"Селски" номера и пинизи

• 5 184 400
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 765
Поне до санитарния минимум. ''Добър ден" напълно ме удовлетворява.
"Само гледам" Joy и аз съм била от тази страна на монетата Peace

# 6 766
  • Бургас
Ами и аз не знам защо, но се дразня. Може вече и в критическа да влизам Mr. Green
Лично аз не си позволявам никога да говоря пред клиенти. И на шефката съм си затваряла. Разбира се, че е неприемлива и обратната ситуция Peace

Ти си продавачка, клиентът е клиент. И не е длъжен да те забелязва, влязъл е да си купи нещо, не да си общува с тебе. Дай сега да не си вдигат телефоните хората за да не се дразнели продавачките.

Щото пък продавачките малко си водят лични разговори по телефоните докато клиентите им разглеждат. Това е много по-дразнещо и невъзпитано. Аз нямам задължение да приключа разговора щом вляза в магазин, но на продавачката й влиза в служебните задължения да стои изпъната като струна и да мълчи, когато влезе клиент. Обратното дори може да доведе до уволняването й.
Мариана, принципно си права, че не е приятно да слушаш чужди лични разговори, но няма да си затворя телефона, за да вляза в магазин. Най-малкото може нищо да не ми хареса и да изляза точно след 20 секунди от него. А и времето от работа до нас го използвам, за да се обадя на близките си, защото на работа не мога да говоря, а като се прибера в къщи готвя, чистя и пр. и няма кога друг път да им се обадя.

# 6 767
Загложди ме един въпрос. Защо колежката с ботушите си ги държи цяла зима на парното? Всеки път ли са мокри или иска да са й топли краетата като ги обуе?  newsm78 И не се ли разваля кожата от постоянно затопляне?
Не съм я питала, но може би заради това да са топли и сухи като ги обуе пак.

Защо не съберете пари и да и купите ботуши, които не пускат вода?  Wink

# 6 768
Селско ли е в частен лекарски кабинет,тоалетната за пациенти да е платена? newsm78

# 6 769
  • София
Селско ли е в частен лекарски кабинет,тоалетната за пациенти да е платена? newsm78
Да. Много селско.

# 6 770
Като цяло, цялата идея да се плаща за тоалетна и някой да ми подава парче тоалетна хартия е селска!

# 6 771
miss july, малко мога да поспоря дали изпъването като струна влиза в служебните ми задължения Wink
Както и да е. Явно в мен е повредата. Поне си сверих часовника и разбрах, че обслужващия персонал има само задължения. Знаех си, че трябва да се ориентирам към ядрената физика Mr. Green

# 6 772

#Crazy Къде е този кабинет? Да, и е незаконно. Пред лекарските кабинети/частни, болници, поликлиники/ е задължително осигуряването на санитарен възел за пациенти. Другия път им искай касова бележка  Crossing Arms

# 6 773
Като цяло, цялата идея да се плаща за тоалетна и някой да ми подава парче тоалетна хартия е селска!
Тоалетната хартия си стои вътре и можеш да ползваш колкото искаш. Просто на вратата на тоалетната пише,че се плаща по 50 стотинки.  Whistling

# 6 774

#Crazy Къде е този кабинет? Да, и е незаконно. Пред лекарските кабинети/частни, болници, поликлиники/ е задължително осигуряването на санитарен възел за пациенти. Другия път им искай касова бележка  Crossing Arms
Няма значение къде е. Но, при положение, че там се извършва само ПЛАТЕН прием, поне едното пишкане можеше да е бонус.  Tired

# 6 775
Кой събира таксата?
 ooooh!

# 6 776
Тоалетната хартия си стои вътре и можеш да ползваш колкото искаш. Просто на вратата на тоалетната пише,че се плаща по 50 стотинки.  Whistling

Лятото край морето, обикновено имаш една леля, която ти подава парче тоалетна хартия срещу заплащане Simple Smile а и до скоро беше така в цяла БГ  Peace

# 6 777
Рецепционистката. Май така се води. Посреща пациентите и записва часовете.

# 6 778
... дали изпъването като струна влиза в служебните ми задължения Wink

Не влиза, според мен. Както и простотията не влиза в служебните задължения на клиентите Joy
Но наистина е досадно в магазина продавачките да те притискат непрекъснато с "обгрижване". Предполагам, така им е наредено от шефа, и все пак е неприятно. Най-добрият вариант е след поздрав и от двете страни и при отказано предложение за помощ, да те оставят да разглеждаш и избираш на спокойствие, без да те настъпват по петите Simple Smile

# 6 779
  • София
Може би са на място с голям човекопоток и редовно влизат външни хора само да ползват тоалетната Thinking
И да, селско е!

Общи условия

Активация на акаунт