"Селски" номера и пинизи

• 5 184 397
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 705
  • София
На работа?  hahaha

# 6 706
  • София
Докато ми е прясно. Сутринта помолих една жена да си хване кучето, което е огромно по ред причини- моето е разгонено, нейното ми скача веднъж и щях да се пребия, не ми е приятно да се страхува моето, след като аз го държа на каишка и тн. Жената каза: "Еми няма пък да го хвана". Егати нахалството. Защо някой трябва да търпи нейното куче? Защо аз винаги водя моето на повод, освен защото е малко, а и защото не искам да пречи на никого?!  Rolling Eyes

Връщам се да ви дочета Simple Smile

# 6 707
Работя в предимно женски колектив в офис без директна връзка с клиенти.  Ако пиленето на нокти и гримиране ми правеха такова впечатление, сигурно досега да съм се гръмнала.

# 6 708
На плажа съм виждала разкрачена жена, без бански да си скубе ... /плажът не беше за нудисти/.
Вчера милата ми колежка си ряза ноктите с нокторезачка и хвърчаха нокти навсякъде...

# 6 709
Работя в предимно женски колектив в офис без директна връзка с клиенти.  Ако пиленето на нокти и гримиране ми правеха такова впечатление, сигурно досега да съм се гръмнала.

Е, и аз работя с доста жени, но такова нещо не съм виждала.
Предполагам има все пак някаква връзка с възпитание и усет

# 6 710
  • София

И аз не бих практикувала подобни дейности в офиса, не само заради мъжкото обкръжение, а и защото има някои неща, които смятам за интимни- рязане на нокти, скубане на косми и тн.  Shocked

# 6 711
А рязане на цяла диня и след това сладко-сладко ядена на парченцата със шмъркане как ви се вижда? Наоколо бяха станали лепкави локвички от розова водичка.....Става въпрос за бюрото на въпросната. Или буркан със сърми, сложен да се топли на радиатора. Стаята миришеше на шкембеджийница. А, да и ботуши, сложени до радиатора зимата добре парфюмират помещението. Понякоаг се чудя как някои хора не се усещат, че техните божествени тела и навици може и да пречат на околните.

# 6 712
Работя в предимно женски колектив в офис без директна връзка с клиенти.  Ако пиленето на нокти и гримиране ми правеха такова впечатление, сигурно досега да съм се гръмнала.

И аз не бих практикувала подобни дейности в офиса, не само заради мъжкото обкръжение, а и защото има някои неща, които смятам за интимни- рязане на нокти, скубане на косми и тн.  Shocked

Разбира се - тези дейности се правят вкъщи или в специализирано за целта място - бюти център или там каквото се води.

Милитана, защо не й правите забележка? В крайна сметка никой не е длъжен да се съобразява с несъобразителността на колега.

# 6 713
  • София
Аз съм си сушила мокри ботуши в стаята с духалка. Естествено, преди това съм питала може ли. Пък и колежките сами са ми предлагали. Те също са се сушили, прали, и т.н. И да е селско, поне ние не си пречим. Няма да ходим с мокри крака цял ден или с някакво огромно петно, примерно. Понякога просто се налага.

# 6 714
  • София
И аз се чудя защо не им правите забележка? Как така ботуши до радиатора, при положение, че работят и други хора в тази стая.

# 6 715
Неспасяем случай е. Веднъж се опитах - изкара ме несоциална, нервна злобарка, която не се разбира с околните. От тогава не се занимавам и търпя. Другите са от нейния отбор и явно не им пречи. На бюрото на въпросната освен неизмити чаши от кафе може и огризки от ябълки и костилки от праскови да се забележат. Отврат! То и аз понякога ям сандвич на бюрото си, че няма време винаги за обяд, ама да цвърчи динен сок на метри от теб....не го разбирам това.

# 6 716
Аз съм си сушила мокри ботуши в стаята с духалка. Естествено, преди това съм питала може ли. Пък и колежките сами са ми предлагали. Те също са се сушили, прали, и т.н. И да е селско, поне ние не си пречим. Няма да ходим с мокри крака цял ден или с някакво огромно петно, примерно. Понякога просто се налага.

Добре де, какви са тия мокри ботуши и обувки ? Оня ден ми разправяха че българските обувки били много качествени Simple Smile Даже ми предложиха да ми дадат линк на Дарис, че да съм видела родни красоти  Mr. Green

Не е ли по добре на работа да си имате отделни обувки, а мокрите да ги оставяте в съблекалните? Или и такива няма ?

# 6 717
  • София
Е хубаво де, като съм патка и съм джапнала в някаква бездънна локва, цял ден мокра ли да стоя? Не винаги мога да се прибера и да е преобуя. Егати пък и префърцунените сте. Става въпрос за инидент. Колежка си е купувала блузка от близкия магазин и се е преобличала в стаята, защото беше залята с нещо. Не ми е пречело. Добре, че сме се събрали непретенциозни селянки, та си влизаме в положението. Питаме се - позволяваме си.

tier, не, не всички работим в производствени цехове, та да имаме съблекални. И кога излезе от България, кога забрави по принцески родните зимни условия?  Mr. Green

# 6 718
Става въпрос за идване на работа с ботуши и преобуване докато сме в офиса с обувки с висок ток. Ботушките стоят до радиатора и след няколко месечна употреба си понасмърдяват да ме извинят по-деликатните. Аз ходя на работя с ботуши и така си и седя с тях, защото не ми се струва редно това обгазяване. И когато пък трима или четирима се събуят в една стая по цял ден - представете си за каква смрад става въпрос. Ама на въпросната явно не й пука.

# 6 719
Е хубаво де, като съм патка и съм джапнала в някаква бездънна локва, цял ден мокра ли да стоя? Не винаги мога да се прибера и да е преобуя. Егати пък и префърцунените сте. Става въпрос за инидент. Колежка си е купувала блузка от близкия магазин и се е преобличала в стаята, защото беше залята с нещо. Не ми е пречело. Добре, че сме се събрали непретенциозни селянки, та си влизаме в положението. Питаме се - позволяваме си.

tier, не, не всички работим в производствени цехове, та да имаме съблекални. И кога излезе от България, кога забрави по принцески родните зимни условия?  Mr. Green

Напротив, дори тези, които работят в офиси обикновено имат съблекални и не виждам какъв е проблема да си оставиш един чифт обувки в офиса?
Хехехех родните зимни условия , ами какво да кажа за дъждовете които се леят тук ? Това означава ли че трябва да ходя постояно с мокри крака ?   Wink

Общи условия

Активация на акаунт