"Селски" номера и пинизи

• 5 177 646
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 535
  • Canada
Офф,аз имам две приятелки на кръст,всичко друго съм отсяла с времето,ама и тез две приятелки ,доста тарикатеят ,за съжаление......Примери бол,няма да изпадам в полемики! Но тук във форума,има тенденция,селските пръчки да си показват селските номера,като коментират всяко едно мнение,което е различно от тяхното,само защото е различно.На всяка манджа меродия и за това влизам тук и коментирам,мноого рядко,точно,заради селските убавици!Сори,ама си е така.

Ко речи ???

# 14 536
Офф,аз имам две приятелки на кръст,всичко друго съм отсяла с времето,ама и тез две приятелки ,доста тарикатеят ,за съжаление......Примери бол,няма да изпадам в полемики! Но тук във форума,има тенденция,селските пръчки да си показват селските номера,като коментират всяко едно мнение,което е различно от тяхното,само защото е различно.На всяка манджа меродия и за това влизам тук и коментирам,мноого рядко,точно,заради селските убавици!Сори,ама си е така.

Ко речи ???
Речи да се направи на похлупак Simple Smile.

# 14 537
Явно някои се припознаха  Laughing

# 14 538
  • Варна
hahaha

# 14 539
  • Canada

Сори, аз селташки не разбирам, затова питам. Ще ми помогнеш ли с превода?

# 14 540
  • out of space
Какво мерите?  Thinking

# 14 541
Едни жени, които не могат да платят кафе за 2.40 (примерно) на нагъл колега/приятел, но и не могат да му кажат да си го плати сам, нито пък да се откажат от компанията му, искат да се изкарат много софистикейтед, а недоумяващите позицията им, че са селтаци.

# 14 542
Едни жени, които не могат да платят кафе за 2.40 (примерно) на нагъл колега/приятел, но и не могат да му кажат да си го плати сам, нито пък да се откажат от компанията му, искат да се изкарат много софистикейтед, а недоумяващите позицията им, че са селтаци.

Не става въпрос за това, аз дори четох по диагонал повечето страници, а за дразнещите коментари на някои хора след почти  всеки пост, което в един момент просто писва. А Polar bear, не мисля да ти слизам на нивото, като гледам не си много удовлетворена там.

# 14 543
ellias, ти можеш да се дразниш на каквото си искаш, аз само разправях на Ери какво е станало. В общи линии това стана.

# 14 544
  • Canada
Ellias, То е ясно, че не мислиш. Кажи нещо ново.
На някои хора и 345 пъти да им обясниш, полза няма. Други разбират от половин изречение. Чек например е от последните. За да слезеш до някъде, първо трябва да си се изкачила. Wink

# 14 545
  • out of space
Едни жени си мерят числата, ясно. Тенкс, Чек.

# 14 546
  • Варна
На някои хора и 345 пъти да им обясниш, полза няма. Други разбират от половин изречение. Чек например е от последните. За да слезеш до някъде, първо трябва да си се изкачила. Wink
Ти как реши, че е от последните? Защото мисли като теб ли Grinning За мен пък пълни зелки са такива, които се мислят за принцеси от замък Grinning Какво ще кажеш? Grinning Като мен втора няма, аз съм супер-тупер и около мен простаци няма hahaha Много странно как едно време като е имало замъци е имало по-малко принцеси от сега hahaha

# 14 547
  • Canada
Ти как реши, че е от последните? Защото мисли като теб ли Grinning За мен пък пълни зелки са такива, които се мислят за принцеси от замък Grinning Какво ще кажеш? Grinning Като мен втора няма, аз съм супер-тупер и около мен простаци няма hahaha Много странно как едно време като е имало замъци е имало по-малко принцеси от сега hahaha

Супер-тъпер си ти. Друго не мога да кажа. Бягай сега да си играеш.

# 14 548
  • Варна

Супер-тъпер си ти. Друго не мога да кажа. Бягай сега да си играеш.
Ама не е ли ако искам? Grinning Моята "среда" е такава, че детските площадки са лукс Grinning Пусто му село, пълно с дребни тарикати, които си броят стотинките hahaha  Слава Богу и принцеси няма, не мога да слушам цял ден коя кифла колко е велика Mr. Green

# 14 549
Темата е за номера, които са ни направили впечатление и са ни се сторили неприемливи, нали?
Опитът да не си платиш сметката е такъв. Така че това си е съвсем по темата.
Другото не го разбрах. Ако мога да си позволя супа от лев и петдесет, имам право да седна и да си я хапна, но не съм длъжна да плащам храната на някой друг. И е ясно, че ако веднъж-два пъти се случи някой да се опитва да мине метър, ще го избягвам. Но това няма да направи тези един-два случая по-малко "селски".
Лесно е от висотата на доброто си обществено и финансово положение да обясняваш на другите колко големи мизерници са. Но хората с ограничени средства (а могат да са с такива по множество причини) също имат право да седнат от време на време като останалите хора, щом са преценили, че могат да си позволят нещо от менюто.

Общи условия

Активация на акаунт