То и върху тази въпросна лента може да се изхлузи от хартиената си торбичка, но да очакваш, че ще бъде стъпкан с крак точно там ...  Rolling Eyes

# 5 204
А майката как реагира? Предполагам - никак?

Общи условия

Активация на акаунт