"Селски" номера и пинизи

• 5 177 466
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 565
  • Ямбол
Това със слънчасването не ти ли омръзна вече. Обърни плочата, измисли нещо ново. Сигурна съм, че можеш

# 14 566
Моля ви, направете си отделна тема за тия сметки!
Тази я харесвах, имаше добри попадения. А сега, 10 страници едно и също нещо се коментира от едни и същи хора и се размята един и същ пример. Досадно е.
+ 1

# 14 567
Изобщо не си прави труда да ми обясняваш. Цялата тема една изключително грозна селска проява! Това да коментираш проявите на другите невиждайки гредата в собствените си очи е много повече от селско! Като гледам ( добре че и Лилето се включи) всички сте префинени дами от хайлайфа и всички останали са някакви селяндури, които се мъчат да ви оберат последните стотинки за кафе ....

П/с отивам с приятелка на обяд в ресторант и ще гледам дали ще си бръкне в джоба да си плати сметката и после ще докладвам.
А, недей да докладваш, моля те! Само ти се вълнуваш от това! Запази инфото за себе си! И се наслади на обяда си, вместо да дебнеш горката приятелка!
Хахах да дебна приятелка ....

# 14 568
  • Бургас
Някой веднага да напише някой друг пиниз, че да приключи глупавия спор.  Mr. Green

# 14 569
 Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 13:49 от Анонимен

# 14 570
  • Бургас
Собствениците на фирмите ако подават жалби до по-висша инстанция дали няма да се променят нещата?

# 14 571
Може, Ирен, но ако директорът само го смъмрят, а не уволнят, после на собствениците ще им изклязят през носа жалбите. Пробвано е...

# 14 572
  • София
Може, Ирен, но ако директорът само го смъмрят, а не уволнят, после на собствениците ще им изклязят през носа жалбите. Пробвано е...
А с Господари на ефира или до някоя телевизия да се пише Thinking напоследък доста се практикува този род правосъдие...другото като е неефективно

# 14 573
Собствениците на фирмите ако подават жалби до по-висша инстанция дали няма да се променят нещата?
Peace Точно, а тоя е депесар, близък приятел на Доган и връзкар, та който подаде жалба нищо добро не го чака. Действието се развива в дълбоката провинция със силно депесарско влияние.

# 14 574
Затова държавата е на тоя хал.

# 14 575
...

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 13:51 от Herz

# 14 576
Herz, права си, моля те коригирай поста си, аз също ще изтрия моя, който прочел - прочел  Peace

# 14 577

Това е най-страшното. Безнаказани са и спекулират, а малкия и среден бизнес е безсилен да реагира. Нагледала съм се на подобни неща и ми се повдига. Картината е като от филма "Маргарит и Маргарита" - който иска да получи, трябва да даде.

До кога ще се случва това изнасилване, което пречи на развитието на икономиката? Уф, ядосах се.

# 14 578
Докато и тук не започнат да бесят корумпирани чиновници по площадите...
Уф, то пък откъде некорумпиран, който да беси?

# 14 579
Чак да се бесят, не, но тази толерантност към дребното търгашество е ужасна. Корупция, на високо ниво има по целия свят. Дребната, такава е много дразнеща и неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт