"Селски" номера и пинизи

• 5 184 332
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 870

Хахаха стига бе, това си е сега 100% превземка Simple Smile искаш да кажеш ако съм влязла в някой голям магазин, трябва да обикалям и да търся всички продавачки за да им се извиня ??  

Ахахаха. Днес беше обвинена, че си Troy. Обаче тя не е толкова забавна Simple Smile

Tier, ти Troy ли си наистина? Simple Smile

Днес явно сте слънчасали  Rolling Eyes За какво ми е да се представям за някой който не съм ?  Laughing

# 6 871
  • Ямбол
И на мен на моменти ми прилича на Трой, но все още се държи сравнително прилично.
А и в темата, в която попитаха админите, само обещаха да проверят.

# 6 872
Трой не беше ли с аватар на симпатично дупе преди?Че не се сещам за кой става дума newsm78

# 6 873
Аз не те поучавам как да се държиш, а само споделям как аз го правя. И да, старая се да не говоря по телефона в присъствие на хора. Аз така съм си преценила, че е редно, а и разговорите ми са някак лични.
Обичам да си общувам с разни хора - по магазини, улици и къде ли още не.
На теб не ти е до това явно, и няма лошо  Peace. Просто не си подавай левчето докато си бъбриш по телефона. Помоли дружката да "задържи за две минути" и - готово.

# 6 874
От днес...
С двете деца съм, малкото в количката.
Ще излизаме от един магазин, аз заставам странично на вратата и я отварям до край, за да мога да изкарам количката. Тъкмо вратата е застанала неподвижно и бутам количката да излезем.....и хоп, една дама реши, че и е по-удобно да застане в цялото си достолепие на вратата. Тъй като беше с достатъчни габарити, трябваше да дръпна количката назад, за да може тя да влезе първа.

А за телефоните, рядко говоря в магазин, излизам от него.
Преди седмица обаче влизам в един магазин, знам точно какво искам, но имах и 1-2въпроса за други артикули. Буквално няма и минута след влизането ми, продавачката си вдига телефона.....и се започва един нескончаем разговор.
Почаках няколко минути, дори и казах, че искам да купя нещото Х....но не, продължи си жената.

# 6 875
И на мен на моменти ми прилича на Трой, но все още се държи сравнително прилично.
А и в темата, в която попитаха админите, само обещаха да проверят.

Боже толкова усилия и то за какво Simple Smile Да беше ме попитала направо щях да ти дам АйПи то си  Laughing

# 6 876
От днес...
С двете деца съм, малкото в количката.
Ще излизаме от един магазин, аз заставам странично на вратата и я отварям до край, за да мога да изкарам количката. Тъкмо вратата е застанала неподвижно и бутам количката да излезем.....и хоп, една дама реши, че и е по-удобно да застане в цялото си достолепие на вратата. Тъй като беше с достатъчни габарити, трябваше да дръпна количката назад, за да може тя да влезе първа.

На това му се казва "предимство на излизащите". Късмет че не ти е и затворила вратата  Mr. Green

# 6 877
Аз не те поучавам как да се държиш, а само споделям как аз го правя. И да, старая се да не говоря по телефона в присъствие на хора. Аз така съм си преценила, че е редно, а и разговорите ми са някак лични.
На теб не ти е до това явно, и няма лошо  Peace. Просто не си подавай левчето докато си бъбриш по телефона. Помоли дружката да "задържи за две минути" и - готово.

Вече спомена, че си позабравила да пишеш на български,но няма да е зле да си припомниш и четенето, а ако може да е компрехенсив четене, защото така малко като чукча  Peace
Вече обясних в не знам колко поста, че докато ме обслужват не бих си позволила да говоря по телефона, но също така нямам и намерение да се извинявам на магазинерката, за това че телефона ми е позвънял. Обикновено ако нямам намерение да вдигна, спирам звука на телефона още докато ми призвънят, така че да не безпокоя хората около мен и бих се извинила само, ако телефона ми звъни дълго време и безпокои останалите!

# 6 878
  • в рока
Адел, да , селска ти е била постъпката. Но знам какво е да ти падне пердето Peace За продавачката пък нямам думи.
Мнението на Лиляна се препокрива с моето относно телефоните.
И аз бях почти сигурна, че Тиер е моята любимка Трой. Whistling Обаче първата е по-грамотна от втората Laughing

# 6 879
Адел, да , селска ти е била постъпката. Но знам какво е да ти падне пердето Peace За продавачката пък нямам думи.
Мнението на Лиляна се препокрива с моето относно телефоните.
И аз бях почти сигурна, че Тиер е моята любимка Трой. Whistling Обаче първата е по-грамотна от втората Laughing

Нямам представа какво е мислила трой за теб, но съм сигурна, че се припокрива с това което аз мисля  Mr. Green
 Теб специално и грамотното писане не може да ти компенсира, някои дефицити  Joy

# 6 880
  • в рока
Да, вече съм 100 % убедена, Тройче.
Виж, аз не обидих с нищо Тиер, защо ме нападаш, млада потребителке? Откъде ме познаваш, като си новак и не сме се засичали, че чак и ме окачествяваш?
Тъкмо те похвалих за грамотността и ти се о.ка.

# 6 881

Вече спомена, че си позабравила да пишеш на български,но няма да е зле да си припомниш и четенето, а ако може да е компрехенсив четене, защото така малко като чукча  Peace
Вече обясних в не знам колко поста, че докато ме обслужват не бих си позволила да говоря по телефона, но също така нямам и намерение да се извинявам на магазинерката, за това че телефона ми е позвънял. Обикновено ако нямам намерение да вдигна, спирам звука на телефона още докато ми призвънят, така че да не безпокоя хората около мен и бих се извинила само, ако телефона ми звъни дълго време и безпокои останалите!

А аз във няколко поста обясних, че не ми дреме ти какво правиш. Не ми е драма дали си възпитана или не. Като ми следиш мненията, поне се включвай по темата. а "комрехенсив" е на чист български, нали?

# 6 882

А аз във няколко поста обясних, че не ми дреме ти какво правиш. Не ми е драма дали си възпитана или не. Като ми следиш мненията, поне се включвай по темата. а "комрехенсив" е на чист български, нали?

Не бе нали сподели, че имаш проблеми с българския, та си казах да те улесня малко  Laughing
Аз си се включвам по темата, но ти нещо си изпускаш нервите  Wink Не че на мен ми дреме, че се превземаш, ама на...

# 6 883
Да, вече съм 100 % убедена, Тройче.
Виж, аз не обидих с нищо Тиер, защо ме нападаш, млада потребителке? Откъде ме познаваш, като си новак и не сме се засичали, че чак и ме окачествяваш?
Тъкмо те похвалих за грамотността и ти се о.ка.

Виж сега, има потребители, които не е необходимо да познаваш/четеш от дълго време, за да си съставиш мнение за тях  Peace Просто някои хора правят добро впечатление, до в момента в който си отворят устата  Whistling

# 6 884
  • Ямбол
....

Ще се наложи да погледнеш по-внимателно. Още в началото я скастриха за правописа и сега се старае, но е все още доста зле.

Общи условия

Активация на акаунт