"Селски" номера и пинизи

• 5 177 948
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 295
Шефовете не реагират ли на такива своеволия?

# 14 296
Алечка, да не говорим за едно и съща персона? Mr. Green
На нашите шефове не им пука особено, може би, защото сме на държавна работа и всеки кръшка.Но тази прекалява-все има нещо спешно-все по банки обикаля, адвокати, децата и еди си какво...... ooooh! и все реве, че сме на ниски заплати.За толкова работа-такава заплата. Rolling Eyes

# 14 297
  • Другата България

На нашите шефове не им пука особено, може би, защото сме на държавна работа и всеки кръшка.
newsm78 Thinking
 Ето това според мен си е по темата, откъдето и да го погледнеш.

# 14 298
Ето това според мен си е по темата, откъдето и да го погледнеш.
     За съжаление в държавните служби шефовете често подминават подобни своеволия на служители, ползващи се с някакъв привилегироват статут спрямо колегите си. Понякога, защото са човек на човек, друг път заради връзки и контакти, все тая. Във всяка (или почти) администрация има подобни паразити.

# 14 299
Така е Мери Ан, за съжаление. Rolling Eyes Когато шефа ти налага двойни, а и тройни стандарти и безпринципност, в един момент и ти се хлъзгаш по наклонената плоскост. Не, че това е оправдание, но според мен пак трябва съобразяване в известна степен.А не всеки ден да кръшкаш по 2-3 часа, щото видиш ли имаш много семейни ангажименти.Ами то всеки има. За това има и болнични и отпуски, ама защо да вземаме ,като може и така. Sick

# 14 300
Няма нищо нередно баща да заведе дъщеря си в тоалетната, до някаква възраст, ако тоялетната е без писоари. В такава мъжка тоалетна, не виждам драма да влезе и жена, ако, както обикновенно се случва, пред дамската има опашка.

В Брюксел съм била поне в три заведения, в които има само една тоалетна и тя представлява редица от писоари и само една кабина в дъното  Joy. Потресе ме първия път, но това са стари кръчми, които са строени по времето, в което жените изобщо не са ходили по такива места.

Разговори по телефона на маса са много тъпо нещо, същото е и с личните разговори в офис, коъто е отворен. Аз, директно правя забележка. Днес ми се случи. Не беше телефонен разговор, но група колеги се разприказваха, а аз трябваше да се съсредоточа и им направих забележка, мила  и с чувство за хумор. На минутата прекратиха, но са нормални хора.

# 14 301
  • София
Някаква нова мода ли има напоследък, че масово потребителите във форума използват функцията Анонимен? Дори за най-елементарни въпроси, отговори и коментари? Или е някаква комплексарщина? Голямо криене, голямо нещо.

# 14 302
Някаква нова мода ли има напоследък, че масово потребителите във форума използват функцията Анонимен? Дори за най-елементарни въпроси, отговори и коментари? Или е някаква комплексарщина? Голямо криене, голямо нещо.

А те пък другите не са анонимни? Какво ти пука?

# 14 303
  • София

А те пък другите не са анонимни? Какво ти пука?

Ами точно, хем са анонимни, хем един вид двойно да се скрият. Не че ми пука, ама кому е нужно?

# 14 304
Има хора, които изобщо не са анонимни тук. Имат по стотина форумски контакта пренесени към във ФБ, къде в абсолютно реални срещи. Как да питам какво се прави, ако хвана срамни въшки, като едно ще стане ясно, че съм непоправима мърла, второ, че има на какво да се хванат въпросните буби?

# 14 305
  • София
Ама не става въпрос за срамни въшки, изневери, косми  Laughing, или някакви такива. Ами примерно - какъв телевизор да си купя.

# 14 306
Може да не искат да изглеждат самохвалки, ако са си купили скъп телевизор. Simple Smile

# 14 307
Е, как да каже, че не разбира от плазми и досега е гледала на Електрон Велико Търново?
Изобщо опцията е чудесна, дори и само заради това да кажеш на някого, че е патка, ако не ти стиска да го направиш "очи в очи".

Отделно може да дадеш мнение за място, което си посетил, училище, в което учи детето ти, за професията си и пр. без това да се свързва конкретно с твоя ник.

# 14 308
  • София
Също съм на мнение, че опцията е чудесна и бих я използвала  Peace, но не и за въпроси от сорта - какъв телевизор да си купя, от къде да си взема домашен любимец, ядете ли бял хляб. Или да дам съвет Анонимно - не пушете по време на бременност. Примерно.

# 14 309
Е, как да каже, че не разбира от плазми и досега е гледала на Електрон Велико Търново?
Изобщо опцията е чудесна, дори и само заради това да кажеш на някого, че е патка, ако не ти стиска да го направиш "очи в очи".

Отделно може да дадеш мнение за място, което си посетил, училище, в което учи детето ти, за професията си и пр. без това да се свързва конкретно с твоя ник.

Особено често се случва да има после: а пък Касита каза, че в Тимбукту е много хубаво, а то не беше! Касито що лъжеш?
Така, че опцията е даже много добра!

Общи условия

Активация на акаунт