"Селски" номера и пинизи

• 5 184 736
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 465
Ери, мило, абе, попресолват напоследък манджата Лиляна и Янечек. Трудно ще им е да ме достигнат като финес в начина да ухапеш някого.  Heart Eyes

Дали е селски номер, не зная, писах за него в котколюбската тема, сега ще го споделя и тук- преди няколко дни, както си седя тихо и кротко на двора, незабележима за външия свят, виждам, че спира кола пред вратата ми, от нея се вади транспортна клетка за котки или дребни кучета, отваря се и през дворната порта се изхвърля котка, а жената с клетката едвам се качи, защото шофьорът явно се колебаеше и нея да остави у дома ми. Историята на котката не е интересна, освен че, котката е домашна, породиста и невероятно мила, млада, здрава и пр. Но споделяйки със съседи какво ми се случи, се оказва, че същите мили хорица са навестили и тях, но дарувайки ги с мъжки котарак, явно брат на приземилата се в моя двор.

# 6 466
  • Ямбол
... Но бих поискала от тая уникална питка, не съм от срамежливите.
Не от срамежливите си ти, от невъзпитаните.

# 6 467
Лилянке, и в реалния живот ли тъй надребно се дрънкаш с хората?
Или си свита  душица, която си излива злобата по форумите?

# 6 468
Аз не се ли срамих с моето за една пуста питка.
Сега лятото, на село, правиха първа копка за нещо си и имаше питка с мед. Наредили сме се е него на 20 метра да гледаме багера. Мина една жена с отчупено парче и му даде половината. Че като се зададе кметицата и тя с парче питка, като писна това да иска още питка- даде му и тя парчето си.
И допълнително си взехме, че ни беше по път масата с питката. Срам не срам, исках и взех.

# 6 469
Касита, тези са били човечни. Нас ни дариха с новородено. Милото не можеше с капкомер да се храни. Никакъв шанс нямаше.
Само дето децата реваха накрая.

# 6 470
При нас нежеланите новородени кучета и котета ги давят в реката.
Никаква човечност не виждам да гледаш в домашни условия животно ен на брой години и да го изхвърлиш като мръсно коте навън. Той явно изразът от там идва.

# 6 471
  • Ямбол
Лилянке, и в реалния живот ли тъй надребно се дрънкаш с хората?
Или си свита  душица, която си излива злобата по форумите?

Извинявай, забравих да сложа думата "невъзпитана" в кавички, защото не аз смятам, че си невъзпитана, а въпросната сватбарка, която не от срам, а защото била възпитана не си е поискала от питката.
А аз каква съм и що съм, не съм разказвала още нищо в тази тема за себе си, че да се опитваш да ме окачествяваш и ти.

Кас, майка ми и тя така се сдоби с породиста котка. Много е хубава - руска или английска синя котка. Някой ѝ я подхвърли, може би защото беше бременна от помияр. Гледа си я сега на двора, а котенцата като се родиха разтръбихме, че майката е от много скъпа порода и успяхме да им намерим стопани бързо.
Обаче е гадно това с давенето, по-добре да се кастрира или да се дават лекарства против разгонване.

# 6 472
Те тези, които изхвърлят нямат такива размисли. Хем кастрираха безплатно тук, на никой не му се занимаваше да си заведе животното.

# 6 473
При нас нежеланите новородени кучета и котета ги давят в реката.
Никаква човечност не виждам да гледаш в домашни условия животно ен на брой години и да го изхвърлиш като мръсно коте навън. Той явно изразът от там идва.

Сигурна ли си, че котките са били техни? Може да са ги наследили от починал (болен) близък или да са на някоя съседка, любителка на котки, която е насъбрала няколко десетки парчета у дома си.
Ако бяха техни, щяха да ги продадат или подарят, поне аз така си мисля. А те са бързали да ги разкарат.

# 6 474
Лилянке, разбрах те. Бях си помислила, че в твоя си стил ще ме закастриш и мен,
без да знам за какво...

# 6 475
....
И какво стана със снимката от твоята тема, която обеща да постнеш, и аз я чакам с нетърпение. Оказваш се човек, който говори празни приказки, а това не подходжда на принципен човек , за каквато се опитваш да се изкараш, двойни стандарти, Лиляно, моме, двойни......
Тъкмо защото съм принципен, сега ще ти го докажа. Никъде не съм обещавала да поствам снимки. Аз попитах снимка иска ли, но нито на теб, нито на другата съм обещавала постване на снимка.
Хайде, подкрепи си обвиненията за моите празни приказки.
Твоите приказки са същите като на Мирама - обясняваш се в цял чаршаф, а не се виждаш каква си отстрани. Никой не е длъжен да ти предлага на децата ти храна. Ако на детето ти му се е прияло нещо, ти си виновна, че си го научила, че му се полага, независимо, че не е негова тази храна. И да те светна, нищо няма да им стане на децата, ако не ядат на секундата всичко, което зърнат. Невъзпитано и селско е да се очаква да ти дават на детето. Аз пък не давам на чужди деца храна, точно защото съм възпитана и не знам майката дали им позволява да приемат такава храна.
Аха, измъкваме се както винаги hahaha. Питала си иска ли снимка, и защо питаш, след като нямаш намерение да постваш? Или очакваш хората да ти кажат, не неискам снимка. Лиляно моме, ние колците с доматите не ги ядем. Значи щом питаш искаме ли снимка, при условие, че нямаш намерение да постваш, подвеждаш събеседника, т.е. значи си нечестна, и не си толкова идеална, колкото се опитваш да се изкараш винаги Mr. Green никъде не си уточнила, че въпроса е риторичен, на който не се очаква отговор. Аз съм си научила и възпитала много ок децата, ти сега не ми учителствай в темата, на какво и как трябвало да ги науча. Защото не подлежи на съмнение и коментар, описаната от мен ситуация: селско е да си на сватба, да отидеш да изпросиш за децата си от сватбената погача,  да вземеш огромно парче и да го СКРИЕШ И ЯДЕШ ТАЙНО....интересно защо въпросната жена, не го сложи на масата, за да я помолим учитиво за по хапка, защото не искаше да сподели и една хапка с нас, тя съзнателно СКРИ чинията. Айде, ако обичаш не си еталон за възпитание, нито  си идеална, за каквато се опитваш да се изкараш, че постоянно да натякваш на останалите къде и как са сгрешили, ама ти наистина си се взела много на сериозно.....не ми отговори: " Ти проста ли си или се правиш на такава?'', разбирам, че като ми срещнеш ника , не устояваш на изкушението, но просто понякога ставаш смешна
Жената постъпи селски, и ти ставаш смешна, след като се опитваш от 10 кладенеца вода да носиш, за да изкараш мен виновна.
На сватбата имаше поне 15 деца, дори и младоженците да бяха решили да почерпят всички деца с погачата, пак нямаше да има за всички, ако вземаха количество, колкото на тази жена, защото от отчупеното парче, т.е. от големината му, ми е ясно, че тя сама си го е отчупила, не са и го отчупили други хора.....
Груба селска проява е да заведеш някъде децата си на 11 месеца и 2г.4м и да разчиташ на осигурената храна, т.е. да са гладни, защото от огромното парче стана ясно, че децата и са гладни и ненахранени, т.е. тя не ги е нахранила преди да ги доведе, не им е взела храна, и отделно ходи да проси от сватбената погача, и тайно мъкне огромно парче......ако това не е груба селска проява, не знам кое е........
Лиляна, като ми видиш ника, просто ме игнорирай, разбирам, че живота ще ти стане леко скучен, без потребители, като мен, но......ти не си СЪДА във форума, не ти казваш и определяш кое, как, защо и т.н. разбирам, че имаш професионално изкривяване и дори и да не си на работа искаш да учиш околните, но прекаляваш, увлякла си се много

# 6 476
....
Абе гладни ли сте стояли на тази сватба - едините крият хранат, другите примляскват за някаква си питка  Rolling Eyes
Само като прочетеш за пейките и че тя си е носила храна за децата, явно и сватбата и сватбарите са били селски.
Лиляна, аз съм с дете на 1г.4месеца. Вие на сватба ходили ли сте, явно скоро не сте. Защото една сватба отнема доста часове, гражданско, църква и после ресторант. Отделно децата ми могат да не харесат или не ядат храната от ресторанта, за това си нося подходяща за тях. Не мога да разчитам, че хората ще мислят и за мен и да съобразят менюто с едногодишно дете. Наистина си смешна, защото, ако беше толкова честна и коректна щеше да разбереш, но ти или си проста или се правиш на такава, кое от двете?

# 6 477
Трудно ще им е да ме достигнат като финес в начина да ухапеш някого.  Heart Eyes

Ти да хапеш някого?! Никога няма да повярвам, ти си такава добричка /красива и душевно, освен външно/. А относно финеса, разбира се, че никой не може да те достигне.

Горното е съвсем сериозно и грам ирония няма.

# 6 478
Скрит текст:
....
И какво стана със снимката от твоята тема, която обеща да постнеш, и аз я чакам с нетърпение. Оказваш се човек, който говори празни приказки, а това не подходжда на принципен човек , за каквато се опитваш да се изкараш, двойни стандарти, Лиляно, моме, двойни......
Тъкмо защото съм принципен, сега ще ти го докажа. Никъде не съм обещавала да поствам снимки. Аз попитах снимка иска ли, но нито на теб, нито на другата съм обещавала постване на снимка.
Хайде, подкрепи си обвиненията за моите празни приказки.
Твоите приказки са същите като на Мирама - обясняваш се в цял чаршаф, а не се виждаш каква си отстрани. Никой не е длъжен да ти предлага на децата ти храна. Ако на детето ти му се е прияло нещо, ти си виновна, че си го научила, че му се полага, независимо, че не е негова тази храна. И да те светна, нищо няма да им стане на децата, ако не ядат на секундата всичко, което зърнат. Невъзпитано и селско е да се очаква да ти дават на детето. Аз пък не давам на чужди деца храна, точно защото съм възпитана и не знам майката дали им позволява да приемат такава храна.
Аха, измъкваме се както винаги hahaha. Питала си иска ли снимка, и защо питаш, след като нямаш намерение да постваш? Или очакваш хората да ти кажат, не неискам снимка. Лиляно моме, ние колците с доматите не ги ядем. Значи щом питаш искаме ли снимка, при условие, че нямаш намерение да постваш, подвеждаш събеседника, т.е. значи си нечестна, и не си толкова идеална, колкото се опитваш да се изкараш винаги Mr. Green никъде не си уточнила, че въпроса е риторичен, на който не се очаква отговор. Аз съм си научила и възпитала много ок децата, ти сега не ми учителствай в темата, на какво и как трябвало да ги науча. Защото не подлежи на съмнение и коментар, описаната от мен ситуация: селско е да си на сватба, да отидеш да изпросиш за децата си от сватбената погача,  да вземеш огромно парче и да го СКРИЕШ И ЯДЕШ ТАЙНО....интересно защо въпросната жена, не го сложи на масата, за да я помолим учитиво за по хапка, защото не искаше да сподели и една хапка с нас, тя съзнателно СКРИ чинията. Айде, ако обичаш не си еталон за възпитание, нито  си идеална, за каквато се опитваш да се изкараш, че постоянно да натякваш на останалите къде и как са сгрешили, ама ти наистина си се взела много на сериозно.....не ми отговори: " Ти проста ли си или се правиш на такава?'', разбирам, че като ми срещнеш ника , не устояваш на изкушението, но просто понякога ставаш смешна
Жената постъпи селски, и ти ставаш смешна, след като се опитваш от 10 кладенеца вода да носиш, за да изкараш мен виновна.
На сватбата имаше поне 15 деца, дори и младоженците да бяха решили да почерпят всички деца с погачата, пак нямаше да има за всички, ако вземаха количество, колкото на тази жена,
защото от отчупеното парче, т.е. от големината му, ми е ясно, че тя сама си го е отчупила, не са и го отчупили други хора.....
Скрит текст:
Груба селска проява е да заведеш някъде децата си на 11 месеца и 2г.4м и да разчиташ на осигурената храна, т.е. да са гладни, защото от огромното парче стана ясно, че децата и са гладни и ненахранени, т.е. тя не ги е нахранила преди да ги доведе, не им е взела храна, и отделно ходи да проси от сватбената погача, и тайно мъкне огромно парче......ако това не е груба селска проява, не знам кое е........
Лиляна, като ми видиш ника, просто ме игнорирай, разбирам, че живота ще ти стане леко скучен, без потребители, като мен, но......ти не си СЪДА във форума, не ти казваш и определяш кое, как, защо и т.н. разбирам, че имаш професионално изкривяване и дори и да не си на работа искаш да учиш околните, но прекаляваш, увлякла си се много

Нямаше ли камери, снимки на таз' сватба? Да прегледаме записите и да установим истината.  33uu

# 6 479
....
Абе гладни ли сте стояли на тази сватба - едините крият хранат, другите примляскват за някаква си питка  Rolling Eyes
Само като прочетеш за пейките и че тя си е носила храна за децата, явно и сватбата и сватбарите са били селски.
Лиляна, аз съм с дете на 1г.4месеца. Вие на сватба ходили ли сте, явно скоро не сте. Защото една сватба отнема доста часове, гражданско, църква и после ресторант. Отделно децата ми могат да не харесат или не ядат храната от ресторанта, за това си нося подходяща за тях. Не мога да разчитам, че хората ще мислят и за мен и да съобразят менюто с едногодишно дете. Наистина си смешна, защото, ако беше толкова честна и коректна щеше да разбереш, но ти или си проста или се правиш на такава, кое от двете?

И като е толкова тежка една сватба, може би децата не им е мястото там.

Общи условия

Активация на акаунт