"Селски" номера и пинизи

• 5 184 079
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 095
  • София
Аз за това използвам "дамата" ..... много неангажиращо и необиждащо..... До сега никоя не ми се е сопнала, че не е дама  Mr. Green

# 7 096
Може и да избегнем категоризацията, ако не може да определим Simple Smile 'Не пипай чужди чанти'.

# 7 097
Да ви призная, идвало ми е да кажа "леличката" за някое младо момиче, което се е направило на плашило с изкуствени мигли посред бял ден и тъмен фондьотен.

# 7 098
Хахаха, голям проблем как жената е нарекла другата.
Ами може изобщо да не я е загледала как изглежда, за да прецени леля ли е, вуйна ли, баба, дядо и т.н.
Обикновено казвам "жената", но понякога ми се изплъзва и "леля". Когато тичам след детето и гледам какво прави, гледам основно него, понякога съм и наведена до неговото ниво....не мога всеки път да разглеждам отсрещната страна, че да я определям в каква категория попада.

# 7 099
  • Ямбол
Освен това "леличката" непоканена се е намесила в чужд разговор.

# 7 100
На мен не ми е приятно да чуя нито, че съм 'лелка', нито пък 'жената' от познати и непознати. Не ги и ползвам. Евентуално 'жената', ако вече няма накъде.

# 7 101
Добре де, а какво по-безлично от жената в случая? Питам съвсем сериозно, защото лелята явно не е приятно за повечето. Но жената с какво е неприятно?

# 7 102
На мен не ми е приятно да чуя нито, че съм 'лелка', нито пък 'жената' от познати и непознати. Не ги и ползвам. Евентуално 'жената', ако вече няма накъде.

Ами закачайте си табелки с предпочитаното от Вас обръщение. Simple Smile Така ще е най-лесно и удобно.

# 7 103
Ами може изобщо да не я е загледала как изглежда, за да прецени леля ли е, вуйна ли, баба, дядо и т.н.

Не е проблем, но си е точно за темата. Изобщо не й е работа да преценява кой като какъв нейн роднина изглежда.

# 7 104

Не е проблем, но си е точно за темата. Изобщо не й е работа да преценява кой като какъв нейн роднина изглежда.

Е, аз пък не мога да се съобразявам с всяка фръцкава дама, какво е предпочитаното от нея обръщение.
Следващият път ще си оставя сина да пипа където иска и ще си мълча, че току виж някоя се засегнала жестоко...

# 7 105
Здравейте ,след толкова четене реших и аз да разкажа нещо.
 За мен селско е да те поканят на гости  на обяд -теб и съпруга ти. Да отидете  вместо двама 6 човека  заедно  със дъщерята ,зет и внуци. Когато  ви сервират основното да кажете ,че сега не сте гладни и ще си вземете всичко в торбичка. Съответно обирате всичко от чиниите на своите роднини и си тръгвате заедно със съпруга си. Младите остават заедно с децата. След час се оказва ,че огладняват и пак им се сервира. След още час  гостенката с торбичките се връща и се оказва ,че и тя е гладна отново  #Crazy
Искам да уточня ,че събитието беше рожден ден-60 години   и домакините се бяха подготвили ,въпреки че са затруднени финансово .На мен ми се стори страшно нагло цялото това разхождане и пренасяне на храна  за вкъщи.

# 7 106
Е, аз пък не мога да се съобразявам с всяка фръцкава дама, какво е предпочитаното от нея обръщение.
Следващият път ще си оставя сина да пипа където иска и ще си мълча, че току виж някоя се засегнала жестоко...

Едва ли ще се засегне, само ще те помисли за дива селянка.

# 7 107
  • София
Кати, не искам да прозвуча грубо, но нищо не разбрах  Peace
Може ли пак, с по-ясни изречения?

# 7 108
Чек, трябва ли да ми пука от мнението на непознат, но пък със самочувствие и претенции как да го наричат. ..не мисля...Simple Smile
Повече селски прояви срещам тук, отколкото навън.

# 7 109
Добре де, а какво по-безлично от жената в случая? Питам съвсем сериозно, защото лелята явно не е приятно за повечето. Но жената с какво е неприятно?

Като се замисля, не е чак толкова зле 'жената'.

Да, точно за тези, които не се съобразяват е темата.

Общи условия

Активация на акаунт