"Селски" номера и пинизи

• 5 184 763
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 435
Питката сигурно е била много вкусна.

Аз съм забелязала, че има голяма разлика между тези двете времена на глагола: 'бих направила' и 'направих'.
Още по-странно ми се вижда чак такова настървено обсъждане на поведението на 6 годишно - дояло му се е, срам го е било - нищо нечовешко, нищо невероятно за едно дете.
Тъпо е, че не са му предложили, но детето също трябва да научи, че не винаги ще му предлагат. Поне аз бих погледнала така на ситуацията.

п.п. Между другото, аз наскоро отказах да отида с децата на сватба. Много хора на едно място, голям процент пияни, силна музика, не видях някаква причина да им го причинявам, въпреки че сватбата беше на близки. В последствие се оказа много добър избор.

# 6 436
....
Абе гладни ли сте стояли на тази сватба - едините крият хранат, другите примляскват за някаква си питка  Rolling Eyes
Само като прочетеш за пейките и че тя си е носила храна за децата, явно и сватбата и сватбарите са били селски.

Простете, че ни в клин, ни в ръкав, ама отдавна ми се иска да попитам Лиляна - ти, Лиляна, някакви лични проблеми ли имаш? Или дефицит на внимание в реалното общество, че така комплексирано се изказваш тук  ooooh! Очевидно е, че си интелигентна женица, но явно интелигентността не върви ръка за ръка с адекватното поведение. Хайде, сега може и по мен да поплюеш  Mr. Green
Чета темата с интерес от самото начало. Селско поведение за мен е вторачването на другарката Лиляна в постовете на определени съфорумки и заяждането й единствено с тях.

Само като прочетеш за пейките и че тя си е носила храна за децата, явно и сватбата и сватбарите са били селски.
Тази ти констатация с какво е по-различна от така цитираните квалификации на Марис към разни непознати хора  newsm78

# 6 437
Питката сигурно е била много вкусна.

Вкусна, безвкусна, егати селската драма заради една питка.

# 6 438
  • Ямбол
.....
Тази ти констатация с какво е по-различна от така цитираните квалификации на Марис към разни непознати хора  newsm78

А аз твърдяла ли съм, че е различна?
И все пак има разлика между това да наречеш нечия сватба селска, защото си слагат гостите на пейки и това да сравниш със задник някой, който не е викал по дете на площадката. Но и да ги сложиш под един знаменател, не възразявам. Laughing

# 6 439
.....

А аз твърдяла ли съм, че е различна?
И все пак има разлика между това да наречеш нечия сватба селска, защото си слагат гостите на пейки и това да сравниш със задник някой, който не е викал по дете на площадката. Но и да ги сложиш под един знаменател, не възразявам. Laughing

Добре де, може пък сватбата наистина да е била в някое село, примерно. Там е имало пейки и какво от това? И това трябва ли да е да е обидно? Защото поста на Лиляна звучи така. Селско и "селско" не е едно и също.

# 6 440
Лиляна, голяма страст ти е да ме обсъждаш. Simple Smile Чак ставаш жалка вече.

Неприятно е да отидеш на събитие като сватба и непознати хора срещу теб да си "скрият" храна, която не е предназначена за всички.
Дали е селско, че дамата е сложила чинията на пейката...ами селско е.

# 6 441
Умишлено или не, само Лиляна може да каже, обаче с тая селска сватба, с пейките, тя ме номинира за селянка на годината.
Ако спечеля и приза, а не се размина само с номинация, обещавам да си го нося, при това с удоволствие и приятни спомени за сватбата си. Joy

# 6 442
  • Ямбол
...
Дали е селско, че дамата е сложила чинията на пейката...ами селско е.
А някой твърдял ли е, че не е селско?

goddess, даваш добра идея за номинации - селянка на годината - звучи добре. Или селско изпълнение от тази тема.
Твоята сватба ли е била или просто и на твоята е имало пейки, не можах да разбера много добре?

# 6 443
goddess, аааа, едва ли....не ми оспорвай мястото ако обичаш. Simple Smile  Sunglasses

# 6 444
Въпросната сватба, която се обсъжда не е била моята, но и на моята имаше пейки. Laughing

# 6 445
На мен пейките ми звучат като бирария. Представата ми за селска сватба е по-скоро свързана с онези метални столове с червени кожени тапицерии. Ако не се сещате, проверете в някоя селска кръчма на площада ..

# 6 446
Аз пък си мисля че Лиляна тайничко ви харесва защото ще и е скучно във форума без вас  Heart Eyes
Иначе защо ще ви обръща толкова внимание. Права ли съм? Айде Лилянче признай си.  Hug

# 6 447
  • Бургас
....
Ако на детето ти му се е прияло нещо, ти си виновна, че си го научила, че му се полага, независимо, че не е негова тази храна. И да те светна, нищо няма да им стане на децата, ако не ядат на секундата всичко, което зърнат. Невъзпитано и селско е да се очаква да ти дават на детето. Аз пък не давам на чужди деца храна, точно защото съм възпитана и не знам майката дали им позволява да приемат такава храна.

До колкото прочетох детето на aniram е на 1г. За какво учене говориш на дете на такава възраст. То си е бебе и е нормално като види някой да яде нещо, да поиска и то. Невъзпитано и селско е да вземеш храна, да си я сложиш до гъза и да ядеш тайно като шушумига, като не си сама на масата. То пък толкова да ти се свиди един комат хляб, че да се правиш на циганин да ядеш от под масата, че сакън да не те подяде с една хапчица бебе на 1г.
Доколкото, но не си дочела. Едното едногодишното си е поискало и са му дали, другото срамежливото е на 6 и за него е нямало и тя пищи, че хората не са му предложили. В една друга тема се обяснява как никой чужд човек няма право да доближава детето ѝ, а сега е възмутена, че не са му дали храна. А и тя се гордее със синковеца си, че слуша само мама и не говори с непознати.
[/quote]

А това хубаво ли е?! Даваш на едното, а другото стои и те гледа с влажен поглед, но не даваш на него. Браво бе. Заради едната питка. Сакън да не заслабне женицата, че ще отчупи едно парченце.
Иначе някои много обичате да се биете в гърдите как вие сте майки, а тези, които не са, нищо не разбират и да не се обаждат. Обаче често излиза, че тези, които нямат деца са много по-човечни и толерантни към чуждите деца от такива, които имат деца.

П.П. Лиляна, мисля, че на свидливата женица, последното нещо, което й идва като мисъл е дали да попита aniram дали да даде хляб на децата й. По-скоро приоритет й е бил как да опази златната питка от другите.

Лиляна, голяма страст ти е да ме обсъждаш. Simple Smile Чак ставаш жалка вече.

На мен тази нейна черта отдавна е спряла да ми прави впечатление. Дори не изпитвам негативни чувства към нея.

# 6 448
  • Ямбол
....
А това хубаво ли е?! Даваш на едното, а другото стои и те гледа с влажен поглед, но не даваш на него. Браво бе. Заради едната питка. Сакън да не заслабне женицата, че ще отчупи едно парченце.
Иначе някои много обичате да се биете в гърдите как вие сте майки, а тези, които не са, нищо не разбират и да не се обаждат. Обаче често излиза, че тези, които нямат деца са много по-човечни и толерантни към чуждите деца от такива, които имат деца.

П.П. Лиляна, мисля, че на свидливата женица, последното нещо, което й идва като мисъл е дали да попита aniram дали да даде хляб на децата й. По-скоро приоритет й е бил как да опази златната питка от другите.
...
Аз не съм коментирала хубаво ли е или не. Аз казах, че не може да се очаква да ти дават на детето храна по подразбиране. Ето, малкото си е поискало, дали са му. Голямото като го е срам и майка му като е възпитана, е останало без питка.

# 6 449
Хора, каква е тази пита, че е толкова ценна  newsm78
Това не е ли все пак просто хляб  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт