"Селски" номера и пинизи

• 5 184 267
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 900
  • в рока
Тиер/ Трой, наистина си се изтъркала. Rolling Eyes

Децата/нахалните родители по въртележките не ме дразнят май. Вбесявам се когато собственици на кучета вечер разхождат любимците си в кварталната градинка, където има и детска площадка. Видиш ли, пясъчникът, където си играят децата, е  най- подходящото място за изхождане на четириногото.

# 6 901
Е, платено е, де. От някой друг. И така четири пъти.  Grinning

Да, така е  Joy

Имах предвид ако вече в платено, да се качи и друго дете, като майка му или баща му питат първо. Не да стоиш и да чакаш да плащат другите.
Половината пари не искам да ми дават, достатъчно е да ме питат дали може

Не видях добре поста, ако са платили другите две деца, 3тото трябва да предложи още 1 возене примерно

# 6 902
Преди години работех като сервитьорка, най-противно ми беше да замитам отрязани нокти  Sick

Ееее стига де, то не беше по плажа, в офиса, през терасата, и по заведенията ли го правят?  #Crazy
Аз съм виждала как се пилят нокти в трамвай Sick.
А аз - как един дядка си реже ноктите в междуградски автобус със сгъваемо ножче. В същия автобус, но при друго пътуване, една душа си чоплеше семки, изклюкарих я Crossing Arms.

# 6 903
  • София
Слънчо, аз и една друга майка платихме 4 возения. Третото дете просто си се возеше, родителите му стояха до нас и се правеха на ударени - дори когато виждаха, че ние с майката зареждаме левчетата. Това, което ме подразни, беше липсата на елементарно възпитание - ми като си си возил детето на аванта, пък поне едно Благодаря кажи. Не е толкова трудно.

Баси, някои хора съвсем искрено си мислят и вярват, че целият свят им е длъжен  ooooh!

Виждала съм човек да си чисти ушите с нокът в рейс 204, посока Дружба. После си изтръскваше намереното  Sick

# 6 904
  • Ямбол
Таис, случката я разказваш подробно вече поне за трети път. Нали и ти няма да започнеш като анирам***?

# 6 905
  • София
Не, извинявам се. Просто слънчо изкоментира пак, та реших, че не съм обяснила добре  Peace

# 6 906
Чак пък наглост да си оставя детето да се вози, при положение, че вече сме били там...хайде няма нужда.
Не са ме попитали дали имам нещо против, нито пък са ме помолили да си сваля детето.
При положение, че има 3кончета, а сина ми обикновено си играе около тях, чак такава драма няма.

Лиляна, човек ако иска и 10пъти ще си разкаже историята. Теб къде ти бърка това?

# 6 907
  • Ямбол
...Теб къде ти бърка това?
Никъде!
Ти май обичаш да намекваш за задници и бърканици?
Таис разбра какво исках да кажа. Не сме малоумни, разбираме какво пише.

Таис, да не би да си учител?

# 6 908
Една от най-грубите селски прояви, която съм виждала. Кръстовището на България с Гоце Делчев. Една овца решава, че ще го пресече отгоре в тъмното. Стига до средата, на мен ми е зелено и трябва да мина зад гърба ѝ. На метри от нея, изведнъж едно малко детенце претичва пред колата ми. Този изрод е водел дете за ръката и ако аз бях по-близо изобщо нямаше да го видя навреме. Детето се е уплашило от идващите от другата страна коли и е хукнало да се връща панически назад.
Добре, че не и свирнах както ми идваше отвътре, че сигурно щях още повече да го уплаша.

# 6 909
  • София
Бивш, с намерение пак да стана  Mr. Green

# 6 910
Айде сега, нагло. Не е нагло да се возят. Нагло е да не се пита и да не се каже благодаря. Иначе, да като вече е платено, какво толкова.

Колко удобно!  ooooh!
Платено е, ама от друг.
Пиниз не, ами направо пинизище е.  Sick
И после що растяли нахални деца, дето си мислят, че всички са им длъжни...

# 6 911
  • Ямбол
Бивш, с намерение пак да стана  Mr. Green

Имаш данни.  Mr. Green

# 6 912
Дори знам кои са и кончетата- от горната част на Заимов, до кафетата.
Там винаги има накачурени дечурлига и се клатят без да е пусната въртележката.

# 6 913
  • София
Сигма, не, в Борисовата. По обяд в парка нямаше кой знае колко деца.
Иначе в Заимов винаги се пробвам да ''изтъргувам'' въртележката с трите кончета, за която говориш ти, с тази голямата долу, при театър София. Обикновено успявам  Simple Smile

# 6 914
Лиляна, нищо не ти намеквам. То на теб човек и да ти натърти, ефекта е нулев.

VerdammtesMädchen, тук се говори за въртележка, която има поне 3места за деца.
Ако едно дете е там, а друго дойде и пусна стотинка, това защо автоматично трябва да означава, че първото дете трябва да слезе от въртележката?
Мога да нямам монета в себе си в момента примерно. Може и да не искам да пускам, но да не ми се търпят и ревове от свалянето на детето, при положение че има и място.

Общи условия

Активация на акаунт