"Селски" номера и пинизи

• 5 177 156
  • 49 908
  •   2
Отговори
# 12 870
Да не дава Господ синовете да ти доведат снахи-пришалки. Горките девойчета.
Ти добре ли си? Пришалки  Shocked Та те ще са с родословно дърво, ако рода им не е поне от 200 години в София никаква сватба  Naughty Ще допуска така някакви си селянки, хайде моля ти се.

# 12 871
  • София
Стига момичета не  е  нужно.

# 12 872
Стига момичета не  е  нужно.
Спирам понеже съм виждала змиите ти на снимка и ме е страх  Mr. Green

# 12 873
  • София
Едната не ми е родом от София дали е проблем  newsm78

# 12 874
  • София
Да не дава Господ синовете да ти доведат снахи-пришалки. Горките девойчета.
Пак ирония и злоба.
Никого не съм обидила, струва ми се.
Много злобни коментари прочетох само, защото казах как се чувствам. И то от хора, които нямат пряко отношение по проблема.
Това всъщност говори за пишещите.

# 12 875
Едната не ми е родом от София дали е проблем  newsm78
Принципно да  Mr. Green Но няма да ти обяснявам сега, че ще стане пак драма.

# 12 876
Да, Ирина! Точно за пишещите говори, а не за човека казал, че.хората дошли в София му пречат.

# 12 877
  • HH
Ирина, ако някой ден реша да се върна в България и искам да работя същото, трябва да живея в София с ясната идея, че ти не се чувстваш добре заради мен. Не знам как да ти отговарям, ти приемаш всичко или за злобно или за иронично.

# 12 878
  • София
Да, Ирина! Точно за пишещите говори, а не за човека казал, че.хората дошли в София му пречат.
Проблемът наистина е сериозен и ще става все по-сериозен, ако не се промени нещо в тенденцията.
Все едно в къщата ти да дойде още един човек. Може и да се зарадваш. Като станат двама, ще го преживееш. При трима - ще го преглътнеш. Четвъртият ще ти дойде в повече. Петият ще те отегчи. Десетият? Двадесетият? Просто някак си не може да продължава вечно.
И само не се хващайте за това "в къщата ти". Дадох примера, за да илюстрирам пренаселване до невъзможност, не защото смятам, че София е моя. /защото, ако не уточня, и това ще прочета/.
Ирина, ако някой ден реша да се върна в България и искам да работя същото, трябва да живея в София с ясната идея, че ти не се чувстваш добре заради мен. Не знам как да ти отговарям, ти приемаш всичко или за злобно или за иронично.
Нима не виждаш ирония в голяма част от постовете? Дори и това последното е иронично.

# 12 879
Ох, Миднайт, въпреки змиите не мога да се сдържа  Mr. Green

Ирина тези хора не идват във вас. Голяма част от тези хора идват с професиите си, с парите си и не ти пречат с нищо. Работят си, имат си жилища, плащат данъци като теб и имат абсолютно същия принос какъвто и ти. С кое по-точно ти си повече от тях?

# 12 880
  • HH
Добре де, кажи ми. Ако искам да се върна, трябва да съм безработна, за да ти е спокойно, така излиза. Обясни ми го не-иронично, защото аз наистина не те разбирам.

# 12 881
  • София
Ирина тези хора не идват във вас.
...
И само не се хващайте за това "в къщата ти". Дадох примера, за да илюстрирам пренаселване до невъзможност, не защото смятам, че София е моя. /защото, ако не уточня, и това ще прочета/.
С кое по-точно ти си повече от тях?
Не съм повече от тях, но няма къде да се събере цяла България. И по-горе писах - трябва да се въртят живущите ли? Да си отиват едните и да идват следващите?
Добре де, кажи ми. Ако искам да се върна, трябва да съм безработна, за да ти е спокойно, така излиза.
Не, не трябва. Къде другаде да се "върнеш"?

# 12 882
  • HH

Не трябва да съм безработна или не трябва да работя това , което искам и мога ? Казах ти вече, не живея в България и че това което работя не мога да го работя навсякъде.

# 12 883
Кате що бе, ще ходиш да работиш в някоя провинциална кабеларка и уменията ти ще ти носят велиата сума от 300лв на месец, така поне софиянци ще са спокойни  Mr. Green

# 12 884
  • София

Не трябва да съм безработна или не трябва да работя това , което искам и мога ? Казах ти вече, не живея в България и че това което работя не мога да работя навсякъде.
Ти си написала, че трябва да си безработна, "за да ми е спокойно". Аз съм ти отговорила, че не трябва /да си безработна/, подминала съм поредното иронично "за да ми е спокойно" и съм дописала "Къде другаде да се върнеш", /освен там, където ти е домът/
Мисля, че съвсем ясно съм отговорила на конкретния ти въпрос.

И, Катя, нали "виждах само ирония".
Ти какво виждаш тук? Честно?
Кате що бе, ще ходиш да работиш в някоя провинциална кабеларка и уменията ти ще ти носят велиата сума от 300лв на месец, така поне софиянци ще са спокойни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт