искаш да кажеш ако съм влязла в някой голям магазин, трябва да обикалям и да търся всички продавачки за да им се извиня ??
. Влиза наконтена жена, продавачката става права и поздравява с "Добър ден". В същия момент забелязва, че жената говори по телефон и я изчаква, а жената в този момент вдига пръст пред устните си, в знак да запази тишина. Следва разговор повече от 10 мин. Продавачката стой мирно и чакаща. Свършва разговорът и жената излиза, смотолевила, че навън е много шумно. Нищо не е купила, не е питала. Е, не можа ли поне да даде знак, дума, че не е клиент, да не й стои момичето на крак? Малко съобразяване и уважение към отсрещния човек, нали и той е човек... Разбираемо е, че навън е шумно и искала жената на тихо в магазина, на затворена врата да си свърши разговора, но да я остави да й стои права?
А, шамари, де
искаш да кажеш ако съм влязла в някой голям магазин, трябва да обикалям и да търся всички продавачки за да им се извиня ??

Препоръчани теми