"Селски" номера и пинизи

• 5 179 882
  • 49 908
  •   2
Отговори
# 14 175
  • Бургас
Някои хора взеха да си смучат от пръстите оправдания. В тоалетната имало било педофили. А като изпикае детето пред 50 души нима не е гледка за педофили това.

# 14 176
Аз да попитам - като ще се пикае на пясъка, не може ли да се дръпне детето някъде настрани, където няма хора, ами трябва точно там, където играе то, а и други деца, да я свърши тази хубава работа?
Някои хора, като си нямат кучета, явно си възпитават децата така - да препикават и маркират де що дръвче и празно пространство видят...  Rolling Eyes

# 14 177
  • Ямбол
Понеже мъжете са по-близо като интелект и развитие до животните, те имат иснтинкт за маркиране. Обърнете внимание, че често, когато са на ново място или някъде в природата, задължително търсят място да препикаят, да си маркират. Така си учат и малките, пак по инстинкт.
А тези, които не членуват мъжовете си, когато говорят за тях, звучат не по-малко пенливо от онези, които се палят за "кучищата".
Видни селски прояви - присмял се хърбел на щърбел.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 19:14 от Лилянa

# 14 178
За мъжете е ясно - обяснение има.
Аз се чудя на майките, които учат децата си да маркират навсякъде, без да се притесняват и съобразяват, тяхното оправдание какво е?

# 14 179
Чудо голямо, че я е изпишкал пред морето, те колко възрастни вършат в морето тази работа, вие за невръстно дете сте се хванали!

Ако, обаче, някой си беше довел кучето да я свърши тази работа точно там, нямаше да си толкова толерантен, нали?

Да сравнява кучище с дете може само болен мозък!!!
Разбира се, че нямаше да съм толерантен. Но има изтрещялки, за които кучищата са им по-важни дори и от дечицата!

Аз не сравнявам куче с дете. Сравнявам пикня с пикня (извинете ме за френския). За мен е без значение кой я е произвел.

Точно пък аз никога не съм твърдяла, че куче = дете. Напротив! Но в случая не виждам разлика.

# 14 180
За мъжете е ясно - обяснение има.
Аз се чудя на майките, които учат децата си да маркират навсякъде, без да се притесняват и съобразяват, тяхното оправдание какво е?

Е, има и екстремни ситуации и за тях има логично обяснение!

# 14 181
  • Ямбол
...
Какви ситуации? Например?

# 14 182
  • София
Понеже мъжете са по-близо като интелект и развитие до животните, те имат иснтинкт за маркиране. Обърнете внимание, че често, когато са на ново място или някъде в природата, задължително търсят място да препикаят, да си маркират. Така си учат и малките, пак по инстинкт.
А тези, които не членуват мъжовете си, когато говорят за тях, звучат не по-малко пенливо от онези, които се палят за "кучищата".
Видни селски прояви - присмял се хърбел на щърбел.

Аз вече втори съпруг не членувам  Laughing Така съм свикнала, да казвам ''мъж ми..''. Нищо пенливо няма.

# 14 183
...
Какви ситуации? Например?

Не мисля, че на някого не му се е случвало, тъкмо да излезеш с малко дете и то да иска да отиде до тоалетна, а такава няма наоколо. Какво правиш? Реагираш светкавично и каквото може да се събере - събираш, другото...

# 14 184
  • Ямбол
...
Аз вече втори съпруг не членувам  Laughing Така съм свикнала, да казвам ''мъж ми..''. Нищо пенливо няма.
Звучи точно като лигавото "детенце това, детенце онова".
А пенявенето не е по повод на членуването, а в това къде точно водят детето ти. Десет пъти обясни все едно е велико геройство един мъж да заведе детето си до тоалетна, а майка му да говори по телефона, примерно.
Даваш акъл да се диша и издиша, а ти също имаш нужда от такова.

....
Не мисля, че на някого не му се е случвало, тъкмо да излезеш с малко дете и то да иска да отиде до тоалетна, а такава няма наоколо. Какво правиш? Реагираш светкавично и каквото може да се събере - събираш, другото...
Ами и на онзи татко му се е случило светкавично.

# 14 185

Искаш да кажеш, че светкавично сваляш гащите на детето и то се изхожда точно на мястото, където е обявило за великото събитие? Насред тротоара, пред ресторант или кафене, насред лъскав офис?
А дали, щом детето чак толкова не може да контролира нуждите си, не би трябвало да носи памперс? А ако е достатъчно голямо, за да не носи вече памперс, дали не означава, че може да постиска няколко минути, докато се намери място, подходящо за задоволяване на подобни нужди?
Разсъждавам си просто...
И се опитвам да си представя как дете на висок глас обявява насред ресторанта, че "има пиш" и майка му скача моментално, сваля гащите и изпишква - желателно е до крака на съседната маса, но ако не успее, в най-близката чиния?
А, стига бе...

# 14 186

....

Светкавичната реакция включва мърдане напред-назад с 2-3 метра, плажните ни ивици не са километър широки. Приемам, че нуждата не е търпяла отлагане, става въпрос за дете.

# 14 187

Искаш да кажеш, че светкавично сваляш гащите на детето и то се изхожда точно на мястото, където е обявило за великото събитие? Насред тротоара, пред ресторант или кафене, насред лъскав офис?
А дали, щом детето чак толкова не може да контролира нуждите си, не би трябвало да носи памперс? А ако е достатъчно голямо, за да не носи вече памперс, дали не означава, че може да постиска няколко минути, докато се намери място, подходящо за задоволяване на подобни нужди?
Разсъждавам си просто...
И се опитвам да си представя как дете на висок глас обявява насред ресторанта, че "има пиш" и майка му скача моментално, сваля гащите и изпишква - желателно е до крака на съседната маса, но ако не успее, в най-близката чиния?
А, стига бе...

А, стига бе...Ти какъв театър разигра Laughing Нали написах, че има нужда, но няма тоалетна наоколо, значи това изключва ресторант, лъскав офис и съседните чинии Peace И ти ми казваш, че никога не ти се е налагало да изпишкаш дете до някое по-закътано храстче или дърво? Айде бе!

# 14 188
  • София
...
Звучи точно като лигавото "детенце това, детенце онова".
А пенявенето не е по повод на членуването, а в това къде точно водят детето ти. Десет пъти обясни все едно е велико геройство един мъж да заведе детето си до тоалетна, а майка му да говори по телефона, примерно.
Даваш акъл да се диша и издиша, а ти също имаш нужда от такова.

....

Аз си дишам, не ме мисли. Пък и точно ти да ми даваш акъл да не се повтарям, айде моля. Твърде често се вживяваш като даскалица и повтаряш едно и също като радиоточка  Stop

# 14 189
И ти ми казваш, че никога не ти се е налагало да изпишкаш дете до някое по-закътано храстче или дърво? Айде бе!

Е, закътано, де. Нали и аз това казвам - винаги има време и начин да се намери по-закътано място, а не точно насред най-големия човекопоток.
Дори и на плажа.
Иначе става - на всичките си претенции отгоре, отглеждаме деца-помияри.

Общи условия

Активация на акаунт