"Селски" номера и пинизи

• 5 184 108
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 005
Не мога да си представя постоянни кондуктори/контрольори в ГТ в София. В центъра особено на всяка спирка се качват по 20-30, може и по повече хора, особено в час пик. Как този контрольор ще обиколи да провери всички и да даде билети като след 200-300м е следващата спирка и се качват още толкова хора?
И недейте да говорите само за старите автобуси - има ги - да, но колко нови има забелязали ли сте. В новите тролеи и трамваи направо ми е удоволствие да се возя. Скоро по новините казаха, че са тръгнали още 10-15 нови автобуса, не знам по коя линия ще се движат.
Вие изкарахте ГТ в София най- голямата мизерия. И да- мирише, но не мирише автобуса,а хората в него Simple Smile
И не сравнявайте ГТ в София с ГТ в град с население, колкото Дружба Simple Smile

# 7 006
  • Пловдив
По вашата логика аз съм селянка на годината,защото в 99 % от случаите се возя гратис,случвало се е на ден да сменя по 3-4 транспорта само в едната посока и не ми дреме на **** какво ще кажете вие и как ще ме нападнете.Съгласна съм да си плащам билета ако не се возя в разпадащ се мъртвец - лятото с 2 прозореца отварящи се умираш от жега,зимата навънка сигурно е по-топло от колкото в рейса.И с какво са повече циганието от мен,че те могат да не плащат ,а аз да плащам и за тях?!?Докато има балъци,ще има и тарикати !
За селянка не знам, ама си нахална тарикатка определено.
Вярна е обаче приказката за лудия и баницата.
А с какво са повече циганите от теб - ами с нищо, много си приличате даже.

# 7 007
Преди имаше една статия ,която не мога да изровя , но в нея се казваше,че ГТ би трябвало да е безплатен,защото част от данъците ,които плащаме се вливат и там.И тогава ,когато е писана статията беше бюджета с 13милиона отгоре...И къде отиват тези милиони,като се возим в някви трошляци? Никой не може да ме убеди ,че съм длъжна да купувам билет.Не съм длъжна да пълня гушата на някой.Плащам билет само в рейсовете в София ,в които има постоянен контрол,случвало ми се е да нямам една стотинка в себе си пред заплата в мега зле положение и много заеми - и с постоянен контрол пак не съм си плащала билета.Не се срамувам от това!
Виж,вече за боклуците както каза някои е съвсем различен въпрос - дори фаса не си хвърлям на улицата,винаги се оглеждам за кош,където да го загася и изхвърля.

# 7 008
Колкото повече хора прекарат шибания градски транспорт, толкова по-добре. Той не заслужава на и там трудно някой щикакви пари, камо ли цял лев.
Да ти имам и мисленето  ooooh! Като не ти се дават пари за тази услуга, просто не я ползваш и не коментираш какво "заслужава" или не въпросната.

И ако билетчето е 50 стотинки, гратисчиите ще намалеят най-малко наполовина, а ако е 20 стотинки, само братята роми ще се возят гратис. Чак за 20 стинки не знам дали би могло, но съм напълно сигурен, че може спокойно да бъде 50 стинки и да са на печалба, и автобусите да са чисти и приветливи. Може, ама не и в България.
Мдаа, може и стюардеса да ти турнат, ей така, за разкош -  да ти вее с палмово листо като не работи климатика Crazy
Изумена съм колко глупости имаш написани на квадратен сантиметър  Rolling Eyes

За въртележките и гратисчиите там - това ако не е тарикатлък, не знам кое е  Confused И на мен ми се е случвало доста, не е приятно детето Х да ползва каквато и да е услуга, която се заплаща принципно, а родителите му да си правят пас

# 7 009
Ами не, родителите са на принципа: Докато има балъци,ще има и тарикати! Така ще научат и децата си. Все някой ще им е длъжен и все нещо няма да си заслужава цената, все нечия гуша няма да искат да пълнят или ще "протестират". Когато не искам да пълня нечия гуша, просто не ползвам услугата, която предлага. А на мен изобщо няма да ми пречи до детето ми да се вози друго дете, но при втора игра, от куртоазия поне може да се предложи левчето.

# 7 010
Преди имаше една статия ,която не мога да изровя , но в нея се казваше,че ГТ би трябвало да е безплатен,защото част от данъците ,които плащаме се вливат и там.И тогава ,когато е писана статията беше бюджета с 13милиона отгоре...И къде отиват тези милиони,като се возим в някви трошляци? Никой не може да ме убеди ,че съм длъжна да купувам билет.Не съм длъжна да пълня гушата на някой.Плащам билет само в рейсовете в София ,в които има постоянен контрол,случвало ми се е да нямам една стотинка в себе си пред заплата в мега зле положение и много заеми - и с постоянен контрол пак не съм си плащала билета.Не се срамувам от това!
Виж,вече за боклуците както каза някои е съвсем различен въпрос - дори фаса не си хвърлям на улицата,винаги се оглеждам за кош,където да го загася и изхвърля.
Ми не ползвай транспорта, като ти е толкова гаден транспорта или мислиш, че плащаш за нещо излишно. То по тая логика и лекарствата трябва да са безплатни, ама на - плащаме си от бебе до пенсионер всичко в аптеката, нищо че внасяме данъци и осигуровки. Според мен трябва да те е срам, че ползваш нещо на гърба на останалите. Защото сега на практика ти ползваш нещо безплатно, пък аз и останалите го спонсорираме. Сигурна съм, че няма такива ниски доходи, които оправдават такова поведение, съжалявам. И пак въпросът за трети път - в новите рейсове и в метрото плащаш ли си?

# 7 011
  • Ямбол
Селско е да се ползват обръщения, като "душа", "душко", "душице". Чувствам се като спряна на улицата от циганка, която иска да ми "гледа".

# 7 012
  • в рока
Душко, дай два левЪ, всичко ще ти позная.Ти, момичИ, щи имаш много пари, в късмет щи съ къпИш. От две места те искЪт за жена. Ауууу, магия имаш, зли женски очи са те уроасали. Дай още 10 левЪ да ти я разваля.

# 7 013
Селско е да се ползват обръщения, като "душа", "душко", "душице". Чувствам се като спряна на улицата от циганка, която иска да ми "гледа".

Добавям "маце".

# 7 014
Вас просто ви е яд,че не ви стиска да се возите гратис и си плащате чинно ,признайте си Simple Smile))))))))))

# 7 015
Лиляна, реагираш светкавично Joy
И все пак не разбрах - в приличните автобуси с климатик дупчим ли билет?

# 7 016
  • Добрич
Ми не ползвай транспорта, като ти е толкова гаден транспорта или мислиш, че плащаш за нещо излишно. То по тая логика и лекарствата трябва да са безплатни, ама на - плащаме си от бебе до пенсионер всичко в аптеката, нищо че внасяме данъци и осигуровки. Според мен трябва да те е срам, че ползваш нещо на гърба на останалите. Защото сега на практика ти ползваш нещо безплатно, пък аз и останалите го спонсорираме. Сигурна съм, че няма такива ниски доходи, които оправдават такова поведение, съжалявам. И пак въпросът за трети път - в новите рейсове и в метрото плащаш ли си?
Ей, изтъркулила се темата и сега сме на едно мнение, а?
Всичко, което се ползва трябва да се плаща. Винаги Понякога човек плаща и по друг начин, като  jojjoba, ама  го разбират когато е късно......

# 7 017
  • Ямбол
Вас просто ви е яд,че не ви стиска да се возите гратис и си плащате чинно ,признайте си Simple Smile))))))))))
Няма да забогатея с парите, които давам за билетите и се радвам, че не се държа като първата селянка, като се правя на разсеяна за билетче от левче.

# 7 018
Не не ми стиска, никога не съм изпитвала необходимост да се облагодетелствам на гърба на останалите. Твоята логика е мега селска да ти кажа. Продължавай си с тарикатлъците с риск да попаднеш в полицията някой ден. За нищо на света няма да се излагам по такъв начин, ако ще и десет спирки пеша да ходя! Що не идеш в супермаркета да искаш безплатно да си пазаруваш понеже има надценка, която не ти харесва да те видя с каква скорост ще те изритат от там. Ама верно приказката за луди и баницата е актуална тук.

# 7 019
  • в рока

Не стига, че като сестрата ромка си гратисчийка, ми и като нея познаваш. Лиле, давай ръката да ти гледа Жужуба, бАрем изкара за едно билетче.

Общи условия

Активация на акаунт