"Селски" номера и пинизи

• 5 177 335
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 855
Катя го е казала преди мен. Да не би да мислиш, че в Ню Йорк, Вашингтон, Лондон, Берлин, Прага, Мадрид, че ако искаш и при съседките ни Атина, Истанбул, Скопие, Белград и т.н. не е така? Само в София ли има пренаселване? Защо се строят нови сгради, като не може да поеме повече? Защо се откриват нови работни места? Да не би да мислиш, че в другите държави хората не търсят работа в големите градове?

# 12 856
  • София
Аз се чувствам отлично  bowuu не знам кое поколение съм, но много прапра.
Joy
Да видим докога обаче...

# 12 857
Това зависи само и единствено от мен.  Wink

# 12 858
Молим всички по трасето на Ирина до работното и място да се изнесат! Тя е столичанка и е с предимство!

# 12 859
  • София
Защо се строят нови сгради, като не може да поеме повече? З
Може да поеме, как да не може...
Дето се вика все още не е половината България събрана тук.  Whistling
Молим всички по трасето на Ирина до работното и място да се изнесат! Тя е столичанка и е с предимство!
Това вече излиза от рамките на добрия тон, не мислиш ли?
Наистина не разбирам защо скачате?
Казах си мнението, не ви касае пряко и всичко написано е така.
Не може да продължава вечно и все някога ще избие нанякъде.

# 12 860
На мен много ми се спи вече, а исках да кажа нещо, а, да - за "жителството" - това е велика тъпотия. Колосална.

# 12 861
  • HH
Това зависи само и единствено от мен.  Wink

Но тя това не го проумява.

Ирина, още не си ми казала какви са децата родени в София. Ако не са софиянци, значи и твоето не е. Ирина трябва да ти кажа нещо още по-лошо. Ако все пак България стане едно по-привлекателно място за живеене, ще започнат да идват и чужденци и не говоря за пенсионери по селата, а за хора в активна възраст. Те няма да заселят Каспичан /нищо лично към града/, а София Wink Съветвам те да си пазиш нервите.

# 12 862
  • София
Това зависи само и единствено от мен.  Wink

Но тя това не го проумява.

Ирина, още не си ми казала какви са децата родени в София. Ако не са софиянци, значи и твоето не е. Ирина трябва да ти кажа нещо още по-лошо. Ако все пак България стане едно по-привлекателно място за живеене, ще започнат да идват и чужденци и не говоря за пенсионери по селата, а за хора в активна възраст. Те няма да заселят Каспичан /нищо лично към града/, а София Wink Съветвам те да си пазиш нервите.
Въпросът е умишлено провокативен.
Хем се вижда много негативизъм към софиянци /съде по последните постове/, хем пък половин България идва насам и продължава.
На иронията, която се прокрадва в последното изречение, съвсем не виждам смисъл да репликирам.
Няма смисъл. Ако някой живее в Каспичан, няма да разбере.

# 12 863
Умрял ти някой за Софията! Родена съм в София,  но живея в Пловдив сигурно защото всички умираме за София, айде моля, без такива обобщения!

# 12 864
Между другото познавам много хора, които родом са от София и са потомствени софиянци, но живеят в други части на България. Освен това като толкова ти харесва София Ирина, моля те, недей да ходиш по другите градове - ни море, ни планина. Да не мислиш, че на морето лятото не правят селски номера и само да ти кажа, че тея дето се пишат за най-големите софиянци те правят най-селските изцепки, които можеш да сетиш.  Wink

# 12 865
  • HH
Хем се вижда много негативизъм към софиянци /съде по последните постове/, хем пък половин България идва насам и продължава.
На иронията, която се прокрадва в последното изречение, съвсем не виждам смисъл да репликирам.

Виждам, че е безсмислено. И причината не е , че си софиянка. Съвсем непровокативно ще вметна, че София не е минала 3.5 мил. души и няма и да ги мине в следващите сто години. Поне се изразявай коректно Wink

Не забравяй да злобееш сутрин, че разни хора са решили да си потърсят късмета другаде. За Вуте пише две-три страници назад, нищо че е селянин, мисли точно като теб.

# 12 866
  • София
Да не мислиш, че на морето лятото не правят селски номера и само да ти кажа, че тея дето се пишат за най-големите софиянци те правят най-селските изцепки, които можеш да сетиш.  Wink
Това вече изяснява всичко. Просто негативизъм отвсякъде, а после - нашествие. Това, ако не е парадокс...
Умрял ти някой за Софията!
Ама е факт.
Виждам, че е безсмислено. И причината не е , че си софиянка. Съвсем непровокативно ще вметна, че София не е минала 3.5 мил. души и няма и да ги мине в следващите сто години. Поне се изразявай коректно Wink
Че и аз казах, че все още не е половин България тук. Кое е различното от това, което ти си написала.
А кога ще стане, това ще покаже бъдещето. С това темпо...

# 12 867
Аз не виждам никакви факти. Освен, че наистина си се вживяла в ролята на столичанка  Peace

# 12 868
  • HH
Да не дава Господ синовете да ти доведат снахи-пришалки. Горките девойчета.

# 12 869
Да не дава Господ синовете да ти доведат снахи-пришалки. Горките девойчета.

На нея такова нещо не може да и се случи  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт