"Селски" номера и пинизи

• 5 177 447
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 550
  • Бургас
Хайде моля ви, темата съвсем се разводни. Като имате мнение за дадена случка споделете го веднъж. Не пишете след всеки потребител едно и също хиляда пъти. В този ред на мисли постъпката на Кикимора също мога да я определя като селска. След всеки дръзнал да се изкаже по темата тропа с краче и повтаря един и същ рефрен. Много е отегчително да се чете едно и също 5 страници. Кикимора, приеми че хората са различни и изпадат (волно или неволно) в най-различни ситуации и ги сроделят тук. Не е нужно да натъртваш на никой колко е тъп щото му се е случило нещо.

# 14 551
  • sofia
Мисля, темата за чуждите сметки я изчерпахме още в зората на "Темата".
Намирам за просташко и муфтенето и еснафщината.  Peace

# 14 552
Хайде моля ви, темата съвсем се разводни. Като имате мнение за дадена случка споделете го веднъж. Не пишете след всеки потребител едно и също хиляда пъти. В този ред на мисли постъпката на Кикимора също мога да я определя като селска. След всеки дръзнал да се изкаже по темата тропа с краче и повтаря един и същ рефрен. Много е отегчително да се чете едно и също 5 страници. Кикимора, приеми че хората са различни и изпадат (волно или неволно) в най-различни ситуации и ги сроделят тук. Не е нужно да натъртваш на никой колко е тъп щото му се е случило нещо.
Изключително е селско, когато някой се появи изневиделица и почне да го играе синя каска и да раздава присъди. Още по селско е когато не разбираш и не приемаш чуждата гледна точка и само повтаряш едно и също като в омагьосан кръг! Още по селско е да нямаш смелостта да кажеш не когато трябва, обаче да пишеш по форумите, кой колко е селянин ....

# 14 553
Темата е за номера, които са ни направили впечатление и са ни се сторили неприемливи, нали?
Опитът да не си платиш сметката е такъв. Така че това си е съвсем по темата.
Другото не го разбрах. Ако мога да си позволя супа от лев и петдесет, имам право да седна и да си я хапна, но не съм длъжна да плащам храната на някой друг. И е ясно, че ако веднъж-два пъти се случи някой да се опитва да мине метър, ще го избягвам. Но това няма да направи тези един-два случая по-малко "селски".
Лесно е от висотата на доброто си обществено и финансово положение да обясняваш на другите колко големи мизерници са. Но хората с ограничени средства (а могат да са с такива по множество причини) също имат право да седнат от време на време като останалите хора, щом са преценили, че могат да си позволят нещо от менюто.
От време на време? Тука се говори за обяд в ресторант всеки ден Simple Smile

# 14 554
  • където ми харесва
Моля ви, направете си отделна тема за тия сметки!
Тази я харесвах, имаше добри попадения. А сега, 10 страници едно и също нещо се коментира от едни и същи хора и се размята един и същ пример. Досадно е.

# 14 555
  • Варна
Има и по-лош вариант. Двама да оставите бакшиш, а третия да си го приспадне от неговата сметка  Laughing
Joy Те това е хиперсупердупер  Wink селско. Явно обаче често се среща, щом и ти го споменаваш. На предната работа ходехме да обядваме в близко заведение с прилично обедно меню. Там персоналът освен, че беше любезен, ни оставяше от храната когато закъснеем, маса ни запазваше, абе много сладки хора бяха. И още са де. Та една от колежките ядеше само супа /щото е най-евтино/ и редовно "нямаше дребни" за нея, та на няколко пъти се получи това с бакшиша - всеки като остави повече и то тъкмо ѝ покрие супичката, че и филийките хлебец. hahaha
Това е специално за кикимора, която вече 15стр си знае нейното! Цитатът е от 956, сега сме 971?!? НАКОЛКО ПЪТИ НЕ Е ВСЕКИ ДЕН! ЧЕТИ!!!

# 14 556
Я продължи да четеш цитата до края или и на това да ти правя разбор?? Пише няколко пъти се случва това с бакшиша, а не няколко пъти ходихме на ресторант. Логиката ти куца много яко! Дори не ми е интересно да споря с теб ....

# 14 557
  • Ямбол
То и на мен не ми е интересно да чета на кикамора мненията, особено в тази тема, ама ги има, че и приличат на развалена плоча.

# 14 558
  • където ми харесва
То и на мен не ми е интересно да чета на кикамора мненията, особено в тази тема, ама ги има, че и приличат на развалена плоча.
Именно! За съжаление, не са само нейните постове такива.
И вместо да си водят този безумен спор (над твоето мнение) на ЛС-та, те продължават тук.

# 14 559
  • Варна
Мале, мале.. Не ти знам средата, но вече сериозно се замислям за "втория ти етаж".. В цитата, че нямала дребни е в кавички, т.е. УЖ няма дребни се опитва да каже, т.е. ползва го като ПРИЧИНА да се скатае! Това по повод предния ти цитат върху коментар, че дори и да нямат някой понякога излизат и ти пишеш всеки ден.. А по останалите 15стр, в които се пениш как ти няма да я търпиш, какви са твоите колежки и как не може ВСЕКИ ДЕН да траеш някой да не плаща - ами не е всеки ден, написано е?!

Изобщо не споря с теб, че да ми е интересно или не. За да спориш с някой трябва да е на твоето умствено ниво. Обяснявам ти, с извинение като на малоумен, за да схванеш най-накрая какво е искала да каже горката съфорумка, което ти вече 15стр не разбираш. И ще ти дам още един пример, за да си го визуализираш по-лесно - гледала ли си едно време Чичо Скрудж? Та там един въшкав с пари дъртак се скътава, не защото е мишок, а защото е скръндзлив тарикат! Това е направено за деца, надявам се да му схванеш по-лесно идеята!!!

Повече няма да се обяснявам, че не банално им стана на хората ами не знам...

# 14 560
Изобщо не си прави труда да ми обясняваш. Цялата тема една изключително грозна селска проява! Това да коментираш проявите на другите невиждайки гредата в собствените си очи е много повече от селско! Като гледам ( добре че и Лилето се включи) всички сте префинени дами от хайлайфа и всички останали са някакви селяндури, които се мъчат да ви оберат последните стотинки за кафе ....

П/с отивам с приятелка на обяд в ресторант и ще гледам дали ще си бръкне в джоба да си плати сметката и после ще докладвам.

# 14 561
  • където ми харесва
Изобщо не си прави труда да ми обясняваш. Цялата тема една изключително грозна селска проява! Това да коментираш проявите на другите невиждайки гредата в собствените си очи е много повече от селско! Като гледам ( добре че и Лилето се включи) всички сте префинени дами от хайлайфа и всички останали са някакви селяндури, които се мъчат да ви оберат последните стотинки за кафе ....

П/с отивам с приятелка на обяд в ресторант и ще гледам дали ще си бръкне в джоба да си плати сметката и после ще докладвам.
А, недей да докладваш, моля те! Само ти се вълнуваш от това! Запази инфото за себе си! И се наслади на обяда си, вместо да дебнеш горката приятелка!

# 14 562
  • Ямбол
А, нека каже после какво е яла, колко е била сметката, приятелката със сутиен ли е била и т.н. като ще си разказваме селски пинизи, да сме си по темата. Добре започва - хвали се къде ще ходи. После нека продължи.

# 14 563
Ох, хайде спрете се вече! На всички ни писна да четем едно и също няколко страници вече. Разбрахме вече!  Close
Съвсем слънчасахте, драги...  Stop

# 14 564
  • Варна
И аз отивам на обяд..с двама колеги..единият все се скатава. Не стига, че ме кара да му готвя, ами и не плаща hahaha А другият всеки ден си разлива млякото по масата..егати селяндура Joy Всъщност тоя първия може да е скатавка, ама страшна логика вкарва (като се спомена вече)..на 6г по-желязна от на някой други Grinning Потомък на математик, прихванал го е явно да ми е жив и здрав :* Нека и аз да се "изфукам" с нещо Grinning Като не мога с плащане на обяди, с каквото мога Grinning

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 12:23 от ca_sky

Общи условия

Активация на акаунт